Koti Uutisia Ulkomaat Puola passittaa kommunismiin syyllistyneitä tuomareita eläkkeelle

Puola passittaa kommunismiin syyllistyneitä tuomareita eläkkeelle

4
Mateusz Morawiecki.

Puolan hallitus on saanut Euroopan unionilta jälleen kitkerää palautetta päätettyään passittaa poliittisesti epäluotettavia tuomareita eläkkeelle. Euroeliitti on turhautunut, sillä jäsenmailla on ainakin toistaiseksi lain suoma vapaus päättää itsenäisesti oikeusasioistaan.

– Jokaisella maalla on oikeus järjestää oikeusjärjestelmänsä omien perinteidensä mukaisesti, Puolan pääministeri Mateusz Morawiecki kuittasi häntä arvostelleille eurokraateille.

Isänmaallisia puolalaisia on jo kauan raivostuttanut se, että maan “oikeusjärjestelmään” on pesiytynyt tuomareita, jotka vainosivat itsenäisyysaktivisteja kommunistidiktatuurin aikana.

Nyt “eurostoliitoksi” usein kutsuttu Euroopan unioni pyrkii suojelemaan entisiä Neuvostoliiton kätyreitä uhkaamalla Puolaa uusilla sanktioilla, mikäli hallitus ei käännä takkiaan.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. Minusta Suomenkin tulisi puhdistaa, koko oikeuslaitos DEMLA:laisista. Heikon taloudellisen tilanteen johdosta, veronmaksajia säästämiseksi… Hidas hirttotuomio.
    Kirkkaimpien DEMLA-tähtösten hirttäjäisiin tosin voitaisiin myydä pääsylippuja, kuten nimeltämainitsemattoman presidentittären hirttäjäisiin.

  2. Suomessa jos moinen laki laitettaisiin voimaan, olisi monta ministerinvirkaa avoinna uusille tekijöille.
    Kun vanhat stallarit, taistolaiset,sionistit etc. punavihersini saisivat oikeuden mukaan, olisi monella suomalaisella paljon parempi olla ja voitaisiin puhua todellisesta hyvinvointiyhteiskunnasta jossa voidaankin oikeasti hyvin.

  3. Eurostoliiton päättäjien on helppo hymistellä ja tuomita toisia; he eivät ole koskaan eläneet kommunismin duunariparatiisissa ja tuiskin on monikaan koskaan edes vieraillut moisen järjestelmän saastuttamassa maassa.

Comments are closed.