Koti Uutisia Sionismi Puolalaispoliitikko: ”Soros haluaa hallita maailmaa”

Puolalaispoliitikko: ”Soros haluaa hallita maailmaa”

0
George Soros.

”Hän haluaa olla nukkemestari; hän haluaa hallita maailmaa. Se voi kuulostaa hullulta mutta se on fakta, se on totta” sanoi puolalaisen Laki ja oikeus -puolueen kansanedustaja Dominik Tarczyński Breitbartin haastattelussa viitaten juutalaismiljardööri George Sorosin pyrkimyksiin vaikuttaa EU:n tekemään pakolaispolitiikkaan.

”Raha jota Soros investoi Eurooppaan ja Puolaan on valtava. He haluavat hallita meitä; he haluavat omistaa meidät ja he tietävät, että jos heidät voitetaan Puolassa – ja heidät tullaankin voittamaan – niin heidän koko suunnitelmansa vahingoittuu.” hän sanoi viitaten koko vasemmistolaiseen establismenttiin.

Sorosin tukijat väittävät, että hän on ainoastaan rikas filantrooppi ja että hänen vastustajansa ovat vain salaliittoteoreetikoita mutta kuitenkin miljardööri on itse kirjoittanut The Alchemy of Finance kirjassaan, että ”Olen aina hautonut mielessäni suurenneltua kuvaa itsetärkeydestäni” ja ”Olen kuvitellut itseni jonkinlaiseksi jumalaksi nuoresta iästä pitäen.”

Samassa kirjassa hän kertoo: ”Todellisuudentajuni oli tarpeeksi vahva saadakseen minut ymmärtämään, että nämä odotukset olivat ylettömiä ja pidin ne piilossa likaisena salaisuutena. Tämä oli merkittävä epäonnellisuuden lähde aikuisella iälläni.” Saavutettuaan kuitenkin laajan omaisuutensa hän huomasi: ”Todellisuus tuli tarpeeksi lähelle fantasioitani, jotta pystyin viimeinkin myöntää salaisuuteni ainakin itselleni.”

Sorosista varoittava kyltti Unkarissa.

Lähde: Breitbart.com