Koti Uutisia PVL:n tilavuokrasopimus irtisanottiin lainvastaisesti Nyköpingissä – poliisi hyökkäsi aktivistien kimppuun kesken urheilun

PVL:n tilavuokrasopimus irtisanottiin lainvastaisesti Nyköpingissä – poliisi hyökkäsi aktivistien kimppuun kesken urheilun

16

Pohjoismainen Vastarintaliike teki Ruotsissa rikosilmoituksen Nyköpingin kunnan urheilu- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajasta Carina Wallinista nimikkeellä törkeä virkavirhe. Wallin on syrjinyt Nyköpingin kunnan kansalaisia irtisanomalla vuokrasopimuksen puhtaasti poliittisista syistä. Taustalla tälle on liikuntasalin jo jonkin aikaa jatkunut vuokraaminen Vastarintaliikkeen Nyköpingin-ryhmälle muun muassa kamppailu-urheilutarkoitukseen.

Wallin teki päätöksensä irtisanomisesta sen jälkeen kun paikalliset tiedotusvälineet alkoivat kauhistellen kirjoitella liikuntasalia vuokrattavan Vastarintaliikkeen käyttöön. Media on kirjoittanut vastaavaan sävyyn liikuntatilojen vuokraamisesta kansallissosialisteille esimerkiksi Sundsvallissa, mutta siellä kunta päätti vielä ylläpitää kulissia kaikkien kansalaisten oikeudesta käyttää kunnan tiloja. Paikalliset toimittajat tosin toivoivat päätöksen olevan toisenlainen. Nyköpingiläisvirkamiehetkin ovat ilmaisseet olevansa hieman tyytymättömiä päätökseen, sillä he ymmärtävät itsekin sen olevan laiton. Vastarintaliike on valittanut hallinto-oikeuteen päätöksestä irtisanoa vuokrasopimus.

Poliittisesta vainosta huolimatta Vastarintaliike on päättänyt jatkaa kamppailu-urheilua Nyköpingissä, mutta ainakin tällä hetkellä urheilu tapahtuu ulkona. Viimeisimmät treenit pidettiin torstaina Nyköpingin kunnantalon edessä vastauksena kuntapäättäjien epäoikeudenmukaiselle ja suoranaisesti laitottomalle toiminnalle. Treenit sujuivat ilman ongelmia ja olivat onnistuneet, mutta aktivistien ollessa jo lopettelemassa poliisi tuli paikalle.

Yksi poliiseista yritti provosoida kahta aktivistia, jotka olivat menneet muiden aktivistien edeltä autoilleen. Aktivistit halusivat lähteä pois epäasiallisen poliisin luota, mutta tuolloin poliisi kävi aktivisteihin käsiksi ja teki selväksi olevansa aikeissa pidättää aktivistit. Yhtäkkiä paikalle tuli 20 poliisia lisää ja nämä riensivät auttamaan kollegaansa. Poliisien joukossa oli mukana erityisen aggressiivinen siviilipoliisien yksikkö, joilla oli pääkallotunnukset olkapäissään.

Muut aktivistit alkoivat siirtyä kohti autojaan, ja heidän huomatessaan, mitä kauempana parkkipaikalla tapahtui, poliisi alkoi käyttäytyä näitäkin aktivisteja kohtaan aggressiivisesti ja aikoi poistaa heidät alueelta. Yksi aktivisti kiinniotettiin ilman mitään syytä, eikä poliisi halunnut jäädä selittämään toimintaansa. Tilanne rauhoittui tämän jälkeen ja päättyi siihen, että kiinniotetut aktivistit kuljetettiin poliisiautoissa pois alueelta ja päästettiin ulos yksitellen eri puolilla Nyköpingiä. Aktivistit lähtivät heti hakemaan poliisiautoista päästettyjä tovereitaan. Poliisi ei sanonut missään vaiheessa kenenkään olevan epäilty rikoksesta.

 

Lähde: Nordfront.se

16 KOMMENTIT

 1. “…Poliisien joukossa oli mukana erityisen aggressiivinen siviilipoliisien yksikkö, joilla oli pääkallotunnukset olkapäissään.”

  Mikäs tämä porukka oikein on? Ruotsalaisvastaiset SS-joukot?

 2. Yksi kyttä jankutti videolla, että “teille kyllä kerrotaan syy pidätykseen, tämä on täysin teidän omaa syytänne.” Suurin osa paikalla olleista “poliiseista” eivät edes vaikuttaneet siviilipoliiseilta… todella hämärää toimintaa, ruotsista on tullut todella totalitaarinen maa, joka on naamioitu “demokratiaksi”. Kuinka moni kyttä näytti virkamerkkiään? Expon kaltaiset järjestöt vainoavat kantiksia ja antavat hyväksynnän mm. raaoille multikulti-joukkoraiskauksille ja tunkeutujien huumeliigoille.

  Vallankumous nyt!

 3. Kidnappaukset ja kansalaisvaino on alkanut myös Ruotsissa. Sieläkin pelätään suoraselkäisiä kansalaisia niin paljon että pitää syyllistyä rikoksiin oman pelkonsa ajamana. Suomessa poliisi on menettänyt hallinnan tilanteeseen jo kauan aikaa sitten. Ja se näkyy yleisessä toiminnassa.

  Pelolle on annettu valta sekä Suomen että Ruotsin poliisien piireissä.

 4. Juutalainen yliherra yrittää kuolevan mahtinsa vimmoissa epätoivoisesti vielä pullistella viimeisen kerran. Keinot ovat todellakin vähissä vihollisella. Sen huomaa näiden keinojen naurettavuudesta. Esimerkiksi Antifan crème de la crème -iskujoukkojen käyttö täällä Suomessakin osoittaa tappion olevan väistämättömän lähellä.

  Muistakaa RADIKALISOITUA, jakaa informaatiota ja taistella joka päivä jokaisella teolla & valinnallanne.

   • Sana “radikaali” juontuu “juuria” tarkoittavasta sanasta. Radikaali ihminen menee siis ongelmien juurille eikä keskity pelkkiin pinnallisiin oireisiin. Eli totta helvetissä kansallismielisten täytyy radikalisoitua!

    • Hyvä että joku tajuaa. Liian moni repii turpaansa ymmärtämättä mistään alpakan vittuakaan – anteeksi kielenkäyttöni.

     Fight fire with fire. Itse en ainakaan tyydy seisoskelemaan kädet taskuissa, kun isänmaamme on ajautumassa sisällissotaan ja koko Jewropean Jewnion on hukkumassa saastaan ja kaaokseen.

     Mutta kyllä me todelliset kansallismieliset vapautamme kaikki muutkin suomalaiset, jotka pelastuksen vain vastaan tahtovat ottaa siinä siivellä. Emmekä vaadi edes kunniaa ja kiitosta, vaan teemme kaiken sen vain & ainoastaan isänmaan ja vapauden puolesta; rakkaudesta luontoon, verenperintöömme ja totuuteen!

   • Jomppe-hyvä, OIKEASTI isänmaallisia ihmisiä tarvitaan, jotta Suomi ei vastaisuudessakaan kalifaatiksi muutu, vaan pysyy valkoisena ja suomalaisena.

    • Muutoin täytyy ostaa hamekangasta reilummanpuoleisesti suomalaisille “miehille”. Ja lopulta paljolti mustaa hamekangasta naisille, kun koukkunokat (juutalaiset & arabit) ottavat vallan kokonaan…

 5. Oliko kyseessä samanlainen pääkallo kuin suomalaisen(?) poliisin(?) kypärässä vuoden 2015 itsenäisyyspäivänä? Tästä propagandamediakin silloin uutisoi melko isosti. Muistaakseni tämä logoa käyttänyt poliisi(?) osallistui hässäkkään missä väittämän mukaan eräs Jari sai kumiluodin silmään. Silloinkin voimankäyttö oli “normaalia” kovempaa -vaikka se kohdistuikin poliisin suojelusta nauttivaan vasemmistoon.

  Tuli vaan mieleen…tietääkö kukaan tarkemmin?

  • Stadin derbyssä mellakkapoliisilla oli punisher-pääkallo kypärässä. Siitä tuli jotain sanomista. Sekoitatko tähän juttuun?

 6. Me olemme tämän päivän vapaustaistelijoita, aivan kuten 1918 ja 1939–1940 maamme ja kansamme puolesta sotineet miehet ja naiset. Jokainen löytäköön nyt oman tapansa vaikuttaa ja taistella, ettei tarvitse sitten myöhemmien miettiä seisoneensa vain toimetonna, kun maamme tuhottiin ja varastettiin pala palalta, omaehtoisesti; meidän omilla verovaroillamme. Ero sionistisesta EU:sta ja juutalaisesta eurosta ovat elintärkeät askeleet, jotka meidän on otettava välittömästi!

  Valeinsänmaallisia ja harhauttajia riittää. Olet tietysti vapaa liittymään vaikkapa Suomen Sisun kaltaiseen pellekerhoon ja askartelemaan REFUGEES WELCOME -kylttejä, jos siltä tuntuu. Puolensa kannattaa valita heti, eikä jäädää passiiviseksi sivustakatsojaksi.

Comments are closed.