Koti Uutisia Puolan sisäministeri: Euroopan on herättävä

Puolan sisäministeri: Euroopan on herättävä

3
Mariusz Błaszczak.

Puolan sisäministeri Mariusz Błaszczak kommentoi Espanjan terroritekoja valtiolliselle televisioyhtiö TVP Infolle, että Euroopan on nyt herättävä “sivilisaatioiden väliseen taisteluun”.

Ministeri sanoi TVP Infolle myös, että vuosikausien joukkomaahanmuuton tuloksena Euroopan valtioiden sisälle on muodostunut muslimialueita, jotka ovat otollista maaperää terrorismille. Hän sanoi Puolan olevan rauhallinen maa, koska maassa ei ole olemassa muslimikeskittymiä.

Błaszczak kritisoi EU:n yrityksiä pakottaa Puola ottamaan suuria määriä maahanmuuttajia kolmannesta maailmasta, koska tällöin seuraukset olisivat traagisia maan ajautuessa saman kehityksen tielle kuin läntisen Euroopan valtiot.

 

Lähteet: Nordfront.se, RT

3 KOMMENTIT

  1. On se kumma että vaikka ympärillä on merta silmänkantamattomiin niin nämä rikolliset eivät katoa sinne.

  2. Ei pidä ottaa. Keksiköön EU, vaikka minkäläiset pakotteet hyvänsä. Se tulee miljardi kertaisesti halvemmaksi kuin ottaa vastaan muslimi-jihadisteja ja päänkatkoja-raiskareita maahan tappamaan maansa kansalaisia kuten Suomen kusipää hallitus on ottanut “hallitusohjelmakseen”.
    Ja kun muutkin EU maat huomaavat Puolan ja Unkarin taipumattomuuden kannattavan EU:n juoppojen ja runkkarien uhkailuista huolimatta, niin EU tulee “romahtamaan kasaan kuin mätä rakennus kun sen oven potkaisee sisään”. Lainaus: Adolf Hitler.

    • Tai ei vaan maksa niitä maksuja/sakkoja. Tuskin edes Britannia aikoo maksaa EU:n eroamismaksuja vaikka veisivät oikeuteen.

Comments are closed.