Koti Uutisia Ukrainan kriisi Putin: länsi kirjoittaa sääntöjä uudestaan

Putin: länsi kirjoittaa sääntöjä uudestaan

3

Venäjän presidentin Vladimir Putinin tiistainen puhe YouTubessa (kesto 46 minuuttia, dubattu englanniksi):

 

 

Putin toteaa muun muassa, että länsi kirjoittaa kokonaan uusia sääntöjä. Putinin mielestä Krimin tilannetta voi verrata Kosovoon, kun se päätti irtaantua Serbiasta.

3 KOMMENTIT

  1. Kyllä asia yksinkertaisesti on se että suurvallat tai sellaiseksi haluvat ovat kautta aikojen kirjoittaneet säännöt aina tapauskohtaisesti itselleen edulliseksi,varsinaista muutosta ei sisällön suhteen suhteen ole tapahtunut,lauserakenteet ja sanat voivat poiketa aiemmasta.

    Tulee tässä mieleen että mitenkähän gaspar putin suhtautuisi siihen että siperian alkuperäiskansat haluaisivat purkaa yli kolmesataavuotisen venäläisen kolonialismin ja järjestäisivät oikeutetun kansanäänetyksen alueidensa itsenäisyydestä ja luonnonvarojen hallinnasta

    • Itsenäisenä voi olla vain riitävän iso valtio, sanotaan vähintään 150-200 miljoonaa asukasta, ja sillä pitäisi olla monipuolisia resursseja omavaraisuuden mahdollistamiseksi. Pieni siperialainen kansa, jonka maassa on suuria luonnonvaroja, mutta olematon kyky näiden luonnonvarojen löytämiseksi, hyödyntämiseksi ja puolustamiseksi, ei voi olla itsenänen, ei millään.
      Metsän Poika on hyvä ja esittää esimerkin, joka olisi poikkeus tästä luonnonlaista.

  2. Raamatussa,jo sanotaan älkää sekoittako kansoja! Eu on sekoittanut kansat antanut tekosyyn virrata halpaa rahaa ja sen seurauksena kotimaastaan lähteviä kansoja tähän loputtomaaan pyöritykseen, joka on aiheuttanut prostituutiota, väkivaltaa koron kiskontaa perheiden hajoamista ahneiden hyväksyntää rappiota eri kansallisuuksien muodossa.Loputonta nauhaa kertomaa, toivon kun pysähdys tulee se on veret seisauttava, tämän sivistyneen yhteiskunnan keskellä silmät ummessa juoksijoille, palvomassa loputonta ahneutta, olakseen vielä sokea nähdäkseen totuutta, Minun näkemykseni, olemme lopun tiellä, olkaamme lujia rappion aihuttajat eivät koskaan voi nousta rappiosta.

Comments are closed.