Koti Uutisia Ukrainan kriisi Putin tunnusti Krimin itsenäisyyden – duuma käsittelee liittymishanketta

Putin tunnusti Krimin itsenäisyyden – duuma käsittelee liittymishanketta

3

Venäjän presidentti Vladimir Putin allekirjoitti maanantai-iltana asetuksen, joka tunnustaa Krimin ja Sevastopolin itsenäisyyden.

Putinin on tänään määrä puhua Venäjän duumassa Krimin asemasta. Hänen odotetaan myös vastaavan EU:n ja Yhdysvaltain pakotteisiin.

Lähde: Yle

Aiheeseen liittyen:

EU ja Yhdysvallat päättäneet Venäjä-pakotteista
Krimi äänesti Venäjään liittymisen puolesta

3 KOMMENTIT

 1. No niin, suurin osa Krimin ihmisitä halusi kuulua Venäjään. Tätä demokratiaa tulee globalistien ja EU:n kunnioittaa.

  Eu saa lopun Ukrainaa, tosin heillä ei ole öljy tai kaasuvarantoja, jos se vielä kelpaa. Saas nähdä miten tässä vielä käy.

  • EU saa vain Länsi-Ukrainan, jos sitäkään. Vallan kaapannut juutalainen juntta (hyväksikäyttäen “kansallismielisiä”) ei kestä enää pitkään taloudellisista syistä. Aavistan, että edessäpäin on valtion totaalinen romahdus ja sisällissota, jossa ainakin venäläisten asuttamat alueet eli “Ukrainan” itä ja etelä irtautuvat ja liittyvät takaisin Venäjään. Nehän olivat Venäjää ennen kuin bolshevikit liittivät ne Ukrainaan, joten tämä on suhteellisen luonnollinen prosessi. http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02838/Ukraine-MAP_2838884b.jpg

   Lännessä Rutenia (Karpaattien rusiinit, venäläisheimo) sekin toivoo liittymistä Venäjään Transnistrian kanssa (joka irtautui sisällisodassa Moldaviasta parikymmentä vuotta sitten).

   Globaalinen oligarkia tarvitsee kipeästi nyt sotaa, ja Ukrainaksi kutsuttu epäluonnollisesti luotu valtio on ruutitynnyrin tavoin sopiva halutun riittävän laajamittaisen sodan sytyttämiseen.

 2. Juuri ennen miehitystä 72 % Krimin väestöstä vastusti Venäjään liittymistä. aika 1991 vielä oli suuri kannatus Venäjään liittymisellä, Putinin diktatuuri ei todellsiuudessa houkuttele.

  58 % Krimin asukkaista on venäläisiä.

  Joten ne taikalasit…

Comments are closed.