Koti Uutisia Putin allekirjoitti Venäjän “natsismin vastaisen lain”

Putin allekirjoitti Venäjän “natsismin vastaisen lain”

7
Venäjä valmistautuu voitonpäivän juhlallisuuksiin, joita vietetään 9. toukokuuta. Toisessa maailmansodassa kuoli arvioiden mukaan 23 miljoonaa neuvostokansalaista.
Venäjä valmistautuu voitonpäivän juhlallisuuksiin, joita vietetään 9. toukokuuta. Toisessa maailmansodassa kuoli arvioiden mukaan 23 miljoonaa neuvostokansalaista.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on allekirjoittanut lain, joka kieltää “natsismin” puolustamisen maassa. Lakiesityksen puolestapuhujat esittivät toiveen, että laki hyväksyttäisiin ennen 9. toukokuuta, jolloin Venäjällä vietetään toisen maailmansodan voitonpäivää.

Lakiesityksen voimaanastumisen jälkeen on kiellettyä kritisoida Nürnbergin oikeudenkäynneissä kansallissosialisteille langetettuja tuomioita ja Hitlerin vastustajien pyrkimyksiä “rauhaan ja turvallisuuteen” sodan aikana. Kiellettyä on myös “levittää virheellisiä tietoja ‘natsien vastustajien’ sotarikoksista ja perustella näiden tekojen paikkansapitävyyttä”.

Lain rikkomisesta voidaan tuomita enimmillään kolme vuotta vankeutta tai 10 000 euron sakot.

 

Lähteet: Interfax, Russia Beyond the Headlines

 

Aiheeseen liittyen: Uusi “natsismin vastainen laki” pian todellisuutta Venäjällä

7 KOMMENTIT

  • Miksi en jatkaisi.
   Putin on kaikkea muuta kuin helppo tapaus arvioitavaksi. Juu, hän vahvistaa “natsi”-lain josta Päpy ja muutama muu suomalainen KS (minä itse mukaan lukien) harmistuu. Mutta… sama Putin antaa Syyrian hallitukselle miljardien edestä nykyaikaisia aseita sionistien harmiksi. Sama Putin estää NATO:n (l. NWO:n sotakoneiston) laajentamisen Ukrainaan ja työntää muitakin kapuloita NWO:n rattaisiin. Tällä hetkellä nämä Putinin teot ovat historiallisen tärkeitä, kun maailma nyt on bifurkaatio-pisteessä kolmannen maailmansodan kynnyksellä. Ei ole sattuma, että kreikkalainen Kultainen aamunkoitto (monien muiden KS-liikkeiden kanssa) asettuu “Putinin puolelle” näinä levottomina aikoina.

   Valitettavasti suomalaisilla kansallissosialisteilla on niin syvä trauma talvi- ja jatkosodan epäoikeudenmukaisen tuloksen takia (ja kielimuurikin on niin korkea), että lopulta he tekevät arvionsa liian tunneperäisesti, kun kysymyksessä on Venäjää koskevat asiat.

   “Maailmaa ohjaavat symbolit ja merkit” – ja se on niin totta! Kun sionistien johtamat ja rahoittamat, reaktionäärisen nationalismin pahimpaa lajia edustava “Svoboda” ja “Oikea Sektori” vilautti kerran “14/88” merkin kilvessä, suomalaiset KS heti tunnistavat heidät liittolaisiksi – suorittamatta kuitenkaan analyysia, mitkä ovat näiden liikkeiden teot? Miksi sionistit rahoittavat heitä? Miksi valtamedia ei koskaan kritisoi näitä? Miksi juutalaisten johtama Ukrainan “hallitus” ei riisu näitä aseista? Miksi “Human Rights Watch” ja muut vastaavat eivät reagoineet, kun 2.5.1014 Odessassa Oikea Sesktori poltti elävältä monta kymmentä(!) valkoista ihmistä, ampui tulihelvetistä hyppämistä yrittäneitä ja hakkasi kuoliaaksi hypystä hengissä selvinneitä ja lisäksi murhasi raskaana olevan naistodistajan (teot nostattivat vihaa monissa KS:ssa).

   Totisesti monia suomalaisia KS “ohjaavat symbolit ja merkit”, kun he niin helposti lankeavat sionistien virittämiin ansoihin eivätkä tunnista “false flag” -operaatioita.

 1. Putin säikähti, että sionistit käyttää kansallissosialisteja vallankumouksen nyrkkinä maassaan kuten ukrainassa kävi ja täten joutuu tekemään tuon alhaisen lakimuutoksen.
  Putinin pitäisi nähdä kansallissosialistit ennemminkin mahdollisuutena kuin uhkana ja aloittaa yhteistyö, ennen kuin sionistit lähtevät sinne kuiskuttelemaan. Voihan se kuulostaa houkuttelevalta ensin taistella sionistien rahoilla ja heittää valtionjohto helvettiin ja sen jälkeen sionistit helvettiin. Tätä on kokeiltu tietenkin jo ukrainassa huonolla menestyksellä, mutta yhden kerran perusteella ei vielä kannata tehdä johtopäätöstä puoleen tai toiseen. Häpeällistä toimintaa Putinilta ja ei voi hyväksyä.

Comments are closed.