Koti Uutisia Kotimaa Puukkoisku Helsingissä

Puukkoisku Helsingissä

11

Helsingin poliisi on vahvistanut tuoreen puukkoiskun Helsingin Pohjois-Haagassa. Uhrit ovat kaksi aikuista. Tekijä on myös aiheuttanut vammoja paikalla olleille kahdelle kouluikäiselle ja yhdelle alle kouluikäiselle lapselle. Tekijä on mies ja hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa. Tarkempaa tietoa hänestä ei kuitenkaan anneta. Poliisi etsi kuitenkin aikaisemmin päivällä vuonna 1985 syntynyttä miestä teosta epäiltynä. Kaikki viisi uhria kuljetettiin sairaalahoitoon.

Puukotuksen uhrit ovat epäillyn entinen puoliso, entisen pariskunnan kolme yhteistä lasta sekä entisen puolison ystävä. Teon motiivista ole toistaiseksi tietoa. Tapahtunutta tutkitaan kahtena tapon yrityksenä ja useana törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

Lähde: Yle

11 KOMMENTIT

 1. Mahtanee olla käyrän sapelin veljeskunnan kunniajäsen taas rauhanuskontoineen asialla, kun ei tietoja kerrota?

 2. Vetoja pystyy, onko kyseessä A) rikastaja B) kantasuomalainen nisti/alkkis C) joku muu, mikä?
  Voittaja saa kahvit vasemmistoliiton vaaliteltalla.

 3. Hayder Abduljabar.

  Abduljabarit ovat taas rikastuttaneet tylsää pohjoismaista maailmaamme: He PUUKOTTAVAT omia lapsiaankin. Voi, sanon tämän itse Alexander Stubbin sanoin: “Monikulttuurisuus on rikkautta, ei mulla muuta!”

 4. Tällä kertaa oli laitettu oikein naama ja nimi Valemediankin lööppiin. Ihme että uskalsivat. Miksei suojaväri tällä kertaa toiminut? No, totuushan on että ei suomalainen puukota. Mutta “Kyllä suomalainenkin raiskaa”.

 5. Ullatus ullatus jos se vaikka onkin suomen kansalainen, kyllähän suomalaisetkin puukottavat.

 6. Perkeleen irakilaiset sontaläjät. Nuo eivät ole mielestäni ihmisiä. Käsitys tästä vain voimistuu päivä päivältä. Tänne nuo torakat eivät kuulu. Poliisi nuolee perseet ja sosiaalitädit pallit. “Päättäjämme” eivät saa mitään järkevää aikaiseksi.

  Aina vain leikataan ja aina vain otetaan “kansainvälisoikeudellisten VELVOITTEIDEN” takia lisää näitä loisia, raiskaajia, lapsennussijoita, murhaajia ja rikollisia tänne. Kuinka pitkälle kansakunta ja maa voi venyä? Ollaanko lähelläkään rajoja ja reunaa?

 7. Kaikki irakilaiset pois Suomesta. Meidän täytyy tehdä heidän täällä olostaan niin vaikeaa, että joutuvat lähtemään pois.

  • Niin kuin mafia toimii täällä pohjoismaissakin: vedetään pataan niin monta kertaa, että alkaa maksaa suojelurahaa tai sulkee kioskinsa. Tämä on meidän aluetta, meinaan.

   Olisiko suomalaisissa munaa sen verta? Eipä taida.

Comments are closed.