Koti Uutisia PVL saanut kirjallisen luvan osallistua Almedalen-viikolle

PVL saanut kirjallisen luvan osallistua Almedalen-viikolle

3

Kansallinen Vastarinta kirjoitti huhtikuun lopussa Vastarintaliikkeen lähettäneen Ruotsissa lupahakemuksen osallistua Gotlannin Visbyssä järjestettävälle Almedalen-viikolle (Almedalsveckan). Almedalen-viikko on poliittinen keskustelutapahtuma, jolle vastaava tapahtuma Suomessa on vuosittain heinäkuussa järjestettävä Suomiareena.

Ensin poliisilta saatiin epävirallinen kyllä-vastaus, ja nyt poliisi on antanut liikkeelle kirjallisen luvan osallistua viikolle kolmena päivänä. Vastarintaliike tulee olemaan paikalla Visbyssä 7.–9. heinäkuuta, ja näiden päivien ajaksi on vuokrattu alue, jolle pystytetään liikkeen teltta. Teltalta tullaan levittämään kansallissosialistista sanomaa päivittäin ainakin kello 10–18 dialogien ja informaation jakamisen kautta. Kaikille kolmelle päivälle Vastarintaliike on saanut myös luvan pitää puheita virallisella näyttämöllä Hamnplanilla klo 16–17.

Almedalen-viikolla jokaisella puolueella on oma “päivänsä”, jolloin puolueen edustajat tulevat puhumaan näyttämöistä suurimmalle. Niiden kolmen päivän aikana, jolloin Vastarintaliike on paikalla, keskiössä tulevat olemaan Ruotsidemokraatit, Ympäristöpuolue Vihreät sekä Maltillinen kokoomus.

Puolueet kehottavat Almedalenia sanomaan Vastarintaliikkeelle ei.

Kiinnostus Vastarintaliikkeen Almedalenille osallistumista kohtaan on jo nyt valtavaa. Useat mediat ovat kirjoittaneet sotaa julistavia otsikoitaan aiheesta. Myös tapahtuman järjestäjäryhmä, johon kuuluu edustajia kaikista Ruotsin eduskuntapuolueista sekä pääministeri Stefan Löfven, on avoimesti muokkaamassa yleistä mielipidettä perustavanlaatuisten oikeuksien kuten mielipiteen- ja kokoontumisvapauden vastaisiksi. He ovat kommentoineet asiaan, että Vastarintaliikkeeltä tulisi evätä lupa osallistua viikolle.

 

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Sananvapaus = koskee ainoastaan vallassa olevia ainakin vallassa olevien mielestä.

    Mutta hienoa, että liike menee vauhdilla eteenpäin ja järjestää yhä avoimempaa toimintaa!

  2. Olen iloinen siitä, ettei tästä pitänyt käydä sen pahempaa vääntöä.

  3. Jääkausi alkaa sulamaan. Varovaista toiveekkuutta voi aivan syystä harrastaa. Kunhan viranomaiset eivät pyörrä päätöksiään. Eräs presidenttimme sanoi. “Ettei saa provosoitua” ja tässäkin tapauksessa se on viisasta. Vaikka nyt ruosissa ja muissakin pohjoismaissa alkaa tilausta olemaan tavallisen kansan taholta tunnetuista syistä. Voivat suvakit ja maiden kulttuurimarxistiset hallitukset saada sen kuuluisan itkupotkuraivarin ja naisusteiden päättäjien hormonaalisista toiminnoista johtuvan odottamattoman viharyöpyn niskaan. Tästäkään ei pidä jos vain voi provosoitua. Se vain osoittaa kuinka ahtaalla eliitti on. Se on maalannut itsensä nurkkaan ja sei ei kuulu niihin voimiin, jotka johdattavat pohjoismaiset valtiot pois tästä haittamaahanmuuton luomasta kriisitilanteesta. Tärkeä elementti, joka on puolellanne on aika, se hiekka on valumassa vassari-suvakkien tiimalasista auttamattomasti loppuun. Eliittikin on sen suhteen aseeton. Kuten tunnettua, aikaa ei voi lahjoa.

Comments are closed.