Koti Uutisia PVL:n norjalaisaktivistit jakoivat ruokaa ja lämpimiä vaatteita vähävaraisille

PVL:n norjalaisaktivistit jakoivat ruokaa ja lämpimiä vaatteita vähävaraisille

1

Aktivisteja Norjan 1. ryhmästä oli viime viikolla Oslon keskustassa jakamassa vähävaraisille norjalaisille talvivaatteita kuten lapasia ja pipoja sekä alusvaatteita. Tarjolla oli myös lämmintä ruokaa, kahvia sekä itse leivottuja piparkakkuja.

Jäsenet jakaantuivat kahteen ryhmään keskusta-alueella. Ryhmänjohtaja Tommy Nybergin mukaan kumpikin ryhmä oli jakanut kaikki ruokansa ja vaatteensa tunnissa.

“Lämpimät alusvaatteet olivat erityisen suosittuja, mutta ihmiset ottivat mielellään myös ruokaa. Ruoka syötiin joko paikan päällä tai sitten se paketoitiin huolellisesti pusseihin”, Nyberg kertoo.

Nyberg jatkaa edelleen, että norjalaisten vähävaraisten tarvitseman avun määrä on merkittävän suuri ja tämän vuoksi 1. ryhmä tulee järjestämään vastaavanlaista toimintaa lähitulevaisuudessa. Nämä ihmiset systeemi on pettänyt täysin eikä se pysty eikä edes halua auttaa norjalaisia vähävaraisia vaan pitää kaikkea ja kaikkia muita omaa kansaansa tärkeämpänä. Kansallissosialismin ja kansanyhteisyyden hengessä Vastarintaliike toimii niiden pohjoismaalaisten puolesta, jotka apua tarvitsevat. Tämän teemme sekä ojentaaksemme vähävaraisille auttavan käden sinä aikana, joka heille on ehkä kaikkein raskainta aikaa vuodesta että valistaaksemme ihmisiä kansallissosialistisesta käytännön politiikasta ja yhtenäisen Pohjolan näkemyksestä.

“Aivan kuten valtiolla on velvollisuus tarjota työtä kaikille työkykyisille, sen täytyy myös huolehtia niistä, jotka eivät ole työhön kykeneviä. Yhteiskunnan on tuettava henkilöitä, jotka ovat niin vakavasti sairaita tai vammaisia, etteivät he voi tehdä mitään työtä. Näin heidän elämänsä olisi silti elinkelpoista ja arvokasta. Hyvinvointi ja sosiaaliset suojaverkot eivät saa koskaan olla luokkakysymys, vaan niiden tulee koskea koko kansaa riippumatta henkilön tuloista. Kansan urheilullisuuden tukemiseen varattaisiin suuri budjetti, eikä terveydenhuollon laadusta tingittäisi.”Politiikkamme, kohta 7

Lähde: Frihetskamp.net

1 KOMMENTTI

Comments are closed.