Koti Uutisia Ulkomaat Putin kritisoi kovaan ääneen länsimaista vasemmistoliberalismia

Putin kritisoi kovaan ääneen länsimaista vasemmistoliberalismia

3
Kuvaruutukaappaus Financial Times -lehden haastattelusta.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on kovin sanoin kritisoinut läntistä vasemmistoliberalismia. Hän muun muassa huomautti siitä, että läntisessä maailmassa, maahanmuuttajat voivat syyllistyä rikoksiin lähes ilman seurauksia.

– Liberaalinen aate lähtee siitä, että mitään ei tarvitse tehdä. Maahanmuuttajat voivat murhata, varastaa ja raiskata ilman, että heitä rangaistaan, koska heidän statustaan maahanmuuttajina täytyy suojella, Putin totesi ja jatkoi.

– Liberalismi on elänyt aikansa, ja nyt se konfliktissa kansan enemmistön kanssa.

Putin totesi myös, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin on pakko tehdä jotain, pysäyttääkseen Meksikosta laittomasti maahan tunkeutuvat siirtolaiset. Hänen tulisi myös tehdä jotain Meksikosta Yhdysvaltoihin virtaavia huumeita vastaan. Muurin rakentaminen olisi Putinin mielestä yksi ratkaisu.

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

  1. Kommentti: Loiset täytyy saada pois Suomesta. Sosiaaliturvamme ei kestä nykyistä mielisairasta meininkiä. Surullista nähdä miksi maamme, jonka puolesta sodittiin, on muuttunut. Muukalaiset saavat elää täällä vasteettomasti, totaalisilla erivapauksilla ja omilla laieillaan.

    Putin sanoi hyvin että tämä “liberalismi” on kääntynyt itseään vastaan ja alkanut “syödä itse itseään”.

    • Emma “Mätähammas” Kari sanoi että edellinen hallitus teki hyvää työtä ja nyt jatketaan sillä tiellä entistä voimakkaammin.

      Lienevät sokeita koko sakki.

  2. Putinin lausuma on täyttä asiaa, nyt meidänkin olisi ns. länsimaissa katsottava totuutta silmiin.

Comments are closed.