Koti Uutisia Ukrainan kriisi Putin haluaa heikentää Ukrainan kaakkoisosien puolustusta

Putin haluaa heikentää Ukrainan kaakkoisosien puolustusta

2

Venäjän presidentti Vladimir Putin haluaa, että Ukraina vetää joukkonsa Ukrainan kaakkoisosista. Hän esitti vaatimuksensa puhelinkeskustelussa Saksan liittokansleri Angela Merkelin kanssa. Torstaina Ukrainan virkaatekevä presidentti puolestaan allekirjoitti määräyksen miesten yleisestä asepalveluksesta.

Ukrainan Donetskissa oli yhteenottoja Venäjä-mielisten ja mellakkapoliisien välillä. Separatistit hyökkäsivät muun muassa syyttäjänviraston rakennusta vastaan.

Itä-Ukrainassa on jo toistakymmentä kaupunkia, jotka ovat separatistien hallinnassa.

 

Lähteet: Yle, Iltalehti, BBC

2 KOMMENTIT

  1. Miksei Putin soita suoraan Tursthinoville? Saataisiin aikaan puhelinyhteys kahden valtion välille. Vai eikö Putin halua rauhaa? Haluaako länsi rauhaa?

    • Turchinov ei ole laillinen presidentti, vaan sai tämän viran CIA:n junaileman vallankaappauksen avulla. Putinin yhteydenotto juntan johtajaan legitimisoisi juntan ja asettaisi laillisen hallituksen tasolle. Tästä syystä ei yksikään Venäjän johtajista puhu Ukrainan vallankaappajille.

      Useat suomalaiset KS tällä palstalla ymmärtävät, että NL oli absurdi valtio ja että sen hajoaminen oli hyvä tapahtuma. Mutta jostakin käsittämättömästä syystä samat KS-henkilöt eivät näe, että Ukrainan Sosialistinen Neuvostotasavalta on sekin täysin absurdi valtio, NL:n elinkelvoton tuotos. Se koostuu useista erilaisista kansoista joilla on erilainen uskonto, kieli ja mentaliteetti, ja jotka eivät olisi samassa valtiossa mikäli heistä olisi kysytty.

      Miksi suomalaiset KS asettuvat juutalaisten vallankaappajien puolelle? Senkö takia, että juutalaiset omassa false flag -operaatiossaan vilauksella käyttivät kansallismielisille mieluisia symboleja? Mutta tekojen perusteella juutalaisten oligarkkien rahoittaman ja juutalaisen johtaman “Oikean Sektorin” oikea nimi on “Kosher Sektor”.

Comments are closed.