Koti Uutisia Ulkomaat Puolalaislehti jakaa LGBT -vapaa vyöhyke tarroja tulevan julkaisunsa mukana

Puolalaislehti jakaa LGBT -vapaa vyöhyke tarroja tulevan julkaisunsa mukana

8

Konservatiivinen puolalainen lehti nimeltä Gazeta polska julkaisi Twitterissä ennakkoon kuvan tarrasta, joka tulee heidän lehtensä seuraavan painoksen välissä.

Asiasta nousi pian kohu ja julkaisu sai kritiikkiä osakseen sosiaalisessa mediassa monen vetäessä esiin tunnetun “natsikortin”. Myös Washingtonin homomyönteinen Puolan suurlähettiläs, Georgette Mosbacher syytti lehteä “vihan ja suvaitsemattomuuden edistämisestä”.

Ainakaan toistaiseksi lehden ei kerrota peruneen suunnitelmaansa kohusta ja kritiikistä huolimatta.

Lähde: RT

8 KOMMENTIT

 1. Hyvä Puola! Sateenkaari kuuluu taivaalle, ei kaduille maleksimaan. Torjukaa te nuo ihmisen irvikuvat ja näyttäkää esimerkkiä muille Euroopan valtioille miten toimia kun kaduilla on roskia siivottavana.

  • Kävin kaupassa ja apteekissa tällaisessa vähän isommassa kaupungissa Suomen mittakaavalla. Voi Jeesus sentään. Meininki oli marketissa kuin Benettonin mainoksesta. Sitten oli vielä joku perkeleen SeTa:n nuorisojaosto ostamassa picnic-eväitään: neitimäisesti vinkuvia miehiä, vihreätukkaisia siiderivalaita ja niittinaamaisia, epänaisellisia naisia lyhyissä tukissaan. Olisipa ollut kamera mukana.

  • Sateenkaari on liiton merkki meidän ja Jumalan välillä. Se on lupaus siitä ettei tule uutta vedenpaisumusta.

   Jotenkin tämä SeTa-sakki on omiin sairaisiin, luonnonvastaisiin touhuihinsa onnistunut sotkemaan sen. Juutalaisille liiton merkki taas on esinahan silpominen ja siitä veren imeminen. Ottiatuota…

 2. Jotain toivoa on vielä heitettävä traditionaalisen katolilaistenkin varaan, vaikka Kristinusko edustaakin Euroopalle vierasta seemiläistä hengellisyyttä.

  • Mistä näitä Raamatusta poistettuja kohtia voi sitten lukea? Ovatko nämä niitä apokryftisia kirjoja?

   Ensinnäkin, juutalaiset ovat kaananilaisia tai edomilaisia Edom-nimisen raamatullisen paikan mukaan. Aivan kuten myöhemmin heitä alettiin Juuda-nimisen paikan mukaan kutsua juutalaisiksi. Juutalaisista tuli israelilaisia vasta 125 e.Kr. Juutalaiset eivät myöskään ole kirjoittaneet sanaakaan Raamattuun. Valheet ovat tällä “valitulla kansalla” suuria…

   Me valkoiset eurooppalaiset olemme todelliset Israelin heimot. Assyyrialaiset vangitsivat meidät 745 e.Kr. Sieltä onnistuimme kuitenkin pakenemaan Kaukasus-vuorille ja Israelin solaan. Täst’edes meidät tunnettiin kaukaasialaisina. Euroopan erämaat kutsuivat meitä monia Abrahamin poikia ja perustimme lukuisia kansakuntia mantereelle: Ephraim (Britannia), Judah (joka ei myöskään ollut juutalainen; Saksa), Dan (Tanska), Reuben (Ranska) ja Manasseh (USA).

   Juutalaisilla ei ole mitään muuta tekemistä Babylonin vankeuteen joutumisen kanssa, paitsi että he auttoivat babylonialaisia meidän kiinniottamisessa!

   Juutalaiset ovat siis Saatanasta, kuten Jeesuskin sanoo (Joh. 8:44). Kannattaa todellakin lukea UT:n neljää ensimmäistä kirjaa, vaikket “uskovainen” tai uskova olisikaan! Sieltä saa hyvää pontta juutalaisvastaisuuteen. Jos maailman luetuin kirjakin on sitä mieltä, niin…

   Jumalan kiroamat juutalaiset eli kaananilaiset ovat siis Edomista/Idumeasta (noilla nimillä paikka on tunnettu raamatullisina aikoina). Saatana → Esau → Kain → edomialaiset/idumealaiset → fariseukset → khazaarit/kasaarit → aškenazit → JUUTALAISET.

   Me kaukaasialaiset olemme SEEMILÄISIÄ/SEMIITTEJÄ. Israel ja Juuda ovat meidän esi-isiemme alueita.

   13 kadonnutta Israelin heimoa – ne olemme ME! Iisakin pojat eli (I)saac-sons l. Saxons; saksit.

   • Olipas taas pitkästä aikaa todella mielenkiintoinen kommentti. Tänä kesänä juuri ajattelin lukea Raamatun ensimmäistä kertaa, se kuitenkin määrittää valkoisen kristikunnan eli meidän historiamme hyvin pitkälti haaveilipa sitten kuinka paljon tahansa esikristillisistä ajoista Suomessa. Fakta kuitenkin on että kristinusko voitti ja sen pohjalta rakennettiin Eurooppa, Suomi mukaanlukien.

    • Kyllä tänne fiksuakin porukkaa kirjoittelee. Kunhan osaa nämä fiktion lurittelijat ja muut “ano nyymit” ressukat jättää omaan arvoonsa.

     Ihmiset niin kovin mielellään toistelevat mitä ovat koko ikänsä kuulleet: “juutalaiset uuniin”, “anti-semitisti”, “natsi”, “rasisti” jne. Juutalaisten keksimiä termejä ja valheita kaikki tyynni.

     Vanhasta testementista kannattaa lukea Hesekielin kirja ainakin. Siihen saa uusia katsontakantoja vaikkapa Erich von Dänikenin ja Josef F. Blumrichin kirjoista. Eli ottakaamme VT:n lentävät alukset ja avaruusolennot dokumentteina tuosta ajasta! Raamatuntulkinta on mahdollista saattaa pois umpikujasta!

Comments are closed.