Koti Artikkelit Vastarintaliike Puhe: Sionismi ja Euroopan terrorismiongelma

Puhe: Sionismi ja Euroopan terrorismiongelma

16

Pohjoismainen Vastarintaliike järjesti Turussa lauantaina menestyksekkään mielenosoituksen monikulttuurisen terrori-iskun uhrien muistolle sekä Vastarintaliikkeen kieltohanketta vastaan. Marssille osallistui reilut 300 ihmistä. Julkaisemme nyt puheen, jonka Janne Moilanen piti marssin päätepaikalla.

Viimeistään vuosi sitten syvimpäänkin poliittiseen apatiaan vajonneet suomalaiset pakotettiin ymmärtämään, että kansakuntamme on menettänyt viattomuutensa. Turun kaupunki ei kuitenkaan tahtonut tänä vuonna järjestää terrori-iskun uhreille lainkaan muistotilaisuutta, sillä poliitikkojen mukaan maahanmuuttokriittisyys on pahempaa kuin suomalaisiin siviileihin kohdistuva verinen monikulttuurinen terrorismi.

Sadistinen teurastus, jonka luulimme olevan osa arkea vain tuhansien kilometrien päässä etelässä sijaitsevissa katastrofivaltioissa, saapui tasan vuosi sitten Suomeen. Näin ei olisi tarvinnut tapahtua. Rajojen ei olisi tarvinnut olla auki. Tämä ei ollut luonnollista kehitystä. Tämä oli rikos, jonka pääsyyllisiä ovat Suomen, Euroopan ja koko läntisen maailman poliittiset ja taloudelliset vallanpitäjät.

Juha Sipilän hallitus syyllistyi tietoiseen kansanpetokseen päästämällä puukottajaterroristi Abderrahman Bouananen ja tuhannet muut laittomat tunkeutujat Suomeen nauttimaan veronmaksajien kustantamasta täydestä ylläpidosta. En kuitenkaan tahdo painottaa Sipilän, Paula Risikon ja muiden suomalaispoliitikkojen roolia liikaa – hehän ovat vain ulkomaalaisen rahan rakkeja, jotka ottavat Brysselin kansanmurhaajilta käskyjä vastaan auliisti euron ja dollarin kuvat silmissään. Nykyisessä poliittisessa järjestelmässä niin sanotut lainsäätäjät ovat prostituoituja. Mikäli tahdomme muutosta, on meidän selvitettävä, mistä he saavat rahansa.

Jos tahdomme tietää, ketkä ovat päävastuussa Bouananen ja muiden terroristien saapumisesta, on katse kiinnitettävä vallanpitäjiin, jotka tahtovat korvata Euroopan väestön ei-valkoisilla. Heistä tunnetuin on tietysti juutalainen George Soros, jonka Open Society -järjestö on syyllistynyt myös Suomessa kansalaisten monikulttuuriseen aivopesuun. Soros yrittää korruption avulla pitää Euroopan rajat väkisin auki. Unkarin kaltaiset maat ovat jo alkaneet taistella Sorosin mädätystyötä vastaan tiukalla lainsäädännöllä, mutta Suomi ja muut Pohjoismaat ottavat ulkomaalaiselta finanssielitistiltä edelleen käskyt vastaan täysin kyseenalaistamatta. Jokainen Sorosin rahaan koskenut eurooppalainen on kansanpetturi, jolla on terrori-iskujen uhrien verta käsissään!

Terrorismiongelmaa ei ratkaista, jos maahanmuuttovastainen liike keskittyy Suomessa oireisiin eikä perimmäisiin syihin. Mistä ääri-islamistit saavat rahat, aseet ja diplomaattisen suojan vuosikymmeniä jatkuneelle kansainväliselle terrorikampanjalle? Kukaan tuskin uskoo, että Isisin ja al-Qaidan taustavoimat ovat sarjakuvamaisia parrakkaita lammaspaimenia Afganistanin syrjäkylistä.

Toden totta, maailmankuulu tutkiva toimittaja Robert Fisk paljasti tänä kesänä, että Isis on ostanut Syyriaan aseita muun muassa länsimaiden poliittisesti vaikutusvaltaisimpien pankkien omistamalta asevalmistajalta. Isis-asekauppaa ylläpitävä Deutsche Bank lobbaa aktiivisesti Brysselissä Euroopan komissiota, joka puolestaan päättää Suomen lait – myös maahanmuuttoasioissa. Ulkomaalainen finanssieliitti aseistaa verenhimoisia islamisteja, ajaa arabimaat jatkuviin sisällissotiin ja tuo lopuksi pahimmat tappajat kylvämään kauhua Euroopan kaduille. Totta puhuakseni en edes tiedä, mikä rangaistus olisi tarpeeksi ankara suomalaisille poliitikoille, jotka antautuvat Isisiä aseistavan Deutsche Bankin lobbauksen kohteiksi. He ovat aivan yhtä pahoja ihmisiä kuin terroristit itse.

Fisk selvitti myös, että asekauppa muslimiterroristien ja lännen finanssieliitin välillä tapahtuu sotilasliitto Naton valvonnassa ja sen siunauksella. Virallisessa historiikissaan Nato kertoo, että sotilasliitto perustettiin toisen maailmansodan jälkeen alun perin torjumaan paitsi Neuvostoliitto myös eurooppalainen nationalismi. Nato suojelee ääri-islamistien asekauppaa ja samalla se miehittää Eurooppaa varmistaakseen, ettei mantereelle perusteta aitoja nationalistisia hallituksia, jotka voisivat sulkea rajansa maahantunkeutujilta täydellisesti. Nato on osa terrorismiongelmaa siinä missä Euroopan unionikin. Mikäli tahdomme estää tulevaisuuden terrori-iskut, täytyy Nato häätää kokonaan Euroopan rajojen ulkopuolelle, jotta nationalistiset ja ennen kaikkea kansallissosialistiset hallitukset voivat rautaisin ottein tehdä Euroopasta jälleen turvallisen meille valkoisille.

Aiemmin tässä kuussa Syyrian armeija löysi ääri-islamistien tukikohdasta Homsissa myös Israelin valmistamia aseita. Tässä vaiheessa on tärkeä muistuttaa, ettei islamistiterrorismi ollut lännen ongelma ennen kuin Rothschildin juutalainen pankkiirisuku lahjoi Britannian luovuttamaan Palestiinan sionisteille. Sionistit eivät suinkaan ole taistelleet ääri-islamistista terrorismia vastaan. Sen sijaan Israel on vaatinut länsimaita hyökkäämään muun muassa Irakiin, Libyaan ja Syyriaan, mikä on johtanut verisiin sisällissotiin, Eurooppaan kohdistuviin pakolaistulviin ja ääri-islamismin voimistumiseen. Myös Bouanane soluttautui Suomeen näiden pakolaisvirtojen mukana. Nyt Israel vaatii hyökkäystä Iraniin, ja mikäli juutalaisvaltio saa tahtonsa läpi, tulee verenvuodatus myös Suomen kaduilla taatusti lisääntymään Iranin sodan myötä.

Vuonna 2016 Israelin tiedustelupalvelu Mossadin entinen johtaja Efraim Halevy myönsi televisiohaastattelussa suoraan, että juutalaisvaltio tukee terroristijärjestö al-Qaidaa Syyriassa. The Washington Post on lisäksi myöntänyt, että Israel auttoi radikaali-islamistista Hamas-järjestöä kasvamaan tuhotakseen palestiinalaisten yhtenäisyyden ja heikentääkseen uskonnollisesti maltillista Fatahia. Huhtikuussa 2017 terroristijärjestö Isis pyysi Israelilta anteeksi ammuttuaan vahinkolaukauksia juutalaisvaltion maaperälle. Samana keväänä myös konservatiivinen The Wall Street Journal myönsi Israelin tukevan Lähi-idän sunniterroristeja.

Isisin ja al-Qaidan tärkeimmän valtiollisen tukijan Saudi-Arabian johtaja Muhammad bin Salman ilmaisi puolestaan tänä keväänä varauksettoman tukensa Israelille. Sattumoisin Suomen juutalaisten pää-äänenkannattaja HaKehila ehdotti numerossaan 1/2018, että Israel voisi tiivistää yhteistyötään Saudi-Arabian kanssa. Valtamedia väittää meille, että juutalaiset ovat ääri-islamistien “uhreja”, mutta tosiasiassa Saudi-Arabian kanssa liittoutunut Israel on nykyisen kansainvälisen terrorismiongelman pääsyyllisiä. Israel tahtoo kaataa Lähi-idän arabinationalistihallitukset, minkä vuoksi se tukee Isisin ja al-Qaidan terrorismia, jonka uhreiksi myös me eurooppalaiset yhä useammin joudumme.

Kansainvälinen vyyhti, jossa ääri-islamismi, globalistipankit ja Israelin johtama sotapolitiikka voimistavat toisiaan, on julkinen salaisuus. Jopa Suomen presidentti Martti Ahtisaari sivuaa sitä Matkalla-elämänkertansa sivulla 637. Elämänkerrassa Ahtisaari kertoo, kuinka “juutalaislobby” painostaa rahan avulla Yhdysvaltojen presidenttiä tekemään sionistista Lähi-idän-politiikkaa. Yhdysvalloista sotakäskyt kantautuvat myös Eurooppaan. Kun Amerikka aloittaa sodan Irakia, Syyriaa tai Libyaa vastaan, liittyvät myös Euroopan petturipoliitikot teurastustalkoisiin. Länsimainen liittouma kaataa Israelin vihaaman hallituksen tukemalla ääri-islamistisia terroristeja eli niin sanottuja kapinallisia. Osa terroristeista matkustaa sodan raivotessa Eurooppaan levittämään sairasta sanomaansa puukoin, pommein, pistoolein ja rekka-autoin. Näin käy yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes kansa nousee ylös syöstäkseen pankkiireja ja sionisteja kumartelevat maanpetturit pois vallasta!

Suomen kadut ovat täynnä Abderrahman Bouananen kaltaisia vaarallisia eläimiä, ja on vain ajan kysymys, milloin ne alkavat saalistaa. Syyllisiä tragediaan ovat niin Sipilä kuin häntä määräilevä Euroopan komission puheenjohtaja, alkoholisti Juncker – mutta ennen kaikkea Junckerin rahoittajat, jotka tekevät rahaa Lähi-idän verenvuodatuksella. Poliittinen järjestelmä on siis läpikotaisin mätä. Tätä poliittista taustaa vasten on ehkä helpompi ymmärtää, miksi Suomen poliittinen eliitti tahtoo kieltää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen, vaikka yhtään rikollis- tai ääri-islamistijärjestöä ei ole edes yritetty aiemmin kieltää. Osoitammekin tänään mieltä paitsi Turun iskun uhrien muiston kunniaksi myös Vastarintaliikkeen tulevaa kielto-oikeudenkäyntiä vastaan. Molemmat tapaukset ovat oireita samasta länsimaita vaivaavasta poliittisesta taudista, johon toimivat vain radikaalit parannuskeinot.

Poliittiset vallanpitäjät ovat itse Suomen suurimpia rikollisia ja murhaajia – siksi he tahtovat tuhota Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen ja muun kansallismielisen opposition. Me emme kuitenkaan luovuta ikinä! Yksikään kansanpetturi ei voi tuhota vastarintaa! Me emme unohda rikoksianne, emmekä taatusti anna anteeksi! Eläköön voitto!

16 KOMMENTIT

 1. Mahtava puhe Janne Moilanen. Kiitos. Oli hieno lauantai kulkea rinnallanne Turusa. Eläköön voitto!

 2. Useat terrori-iskut länsimaissa ovat lisäksi tiedustelupalveluiden suoraan tekemiä. Esim. Lontoon terrori-iskut 2005 olivat selvästi tällaisia. Monet iskut, joissa on jokin tekijä tai sellaiseksi väitetty, ovat tiedustelupalveliden falseflag-iskuja tai niiden ohjaamia ja suunnittelemia.

  • Se on kyllä totta. Valitettavasti sheeple ei mieti yhtään mitään ja 99% nielee mitä tahansa ‘cartoon physics’ kun sitä toistetaan riittävän monta kertaa.

   Falseflagin tyypilliset tuntomerkit ovat, suurin piirtein:
   – sheeplelle näytetään vain tietyt, hyvinkin epäselvät TV-kuvat vaikka aluella todistettavasti olisi muita turvakameroita
   – kerrotaan tarinan, että väitettyt kaikki terroristit saivat surmansa; ei koskaan avointa oikeudenkäyntiä
   – väitetyillä “uhreilla” ei ole sukulaisia tai historiaa Verkossa, jos “uhrien” nimet ylipäätä ilmoitetaan
   – sotilas- tai poliisiviranomaiset yllättäen poikkeavat tavallisesta proseduurista
   – sattumalta paikalla olleiden ja “todisteena” esitetyn videon kuvanneen henkilöiden taustalta löytyvät yhteydet tiedusteluun
   – jälkitarkastus paljastaa, että video(t) on manipuloitu
   – terroristit jättävät paikalle passin tai ajokortin
   – virallinen selitys sisältää useita selittämättömiä ristiriitoja esim. fysiikan lakien kanssa, joita ei tutkita
   – terroriisku tapahtuu sopivasti ennen suurvallan “kostotoimia”, täten oikeuttaen niitä
   – demokraattiset mediat ja politiikot yhdistyvät yhteiseen kuoroon, “yhteiseen rintamaan”
   – viranomaiset ignoroivat, jättävät välittämättä kun heille osoitetaan ristiriitoja virallisessa versiossa
   – mitään vaihtoehtoisia selityksia tai kysymyksiä ei esitetä demokraattisessa mediassa, sen sijaan on olemassa vain yksi ainoa oikea mielipide jota ei saa epäillä
   – massiivisen mediakohun jälkeen tapahtumasta ei puhuta enää, vain niihin viitataan “yleisesti tiedossa olevina faktoina”, ilman yksityiskohtia
   – aineelliset todisteet puuttuvat, hävitetään tai ne vain “häviävät”.

   9/11, Bostonin maratooni, auto Lontoon sillalla, Nizzan kuorma-auto, ammuskelu Las Vegasissa, Charlie Ebdo, Skripalien myrkytys taisteluhermokaasulla ja moni muu “terrori-isku” ja “värivallankumous”/”kansannousu” – ovat joko niin ilmeiset falseflaget tai sen verran täynnä ristiriitoja (joita viranomaiset eivät selitä) että muuksi kuin falseflageksi niitä ei voi määritellä.

   9/11 on näistä kyllä paras. “Holocost” on massiivisin. Röyhkeydellä ei ole rajaa, sheeple nielee kaiken.

    • Juu, sitä tarkoitan, että mahdollisesti täysin tyhjiä, ainakin siihen oli pyritty taikatempun suorittaessa. WTC-7 oli täysin tyhjä todistettavasti, ja WTC-1 ja -2 “uhrien” tiedot ovat todella fantastisia, luultavasti kaikki sepitettyjä.

     Koko 9/11 projekti, kun lopulta ymmärsin miten temppu on tehty, on ihmeellisen hyvin keksitty. Siis juutalaisten röyhkeys eli chuchpah on hämmästyttävä, ja se toimi! Sheeple nielaisi ilman mitään vaikeuksia. Minultakin meni useita vuosia ennen kuin ymmärsin miten kekseliaasti tämä oli tehty.

     • Kai niissä porukkaa oli sisällä pakko olla? Lentokoneista en tiedä, enkä ainakaan usko Shanksvillen olemattomaan Boeingiin. Tai siihen että 10 km:n korkeudesta soitellaan puheluja maihin. WTC 7 eli Solomon(!) Building luhistui kyllä niin nätisti, että… Mm. Donald Trump -niminen näyttelijä sanoi heti tämän nk. “inside jobin” jälkeen: “Moni ei tiedä sitä että kaikki muutkin rakennukset WTC-tornien ympärillä ovat erittäin pahasti vaurioituneita.” Pistäähän se nyt tyhmempääkin ihmetyttämään, kun juuri TUO rakennus sortui, eikä joku sieltä lähempää niitä kahta WTC-tornia. No, Trump ei ole ensimmäinen näyttelijä USA:n presidenttinä.

      Eikös se Bushin broidi — se Floridan kuvernööri — omistanut firman joka vastasi tornien turvallisuudesta? Jos siellä vaikka parahultaisesti oli turvakamerat ynnä -järjestelmät “alhaalla” ennen “iskuja” ja kaikenlaista porukkaa ramppasi sisään & ulos?

      Ja sitten tuohon Charlie-lehteen. Toimitus sijaitsee hienostoalueella lähellä Riemukaarta. Euroopan suurin sarjakuvakustantamo Dargaud osti sen 80-luvun alussa poliittisten syiden takia lakkautetun Harakiri-lehden porukalta. Dargaud muistetaan Pilote-lehden julkaisijana sekä Asterixin, Lucky Luken ynnä Ahmed Ahneen kehtona. Sarjakuvamaailman legenda René Goscinny — mm. noiden kolmen em. sarjakuvaikonin luoja — istui Dargaud’n hallituksessa kuolemaansa asti. Lafka julkaisee myöskin suurista ranskalaisista sarjakuvista Valeriania, johon tykästyin saatuani lahjaksi albumin joskus kolmisenkymmentä vuotta sitten. Dargaud’n tallista mainittakoot vielä erittäin isot nimet Bilal ja Caza.

      Samassa toimituksessa kyhätään niin puutarhanhoito- kuin autolehteäkin. Piloten levikki oli Charlien ostamisen aikaan 180 000. Tallin uusi hankinta ylsi 80 000:een. Goscinny kuoli ’77 ja kustantamon perustanut Georges Dargaud ’90. Vielä 70-luvulla epämääräisten pienlehtien haaliminen ei olisi tullut milloinkaan alan jätin mieleen: monsieur Dargaud’n mielestä tällaiset Charlien kaltaiset pienkustantajien lehdet olivat vain “kasa vasemmistolaisten, pitkätukkaisten huumeaddiktien kyhäelmiä”!

      Lähteenä Tapiiri 1/85.

      2010 levikiksi ilmoittaa Jewipedia enää 48 000. Iskujen jälkeistä numeroa painettiin 7 000 000 kappaletta. Hmmm, olikohan tässä kyseessä taas rahanteko-operaatio ja talmudistinen uhrilahja? “Kaikki on annettu anteeksi”, luki toimitukseen kohdistuneiden, tappavien iskujen jälkeisen numeron kannessa. Miten tuollainen veriteko voidaan Mohammadista seonneille hiekkaneekereille antaa anteeksi?

      7 000 000 numeron levikki. Kaikki on annettu anteeksi.

 3. Miten tämä hulluus saadaan loppumaan: meidän verorahojamme käytetään nyt siihen että musuapinoiden sukupuolielinten silpominen ja Somaliassa laaditut lapsiavioliitot käsitellään meidän kotimaassamme! Tuo musta saasta on tuhottava pois tästä maasta! Ei tämä hulluus lopu muuten koskaan. Apinoiden touhu ei voi mitenkään kuulua meille! Kovin sairaita ovat suomalaiset, jotka ovat näiden parasiittien “ihmisongelmat” (hah, eivät ole edes ihmisiä!) ottaneet sydämenasioikseen.

 4. Erittäin hyvä puhe Jannelta! Oli mahtavaa marssia Turussa ja oli hieno tapahtuma ja erittäin hyvä tunnelma. Eläköön Voitto!.

 5. Ne lentokoneet jotka törmäsivät räjähteitä täynnä oleviin WTC-torneihin olivat tyhjiä matkustajista ja kauko-ohjattuja. Mossad asialla, saatiin näin PNAC hyvin käyntiin.

  • Tutki asiaa syvemmältä. Ei ole ollut mitään mystisiä kauko-ohjattuja lentokoneita, sen sijaan oli etukäteen asettettujen räjähdysaineiden räjähdys ja 17 sekunnin viiveellä näytetty muka “suora TV-lähetys”. Sheeplelle näytettiin staattiset kuvat jossa 480 freimia (16 sekuntia, neljässä pätkässä) oli laitettu päällekkäin yksinkertaisella ja nykyisin naurettavan huonolaatuisella silloisella CGI-teknologialla. Sheeple nielee mitä tahansa, jos meemi istutetaan alusta asti ja toistetaan tuhat…miljoona kertaa. Pienet “välähdykset” n. 50 millisekuntia ennen varsinaista räjähdystä tarvittiin jotta lentävää lentokonetta esittävä layer olisi kohdistettu räjähdykseen (takrasti yhdistetty paikka ja aika). Tämä primitiivinen taikatempu toimii, koska sheeple on niin tyhmä eikä tutki mitään ja uskoo mihin tahansa. Taikatempun yksityiskohtainen selitys tai diskussio ei sovi tähän sivustoon, joten vain kehotan tutkimaan kaiken vain fysiikan lakien näkökulmasta; ja tällä tavalla tarkistaa jokaisen väitteen joka kuuluu sionistien TV-laatikoista ja mediasta.

   0,7 alumiinilevy ei katkaise teräspalkkia jonka seinämä on 51 mm. Sheeple vain on oppinut animaatiosta, että nopeasti liikkuva kohde on “voimakkaampi” kuin paikalla oleva. Suuri tiedmies I. Newton oli turhaan keksinyt “3. Newtonin Laki”, kun sheeple ei ymmärrä edes yksinkertaisiakin Fysiikan peruslakeja.

   Ammattikuvaajan David Handschuhin ottama kuva, otettu korkeintaan 0,5 sekunnin “lentokoneen törmäyksen” eli räjähdyksen jälkeen:
   https://en.mida.org.il/wp-content/uploads/2013/08/9.11-Terror-attack.jpg

   According to Nodisinfo.com, ‘The real images, the photographs on the ground, the ones not corrupted by Photoshop, tell all. In this respect the David Handschuh photo is the ultimate proof.’ The site then shows a photograph taken by a guy called Handschuh of the WTC impact as it happened from the street. Nodisinfo reports: ‘Handschuh was at the base of the building when it was detonated. He caught that detonation at the split second after it occurred.’ As you can see, there is no plane in sight, and it looks very much like two separate bombs going off at the same time.
   A rare image taken from the ground is airplane-free, and looks very much like a controlled explosion.

   They conclude: ‘The explosion was the result of set charges placed in the building. The lateral movement of material from inside the building out is hard proof against any claim of a real plane strike, which, as a result of the laws of physics, could never creation such massive motion in the opposite direction. Look carefully at the explosion. the fire and smoke are exploding in almost a 90-degree angle to the building, straight out, never in. Clearly, there is a simultaneous detonation occurring on the opposite side, possibly at the same level and also at a lower level.’

   Taikatemppu on niin yksinkertainen kun lopulta ymmärrät miten röyhkeästi ja nerokkaasti se on tehty. Kun ymmärrät periaatteen, huomaat miten paljon on virheitä tässä spektakkelissa, sheeple vaan ei näe niitä koska ei pysty loogiseen ajatteluun.

   • Aina yhtä huvittavaa, kun joku ei pysty löytämään edes suomenkielisiä vastineita käyttämilleen termeille vaan puhuu “cartoon physicsistä”, “sheeplestä” [huom.: people=mon. “ihmiset”, people=yks. “kansa”; peoples=mon. “kansat”] ja ties mistä väärin taivuttaen ym. hassua. Väliin englanninkielisiä tekstejä sellaisenaan leikattuna ja liimattuna. Joo-o, todella uskottavaa argumentaatiota. Tuo on tuollaista meemikieltä suoraan jostakin 4chanilta, Facebookista tai muualta.

    Leo kuuluukin eittämättä tämän sivun vähiten vakavastiotettaviin kommentaattoreihin.

Comments are closed.