Koti Aktivismiraportit Puolueprojektiaktivismia Haminassa

Puolueprojektiaktivismia Haminassa

1

4. elokuuta Haminassa vietettiin joka toinen vuosi järjestettävää Hamina Tattoo -sotilasmusiikkifestivaalia, jolloin Vastarintaliikkeen aktivisteja ja tukijoita jalkautui myös ihmisten pariin. Hieno ja varsin helteinen sää olikin tuonut tapahtumavieraita sankoin joukoin keskustan alueelle.

Tiedotimme ihmisiä Kansan yhtenäisyys ry -puolueprojektista ja keräsimme kannatuskortteja kyseiselle kannatusyhdistykselle. EU-vastainen ja radikaali kansallismielinen sanoma keräsikin kiitettävästi korttien kirjoittajia sekä poiki useamman antoisan keskustelun Suomen näennäisestä itsenäisyydestä. Jaoimme myös huomattavan määrän flyereita Turussa 18.8. järjestettävästä Eläköön vastarinta! -mielenosoituksesta.

Kaiken kaikkiaan aktivismi sujui hyvin, ja suurin osa ihmisistä oli hyvällä tuulella, vaikka joillekin sananvapaus tuntuu aiheuttavan päänvaivaa. Positiivisena yllätyksenä mainittakoon myös poliittisen poliisin poissaolo ja haluttomuus häiritä aktivismia millään lailla.

Täytä ja tulosta Kansan yhtenäisyys ry:n kannattajakortti jo tänään! Voit osallistua hankkeen mainostamiseen tulostamalla mainosmateriaalia yhdistyksen sivuilta kansanyhtenaisyys.fi.

Seuraa hanketta Facebookissa fb.com/kansanyhtenaisyys

Levitä myös tietoa paikkakunnallesi Eläköön vastarinta! -mielenosoituksesta:
https://www.vastarinta.com/turun-mielenosoituksen-mainosmateriaali

Aktivoidu: vastarintaliike[at]vastarinta.com

1 KOMMENTTI

  1. Hienoa, Vastarintaliike näkyy ja kuuluu Suomen kaduilla. Emme ole poliitikkoja, olemme kansa!

Comments are closed.