Koti Uutisia Pohjoismaat PVL:n aktivistit juoksuttivat kommunisteja Malmössä

PVL:n aktivistit juoksuttivat kommunisteja Malmössä

1

Viime viikon tiistaina Malmön käräjäoikeudessa Ruotsissa käsiteltiin poliittisesti epäkorrektista katutaiteestaan tunnetun Dan Parkin sananvapausrikoksia. Häntä syytettiin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Malmön alueen aktivisteja oli myös paikalla seuraamassa oikeudenkäyntiä. Poistuessaan oikeudenkäynnistä kansallissosialistit käyttivät tilaisuuden hyödyksi ja juoksuttivat karkuun antifasistiporukan, joka oli naamioituneena kyttäämässä läheisellä puistonpenkillä.

Koska antifasistit olivat naamioituneita ja yhdellä heidän ei-valkoisella toverillaan oli ”kättä pidempää” mukana, tulkitsivat aktivistit tilanteen siten, että kommunistit suunnittelivat hyökkäystä ja näin ollen heidät oli häädettävä paikalta. Kansallissosialistien lähestyttyä antifasisteja, tuli jälkimmäisille kova kiire karkuun ja yksi aktivisteista onnistui dokumentoimaan matkapuhelimellaan kommunistien pakomatkan.

Hetki sen jälkeen, kun antifasistit oli häädetty, paikalle saapui poliisi, joka hyökkäsi aktivistien kimppuun pidättäen heidät. Kolmea aktivistia epäillään nyt uhkauksesta ja pahoinpitelyn yrityksestä.

Katso Video: https://vk.com/video-163486751_456239234

Lähde: NordicResistanceMovement.org

1 KOMMENTTI

  1. Suorittivat jälleen taktisen vetäytymisen kun poliisi ei ollut aivan heti paikalla suojelemassa. Nopeasti PolPo toki saapui pelastamaan lopulta.

Comments are closed.