Koti Uutisia Ulkomaat Puolalaiset kansallismieliset vastustivat uutta holokaustilakia

Puolalaiset kansallismieliset vastustivat uutta holokaustilakia

10

Sadat puolalaiset marssivat 11.5. Yhdysvaltojen suurlähetystölle Varsovassa. Yhdysvallat yrittävät parhaansa mukaan painostaa Puolan hallitusta maksamaan ”holokaustiselviytyjille” korvauksia toisen maailmansodan aikaisista kärsimyksistä. Korvauksia saisivat myös juutalaiset, jotka menettivät omaisuutta.

Yhdysvaltojen senaatti teki päätöksen 447, joka tunnetaan myös ”JUST-act” termillä eli Justice for Uncompensated Survivors Today. Kyseinen laki vaatii useita maita maksamaan korvauksia menetetystä omaisuudesta ”holokaustin” aikana.

Puolan pääministerikin vastustaa ajatusta, että juutalaisille tulisi maksaa korvauksia. Pääministerin kanta on, että Saksan tulisi maksaa korvauksia Puolalle.

Mielenosoittajilla oli kylttejä, joissa vastustetaan ”holokaustiteollisuutta” ja sionismia. He myös huusivat ”This is Poland, not Polin!” (Polin on hepreaksi Puola). Mielenosoittajilla oli myös banderolli, jossa viitattiin siihen, että kyseinen laki voisi maksaa Puolalle jopa 300 miljardia dollaria.

Vähemmän yllättäen kaikki asiat, jotka kritisoivat ”holokaustia” tai juutalaisia ylipäätään, leimataan täydelliseksi antisemitismiksi. Rafael Pankowski Against Hate -ryhmästä kauhistelee tätä suurinta, täysin avointa antisemitismiä täynnä olevaa mielenosoitusta.

Lähde: RT

10 KOMMENTIT

 1. Kuka vielä väittää, että juutalaiset eivät käytä “holokaustia” rahan ja vallan rosvoamiseen?

 2. Nyt eletään sen suhteen onnellisia aikoja, että hölökostisatu alkaa saapua päätökseensä. Halvat valokuvaväärennökset, jotka menivät läpi vielä 40-luvulla eivät näytä kovin hääveiltä nykyajan Photoshoppaajan silmään.

  Ristiriitaiset “todistajakertomukset” eivät myöskään vakuuta ketään omilla aivoilla ajattelemaan pystyvää. Anne Frankin päiväkirjat ovat tyyliltään aikuisen kirjoittamat. Ne on kirjoitettu suurelta osin kuulakärkikynällä, joka keksittiin vasta Annen kuoleman jälkeen.

  Kun seuraavan kerran kohtaatte äärisionistin, joka syyttää Teitä hölökostin kieltämisestä, kysykää häneltä mikä on hänen vahvin tieteellistä tarkastelua kestävä todisteensa väitetyn tapahtuman tapahtumisen puolesta.

  Kemisti Germar Rudolfin tuotannosta löytyy sangen väkeviä lyömäaseita, joita vastaväittäjät ovat epätoivoisesti yrittäneet kumota mutta rikkoen yrityksessään fysiikan ja kemian lakeja.

  Jos hölökosti otetaan pois, mitä jää jäljelle?

  • Ensimmäinen kuulakärkikynän patentti on myönnetty v. 1888, ja Biro-kynäkin kehitetty jo 1938.

 3. Vittu mitä touhua. Eiköhän niin kauan kuin Puola tai Saksa on ollut jossain muodossa olemassa niin eri perheet, suvut, klaanit yms ole kokenut epäoikeudenmukaisuutta ylemmältä taholta niin mihin sitte vedetään raja että ketkä voi saada kompensaatiota ja kuka ei.

  • Rajanveto on hyvinkin yksiselittinen:
   1) Goyimien on aina maksettava juutalaisille.
   2) Juutalaiset eivät maksa goyimille missään tapauksessa.

  • Suomessakin pitäisi ottaa feodaaliaikojen riistäjien jälkeläisiltä varat ynnä maat pois ja jakaa kansan kesken. Herrat ja pappisväki tulivat miten tahtoivat ja veivät minkä tarvitsivat. Hieno aate, jossa kaikki on yhteistä, mutta oikeasti onkin vain yksityistä eli herrojen omaa. 100 %:n veroaste — se on (((kommunismia))) aidoimmillaan. Olemme hyvin lähellä jo sitä todellisen veroasteen huidellessa siellä 75 %:n tietämillä tänään.

 4. Oikeasti puolan pitäisi maksaa saksalle korvauksia, olihan se 2 mm:n provokaattori siinä missä englanti ja ranska. Myös puolalle luovutetut maa-alueet 1mm:n jälkeeen tulisi paluttaa saksalle ja muille rajanaapureille.
  Leireillä olijat saivat aikanaan työstään käyvän korvauksen, joten tyytyköön siihen.

 5. Mikäpä tässä maailmassa olisi koskaan ollut juutalaisille, heidän maineelleensa ja tavoitteilleensa vahingollissempaa, kuin heidän oma jääräpäinen ylenkatseensa.

Comments are closed.