Koti Uutisia Pussy Riotin jäsenet saivat ruoskasta Sotshissa

Pussy Riotin jäsenet saivat ruoskasta Sotshissa

7

Pussy Riotin kasvot peittäviin hiihtopäähineisiin pukeutunut viiden naisen ja yhden miehen ryhmä yritti esiintyä Sotshin olympialaisia mainostavan kyltin alla, mutta kasakat ja siviilipukuiset poliisit estivät sen.

Videolla näkyy, kuinka kasakat tekivät lopun feministien häiriökäyttäytymisestä.

7 KOMMENTIT

 1. No niin, raippaa tuli. Ei tuo nyt ihan ruoska ollut. Mutta kuitenkin, ehkä jäsenet nyt ymmärtävät mennä muualle hyppimään ja aiheuttamaan pahennusta. Putini jo aikoinaan sanoi että Olympialaisissa pidetään järjestys yllä ja siltä se tässä vähän näytti. Ja ehkä naisia jo varoitettiin pari päivää sitten tekemästä mitään tyhmyyksiä, kun heidän havaittiin väkijoukosta ja pidätettiin.

 2. Miks musta tuntuu, että feministien toiminnan pääpointti on saada julkisuutta eikä niinkään itse feminismi? Eikai ne muuten järjestäisi tempauksia joiden ainut pointti on aiheuttaa yleistä pahennusta. Tällä kertaa noilla oli sentään tissit piilossa.

 3. Näistä “kapinoivista mirreistä” Suomessa tiedotetaan aika vähän, koska mikäli vastaavaa toimintaa olisi harrastettu Suomessa, se olisi kaikkea muuta kuin “taistelu ihmisoikeuksien puolesta”.

  Kapinoivat neitoset ehtivät tehdä kaikenlaisia performansseja, tai oikeastaa pervormansseja. Esimerkiksi Pietarin keskustassa sijaitsevalle Liteinyj-sillalle piirsivät jättimäisen “Kosmisen Kyrvän” (tämä siis on pervormanssin nimi):’
  http://plucer.livejournal.com/265584.html
  Järjestivät “kollektiivisen nussimisen” Biologian Museossa, pervormanssin nimi “Nussi Karhunpennun perillisen puolesta”:
  http://plucer.livejournal.com/55710.html
  (kuvassa raskaana oleva Nadezhda Tolokonnikova sai myöhemmin 2 vuotta Uudelleenkasvatus-työsiirtolaa ja nyt hän onkin läntisen median mainostama “eturintaman ihmisoikeustaistelija”).
  Sitten tavallisessa ruokakaupassa oli tehty pervormanssi “Kana Vitussa”
  http://ic.pics.livejournal.com/rozhko/23726797/448420/original.jpg
  http://plucer.livejournal.com/281211.html
  ja useita kymmeniä vastaavia pervormansseja. Ei ihme, että tavalliset kansalaiset ovat jo kovastikin ärtyneitä näistä “kapinoivista mirreistä” ja niiden alapäähumoristisista muka poliittisista esityksistään.

 4. Tollaset vihdoin vapautuneen kirkon häpäisijät kuuluu vankilaan. Provohutsuja!

 5. Minkäänlaista asiallista protestia näiltä hörhöiltä nyt on turha odottaa. Mellastetaan, rähjätään, esitellään niitä rintaan sattuneita pikku hyttysen puremia ja sitten vielä ylimielisesti todetaan että “kaikki muut ovat nolanneet itsensä paitsi me”. Ja tämä kaikki yleensä vielä enemmän tai vähemmän päihtyneenä. No, itseppähän omaan pesäänsä paskovat…

Comments are closed.