Koti Uutisia Putin: USA ei ole enää valkoinen maa – eurooppalainen kulttuuri täytyy säilyttää

Putin: USA ei ole enää valkoinen maa – eurooppalainen kulttuuri täytyy säilyttää

5

Venäjän presidentti Vladimir Putin nosti tuoreessa haastattelussaan esiin USA:n rotuasiat ja kehotti eurooppalaisia pitämään kiinni kulttuuristaan.

Venäläinen uutissivusto Russia Insider haastatteli Putinia lukuisista geopoliittisista aiheista Venäjän asemasta länsimaiden ja Aasian välissä. Haastattelussa presidentti tuo esiin sen, että valkoiset ovat jo nyt globaali vähemmistö ja että USA:ssa valkoisten osuus väestöstä vähenee koko ajan maahanmuuton seurauksena.

Putinin mukaan eurooppalainen kulttuuri täytyy säilyttää. Hän kuitenkin kertoo kannattavansa Venäjän säilyttämistä suurena ja monikansallisena valtiona, mutta painottaa eurooppalaisen kulttuurin merkitystä.

 

Lähde: Nordfront.se

5 KOMMENTIT

  1. Putinilla on paljon hyviä lausutoja, mutta eipä niitä valtamediassa uutisoida. Parempi ettei täällä kansalaiset ajattele itse…

  2. Putin ei ole koskaan puhunut mitä sylki suuhun tuo toisin kuin EU:n, Suomen ja Yhdysvaltain taulapäät, jotka ryssä fobiassaan juoksee suoraan surman suuhun islamiloimalla Euroopan vapaaehtoisesti New World Orderin, Globalistien, George Soroksen ja juutalaisten ylikansallisten pankkiiirien mielen mukaisesti ymmärtämättä sitä, että vallalla oleva kulttuurimarxistinen ja monikulttuurisuuspolitiikkaa kannattamalla se merkitsee samaa Euroopalle ja Yhdysvalloille kuin vapaaehtoisen eutanasian hakemista tai karkeammin ilmaistuna aseen piipun laittamista ohimolleen tuhoamalla valkoinen väestö kansanmurhaamalla sen kokonaan tai vähintäinkin hivuttamalla kuoliaaksi sotkemalla rotu mulattiudella kuin sulatusuunissa, joka on juutaisten toiveuni, jonka puolesta tuo etninen omahyväinen vallanhimoinen ryhmä häärääkin niin Euroopassa ja Yhdysvalloissa lukuisine käärmeen kielisine järjestöineen, jotka muka taistelevat “rasismia” vastaan, mutta jonka tarkoituksena on pelkästään tuhota valkoinen eurooppalaislähtöinen väestö maailmasta suistamalla heidät pois tästä maailmasta, jolloin juutalaisilla olisi yksinvalta koko maailmassa pyörittää orjamarkkinoitaan kuten he tekivät sitä 300-vuotta sitten, johon syyllistymisen ovat ajaneet valkoisten kristittyjen päälle “valkoisen miehen taakkana” ja saaden mustat kaikkine variaatioineen vuodattamaan mustan vihansa valkoisten kristittyjen päälle. Näin toimii umpikierät juutalaiset ja tähän alistuvat antiseminismin ja holokaus -krapulan päänsärkyä kärsivät valkoiset mukisematta nostamatta edes yhtä sormea vastustamaan tuota katalaa valhetta ja väärää todistusta, jota se ei edes juutalaisille ole, sillä goimille tehdyt vääryydet ovat kuin pyhiä sakramenttejä Mooseksen uskossa, kuten muslimeille “vääräuksoisten” veri-teurastus kaikkina vuorokauden aikoina.

    • Nyt juhax. hieman tarkkuutta termeihin: “Valkoisen miehen taakka” ei viittaa tähän nykyaikaiseen syyllistämiseen jossa esi-isien teoilla yritetään saada valkoiset alistumaan, vaan siihen että valkoisen miehen, eli siihen aikaan kun samanniminen Rudyard Kiplingin runo julkaistiin 1899, USA:n, Britannian, Ranskan ja muiden valkoisten imperiumien “taakka” on ottaa hallintaansa vähemmän kehittyneiden rotujen valtiot ja alueet ja raahata heidät sivistyksen pariin vaikka väkisin. Kyseinen lausahdus onkin oikeastaan aika kansallismielinen, sillä se sisältää sen oletuksen että vain valkoinen mies voi tuoda sivistyksen ja kehityksen muualle… jos hän niin tahtoo.

Comments are closed.