Koti Uutisia PVL julkaisi tärkeää informaatiota tiedotustilaisuudessa Ruotsissa

PVL julkaisi tärkeää informaatiota tiedotustilaisuudessa Ruotsissa

0

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Ruotsin-johto julkisti sunnuntaina 28. tammikuuta pidetyssä tiedotustilaisuudessa tärkeitä ja ainutlaatuisiakin järjestöön liittyviä uutisia sekä strategioita.

Lehdistökonferenssissa Simon Lindberg, Pär Öberg, Emil Hagberg ja Fredrik Vejdeland ilmoittivat Vastarintaliikkeen jättäneen hakemuksen osallistumisesta myös kuluvan vuoden Almedalen-viikolle. Nelikko kommentoi, että vaikka liikkeelle ei myönnettäisi lupaa osallistumiseen, tapahtumaan tullaan silti osallistumaan, mutta systeemin itsensä kannalta sille hieman epäsuotuisammissa olosuhteissa.

Vastarintaliike tulee järjestämään Ruotsissa tänä vuonna peräti kaksi vappumielenosoitusta. Toinen pidetään Ludvikassa Taalainmaan maakunnassa ja toinen pohjoisruotsalaisessa Norrbottenin maakunnassa sijaitsevassa Bodenissa. Kuluvana vuonna, jolloin Ruotsissa järjestetään valtionpäivävaalit ja joihin Vastarintaliikkeen edustajia asettuu ehdolle, tulee liikkeen vaaliteema olemaan: “Emme ole poliitikkoja –
olemme kansa!”.

Tilaisuudessa ilmoitettiin myös sivuston nordiska-motstandsrorelsen.se lanseeratun. Sivustolle tullaan keräämään tietoa järjestöstä ja se tulee toimimaan Vastarintaliikkeen vaalikampanjasivuna. Ajatuksena on, että Nordfront.se olisi tulevaisuudessa puhdas uutissivusto ja järjestölliset asiat julkaistaisiin vain osoitteessa nordiska-motstandsrorelsen.se.

“Sano kyllä kansallissosialisteille eduskunnassa!”

Tiedotustilaisuuden yleisö sai sitten mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Seuraavassa on muutamia kysymyksiä ja tiivistettyjä vastauksia:

Emmekö me sitten tarvitse poliitikkoja? Eivätkö poliitikot ole niitä, jotka maatamme hallitsevat?

– Toisaalta tuo pitää paikkansa, mutta meillä on hyvin erilainen käsitys kuin valtaapitävillä siitä, mikä poliitikko oikeastaan on. Olemme aivan yhtä kyllästyneitä näihin poliitikkoihin kun kansa yleisesti ottaen on, emmekä me halua olla heidän kaltaisiaan.

Tuleeko Vastarintaliike olemaan paikalla koko Almedalen-viikon ajan?

– Mikäli saamme luvan osallistua, emme tule olemaan paikalla koko viikkoa. Jos lupa evätään, katsotaan sitten, mitä asian kanssa tehdään.

Miksi keskiluokan pitäisi äänestää PVL:ää?

– Koska Ruotsista on tullut varsinainen Mordor! Ei ole väliä, mihin luokkaan kuulut, tulevaisuus kuuluu meille kaikille.

Kuinka monta ääntä luulette järjestön saavan näissä vaaleissa?

– Saimme sitten millaisen prosentin ääniä tahansa, uskomme, ettei tämä anna täysin totuudenmukaista kuvaa siitä, kuinka suuri osa kansasta meitä tukee. Tähän on monia syitä: vaalivilppi ja pois heitetyt äänet ovat niistä yksi, ruotsidemokraatteja “taktisista syistä” äänestävät ovat toinen.

Mitä järjestö tekee turvatakseen työväen oikeudet?

– Globalistinen systeemi on suuri ongelma työväen kannalta. Tulemme keskittymään kukoistavan kansallisen teollisuuden uudelleen henkiin herättämiseen ja pitämään pilkkahintaan työtä tekevät maahanmuuttajat poissa mailtamme.

Nordfront TV lähetti tiedotustilaisuuden suorana. Lähetyksen voi katsoa tästä (ruotsiksi):

Lähde: Nordfront.se