Koti Uutisia Ulkomaat Putin: Maailmassa ei enää ole itsenäisiä valtioita

Putin: Maailmassa ei enää ole itsenäisiä valtioita

9
Venäjän presidentti Vladimir Putin

Venäjän presidentti Vladimir Putin kertoi maailmalle totuuksia Sochissa pidettävässä Syyrian kriisin konferenssissa, kun hän sanoi että maailmassa ei enää ole olemassa itsenäisiä valtioita. Putin muistutti puhessaan erityisesti eurooppalaisia johtajia siitä, että he ovat Yhdysvaltain sätkynukkeja.

– Uskotteko te oikeasti, että Euroopan maat haluavat ohjuksia Eurooppaan? Ei niitä kukaan halua, mutta he ovat silti asiasta hiljaa. Missä heidän itsenäisyytensä on?, Putin kysyi kuulioilta.

Hän myös kritisoi EU:ta sanomalla, että EU päättää enemmän jäsenmaidensa tekemisistä kuin mitä ”Neuvostoliitto teki jäsenmailleen”.

Lähde: RT

9 KOMMENTIT

  1. Putinilla on kieltämättä hyviä mielipiteitä, vaikka juutalaisten kaveri onkin.

    • Minun mielestäni Putinin väitetty juutalaisalistuneisuus on vahvasti liioiteltu. Hän on KGBn kasvatti ja se automaattisesti tarkoittaa tiettyjä asenteita. Nutzige Juden – niitä käytty jopa Adolf Hitler. Ja nyt fasisti Putin (vaikka esittää muuta.

  2. Tässä asiassa Putin oli vallan oikeassa. Suomikin antoi itsemäräämisoikeutensa ehdoitta pois. Ja nyt olemme Amerikkalaisten sätkynukkeja. Voi sitä epäonnen päivää kun Mauno Koivistosta tuli presidentti. Siitä alkoi Suomen alasajo ja siitä alkoi Suomen tuhoaminen.

    • tiedätkö kenen sätkynukkeja jenkit on? no juutalaisten tietenkin. kaikki me maailman kansat ollaan oltu juutalaisten sätkynukkeja tuhansia vuosia enemmån ja vähemmån. 33-45 oli paikkoja joissa ei oltu

  3. Suomen liittäminen Venäjään kannatan täydellä sydämellä. Katsokaas Suomella on tuhannen kilometrin yhteinen raja Venäjän kanssa. Haittaa talouskauppaa ei ole kannattavaa yrittäjyydellekään.

Comments are closed.