Koti Artikkelit Kansanmurha Puhe: Kansanvaihtopolitiikkaa vastaan!

Puhe: Kansanvaihtopolitiikkaa vastaan!

4

Suomessa vietetään 18.–24.3.2019 kansanmurhan vastaista viikkoa, jolloin kansalaisia muistutetaan valkoisiin kohdistuvasta väestönvaihdosta sekä monikulttuurisesta väkivallasta. Kampanja on vastaveto YK:n ja Punaisen ristin ”rasisminvastaiselle viikolle”. Lataa ja tulosta kampanjamateriaali TÄÄLTÄ. Julkaisemme alla puheen, jolla Ville Nurmela käynnisti teemaviikon viime lauantaina katuaktivismin yhteydessä Turussa.

Ville Nurmela.

Tiesitkö, että jo usean vuoden ajan Suomen väestönkasvu on johtunut ainoastaan maahanmuutosta? Samalla kun hallitus toisensa jälkeen on tehnyt valkoisten lapsiperheiden elämästä helvettiä jatkuvilla leikkauksilla, on suomalaisten matalaa syntyvyyttä paikattu kiihtyvällä rotumuukalaisten tulvalla.

Tiesitkö, että Suomen valkoisia ollaan korvaamassa muun muassa mustan Afrikan roduilla, joiden keskimääräinen älykkyysosamäärä on niin matala, että se merkitsee henkistä jälkeenjääneisyyttä?

Entä tiesitkö, että Suomeen on palaamassa nyt Syyrian sisällissodasta vakaviin terrorismirikoksiin syyllistyneitä ääri-islamisteja, joiden kansalaisuutta Suomen hallitus ei edes harkitse kumoavansa?

Kehitys on samanlaista kaikkialla länsimaissa. Valkoisten määrä vähenee ja samaan aikaan väestökatoa paikataan maahanmuutolla. Valkoisten kansanmurha on luonteeltaan uudenlainen kansanmurha, sillä sen ytimessä ei ole suora väkivalta vaan maahanmuuttopolitiikalla suoritettu väestönvaihto.

Valkoisista on tullut uhanalaisia kansoja omissa kotimaissaan. Valkoisten tilalle tuodaan Afrikasta ja arabimaista tunkeutujia, jotka tilastojen mukaan raiskaavat jopa 17 kertaa suomalaisia useammin. Turvallisuutemme, jatkuvuutemme ja poliittiset oikeutemme ovat kaikki uhattuja.

Pakkomonikulttuurisuus on erityisesti suurten kaupunkien vitsaus, vaikka uutisia afrikkalaisten ja arabien suorittamista verisistä raiskauksista kantautuu yhä useammin myös pienemmistä kunnista, kuten Juha Sipilän kotikonnuilta Kempeleestä. Turkulaisille monikulttuurisuus taas merkitsee Suomen lähihistorian ensimmäistä terrori-iskua. Esimerkiksi Helsingissä ja Oulussa paikallisia perheitä ovat puolestaan terrorisoineet lapsia sosiaalisessa mediassa saalistavat arabipedofiilit.

Stat.fi

Maahanmuuton määrä ylitti suomalaisten syntyvyydestä aiheutuvan väestönkasvun jo 2006. Seuraavan kymmenen vuoden aikana suomalaisten syntyvyys romahti niin jyrkästi, että suomalainen kuolleisuus ylitti sen. Pudotus oli noin 140 prosenttia. Samalla nettomaahanmuutto kasvoi kuitenkin 50 prosentilla. Kuluneina vuosina Suomen kansaa on vaihdettu joka vuosi noin 50 000 ihmisellä ulkomaalaisiin, jotka puolestaan perustavat Suomessa huomattavasti suurempia perheitä kuin kantaväestö. Trendi on selvä – se johtaa kansanvaihtoon.

Sama vitsaus vaivaa kaikkia länsimaita, sillä sama vihamielinen ylikansallinen eliitti sanelee politiikan suuria linjoja niin Helsingissä, Brysselissä, Lontoossa kuin Washingtonissakin. Esimerkiksi Lontoossa valkoiset ovat olleet vähemmistö jo vuodesta 2011 lähtien. Muutos tapahtui nopeasti, sillä valkoisten osuus romahti 10 vuodessa lähes 15 prosentilla. Tämän vuoksi edellisissä pormestarivaaleissa lontoolaiset eivät voineetkaan enää edes äänestää valkoista ehdokasta vaan heidät pakotettiin valitsemaan juutalaisen rahaelitisti Zac Goldsmithin sekä Sadiq Khan -nimisen vasemmistomuslimin väliltä.

Avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikka ja rotumuukalaisten nopea lisääntyminen voivat hetkessä muuttaa kokonaisten kaupunkien väestöpohjan ja siirtää poliittisen vallan vaaleissa alkuperäiskansalta muukalaisille. Lopulta sama kohtalo käy kokonaisille valtioille. Yhdysvalloissa valkoisten osuus väestöstä oli 1960-luvun alussa 85 prosenttia. 1965 juutalaiset lobbausryhmät kuitenkin runnoivat läpi avoimien rajojen maahanmuuttolain, jonka ansiosta valkoisten on arvioitu jäävän vähemmistöksi koko maassa seuraavan 30 vuoden aikana.

Valkoiset valtiot ovat yksi toisensa jälkeen alistuneet kansanvaihtopolitiikalle, vaikka monikulttuurisuus on merkinnyt kaikkialla joukkoraiskauksia, lähiömellakoita, valkoisiin kohdistuvaa rasistista väkivaltaa, julkisen velan kasvua sekä palkkojen polkemista. Edes “maahanmuuttokriittisiksi” itseään kutsuvat populistipoliitikot eivät ole padonneet siirtolaistulvaa. Esimerkiksi Amerikassa maahanmuuton määrä on vain kiihtynyt sen jälkeen, kun maahanmuuttokriittisiä vaalilupauksia antanut Donald Trump astui presidentiksi mustan Barack Obaman tilalle.

Kansanmurhaviikon kampanjamateriaalia 2019.

Myös Suomessa monet äänestäjät joutuivat pettymään 2015, kun hallitukseen nousseet perussuomalaiset eivät tehneet elettäkään siirtolaiskriisin torjumiseksi. Sen sijaan puolueen oikeusministeri runnoi läpi lain, joka määritteli maahanmuuttovastaisesta toiminnasta järjestäytynyttä rikollisuutta. Vuosi sitten puoluejohtaja Jussi Halla-aho myös ilmoitti, ettei Euroopan unionista eroaminen ole hänen mielestään “realistinen” vaihtoehto. EU kuitenkin vaatii jäsenmaita pitämään rajat auki hinnalla millä hyvänsä. Rajat pysyvät auki niin kauan kuin olemme EU:n jäseniä. Jokainen perussuomalaisille annettu ääni on siis ääni takinkääntäjille ja tyhjille lupauksille.

Kuinka kansanvaihto-ongelma voidaan sitten ratkaista? Suomalaisten on ryhdyttävä rakentamaan katutasolta asti tinkimätöntä kansallismielistä liikettä, joka ei tyydy muodolliseen valtaan tai ministeripaikkoihin. Sen sijaan kansan on jalkauduttava kaduille ja näytettävä voimansa.

Kun maahanmuuttajat raiskaavat suomalaislapsia, tarvitsemme katupartioita ja kansalaisaktivisteja, jotka metsästävät raiskaajia. Tarvitsemme radikaaleja ja äänekkäitä marsseja, jotka osoittavat yhä epäröiville kansalaisille, että Suomessa asuu edelleen taistelutahtoisia isänmaallisia ihmisiä. Tarvitaan kamppailu- ja itsepuolustuskoulutusta kaikenikäisille suomalaisille, niin naisille kuin miehille, jotta nämä kykenevät lyömään takaisin.

Tarvitaan kokonaista kansallismielistä rinnakkaisyhteiskuntaa, joka kykenee korvaamaan nykyisen monikulttuurisen EU-helvetin, kun nykyjärjestelmä lopulta romahtaa velkansa, parasiittiensa ja korruptionsa ansiosta. Me Pohjoismaisessa Vastarintaliikkeessä valmistaudumme juuri tähän.

Vieraile osoitteessa Vastarinta.com. Liity mukaamme rakentamaan kansallismielistä yhteisöä, joka tulee haastamaan Suomen kansanpetturieliitin kaduilta käsin eikä tyydy myönnytyksiin, ennen kuin Suomi on sulkenut rajansa, eronnut Euroopan unionista ja lähettänyt tänne kuulumattomat takaisin kotimaihinsa!

4 KOMMENTIT

  1. Totta joka sana. Totuuden takia- valheellinen kansanvaihdosta elävä eliitti tahtookin juuri tukkia lastensa tulevaisuudesta huolissaan olevien kansalaisten suut; mitä ihmellisimmillä ajatusrikoslaeilla ja PVL: n ajojahti eliitin taholta johtuu samasta syystä; pelottavasta – ja silmät avaavasta totuuden puhumisesta.

    Kotikaupunkini Vantaa jo suorastaan pursuilee vierasmaalaisten, ylimielisten rotumuukalaismiesten jengeistä, sekä ghettoutuneista kaupunginosista ( asuinkelvottomista sellaisita) -ja naisena olen joutunut seksuaalisesti ahdistelluksi useaan kertaan ( rotumuukalaisten taholta, mutten ikinä – koko elämäni aikana -suomalaisten). Todella veriset ajat on kaikesta päätellen vielä edessä, sillä ei noiden muukalaisten käytös kantasuomalaisia kohtaan enteile mitään muuta, kuin pakollista veristä yhteenottoa esi-isiemme verellä lunastetusta maa-alueestamme.

  2. Suomalaisia on tällä hetkellä noin 4.7 miljoonaa. Ja määrä tulee vähenemään rajusti seuraavan kuuden vuoden aikana. Tämä vuosi on jo seitsemäs perättäinen vuosi kun suomalaisten kappalemäärä vähenee. Tästä on pikkuhiljaa puhuttu lehdistössäkin ja kas kummaa, asiasta ei enää vaieta kuten esim. 15 vuotta sitten kun aloitin saarnaamisen suomalaisten sukupuuttoon kuolemisesta.

    No, ehkä 30-kymppiset ymmärtävät aloittaa lasten tekemisen. Ottaa yhteiskunnalta sen mikä heille kuuluu ja heittäytyä samalla tavalla kelan luukulle kuin matutkin. Ehkä rahaa tulee vähemmän mutta lapset ovat se tosiasia joka pitää jatkossakin Suomen Suomena. Kaikkein pahimmin tämä lapsettomuus osuus juuri kolmikymppisiin. He eivät ymmärrä minkälaisen maailman ovat tulevaisuuteen itselleen rakentaneet.

    Itse tein jo vähän aikaa sitten päätöksen että jelpin enää vain lapsiperheitä.

Comments are closed.