Koti Uutisia Putin koventaa rangaistuksia nationalisteille

Putin koventaa rangaistuksia nationalisteille

2

UK_Putin

Jotkut kansallismieliset uskovat, että Vladimir Putin olisi Venäjän kansan puolella, mikä on vastoin todellisuutta. Uusilla rotunationalismin ja ideologian harjoittamisen vastaisilla lailla hän kuitenkin osoittaa selvästi vihamielisyytensä kansallismielisiä kohtaan.

Niiden rangaistusta kovennetaan, jotka asettuvat Putinin antieurooppalaista agendaa vastaan. Kuten tavallista, myös Venäjällä kansallismielisiä arvoja kutsutaan “ääriajatteluksi” ja faktaa “kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan” – aivan kuten länsimaissakin. Seuraavassa otteita RT:ltä:

Presidentti Putin on allekirjoittanut joukon lakeja, jotka takaavat suurempia sakkoja ja pidempiä vankeusrangaistuksia ekstremismiin liittyvissä rikostapauksissa.

Lait vahvistettiin hallituksen virallisilla kotisivuilla tiistaina ja ne astuivat voimaan samana päivänä.

Vankeusrangaistuksen enimmäispituutta ekstremismin harjoittamisesta nostetaan neljään vuoteen. Vähimmäissakko samasta rikoksesta on 100 000 ruplaa, enimmäissakko 300 000 ruplaa.

Enimmäisrangaistus kiihottamisesta etnistä, uskonnollista tai muuta kansanryhmää vastaan nousee kahdesta neljään vuoteen, ja vähimmässakko on 300 000 ruplaa. Enimmäissakko rikoksesta on 500 000 ruplaa.

Enimmäisrangaistus ääriryhmän muodostamisesta nousee neljästä kuuteen vuoteen. Jokainen tällaisessa järjestössä mukana oleva tuomitaan korkeintaan neljäksi vuodeksi vankeuteen uuden lain mukaan entisen kahden vuoden sijasta.

 

Lähteet: Nordfront.se, Destroyzionism.com

2 KOMMENTIT

  1. En ymmärrä miten venäläiset Kansallismieliset eivät tiedä, että Putin on Israelin sätkynukke….

  2. Käsittääkseni venäläiset nationalistit kyllä tietävät Putinin edesottamukset, mutta jotkut kansallismieliset Länsi-Euroopassa virheellisesti luulevat Putinin olevan meille myötämielinen.

Comments are closed.