Koti Uutisia Punaiset riehuivat Tampereella

Punaiset riehuivat Tampereella

6

 

Epämääräinen joukko suomalaisia anarkisteja ja uusstalinisteja aiheutti humalassa epäjärjestystä torstai-iltana Tampereella Satakunnankadulla. Tapahtumaketju alkoi, kun kadun vallanneilta punaisilta katkaistiin musiikit.

Valtaosa paikalla olleista punaisista ei uskaltanut vastustaa poliisia suoraan, vaan tyytyi kannustamaan muutamia fanaattisimpia tovereitaan. Vasemmistolaisnuoret esimerkiksi heittelivät poliisikoiria viina- ja olutpulloillaan, huutaen “kytät vittuun”. Useat riehujista olivat naamioituneet välttääkseen vastuun toiminnastaan. Kaasua saaneiden punaisten kerrottiin Aamulehden artikkelissa “ulvoneen” tuskasta. Vanhemman polven punaisilla oli kaiken tämän keskellä myös lapsensa mukana. Tästä huolimatta he eivät suostuneet avaamaan ajoväylää pelastusajoneuvoille.

Tilanne purkautui, kun vasemmistolaiset ottivat toisiaan käsistä kiinni ja kävelivät papatteja heitellen ja laulaen poliisien ohi pois. Poliisi ei vaivautunut estämään pakoa.

Tamperelaiset stalinistit käsittelivät aiemmin tällä viikolla Suomen Vastarintaliikettä Internet-sivuillaan. He kehottivat Oulun yliopistolla toimivaa 70-luvulla syntynyttä vasemmistolaispoliitikkoa tekemään Vastarintaliikkeen aktivistien elämästä “astetta hankalampaa”.

Aiheesta lisää:

Punainen mieli ja toiminta http://www.vastarinta.com/?p=4874

Aiheesta muualla:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201207270073804_uu.shtml
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194757368084/artikkeli/katso%20videot%20kadunvaltauksesta%20nain%20rahinoitsijat%20heittivat%20poliisikoiraa%20lasipu%E2%80%8Bllolla.html

6 KOMMENTIT

 1. Suomen punaiset ovat ottaneet oppia ulkomailta. Saksasta tuntuu usein tulevan vastaavanlaisia uutisia.

 2. Samaa sairasta porukkaa, joka iltalehden keskutelupalstalla kirjoitti haluavansa tuhota Suomen. Siis antifasistit.
  Heillekin raha tulee seinästä, (kuten maahanmuuttajille, mitä he dikkaa) toisen oma on minun ja infran saa tuhota, kun huvittaa.
  Näille voisi osoittaa seuraavan “valtauspaikan” siperiasta, niin voisi aivoissa vihdoinkin alkaa prosessi missä tulee oikeita järkeviä ajatuksia. Eikä olisi vain toisten elämän hankaloittaminen päälimmäinen asia.

 3. Nämä samat kytät vittuun-huutelijat ovat luultavasti ensimmäisten joukossa huutamassa poliisia apuun jos itselle sattuukin jotain. Onhan se nähty…

  Myös yhteiskunnan alasajo kuuluu näiden agendaan. Tosin siinä vaiheessa kun taikaseinä ei enään annakkaan sosiaaliviraston maksamia etuuksia, tuleekin hyvin äkkiä ikävä sitä toimivaa yhteiskuntaa. Tuskin tuollaiset armeijaa käymättömät sosiaalipummit nyt ainakaan itse osaavat selviytyä tilanteessa, jossa kaupat on jo ryöstetty tyhjiksi ja kukaan ei enään tuokkaan leipää suoraan nenän eteen. Siinä vaiheessa pitääkin jo ruveta tekemään TYÖTÄ ruoan eteen, ja sehän nyt on aivan liikaa vaadittu.

 4. Mielenvikainen rähinäremmi taas vauhdissa. Se kertoo jo jotain, kunneivät yleensä muuten uskalla vastustaa poliisia kuin naamioiden takana ja vasta sitten kun on otettu tarpeeksi monta rohkaisuryyppyä. Sitten on hienoa huudella joukolla kännissä “kyttä on natsi” ja “kytät vittuun”.

  Säälittävää.

 5. Kiitos Maria hyvistä kommenteista! Lämmittää mieltä nähdä isänmaallisia naisia!

Comments are closed.