Koti Artikkelit Puhe: Eläköön vastarinta!

Puhe: Eläköön vastarinta!

10

Pohjoismainen Vastarintaliike järjesti Turussa lauantaina menestyksekkään mielenosoituksen monikulttuurisen terrori-iskun uhrien muistolle sekä Vastarintaliikkeen kieltohanketta vastaan. Marssille osallistui reilut 300 ihmistä. Julkaisemme nyt puheen marssin päätepaikalta.

Tänään 18.8. tulee kuluneeksi tasan vuosi Turussa tapahtuneesta turvapaikanhakijana Suomeen tulleen Abderrahman Bouananen suorittamasta kylmäverisestä terrori-iskusta, jossa uhreiksi päätyivät satunnaiset vastaantulijat.

Sen sijaan, että valtiotamme johtavat sosiopaatit olisivat myöntäneet tehdyn politiikan olevan epäonnistunutta tai pyrkineet tekemään kestäviä ratkaisuja luodun ongelman korjaamiseksi, päättivät he käyttää iskua tekosyynä orwellilaisen tiedustelulain lobbaamiseen ja kansallismielisiin suomalaisiin kohdistuvan viranomaisahdistelun lisäämiseen. Rajat sen sijaan pysyivät auki, ja jokainen Isis-terroristi on edelleen tervetullut maahamme. Nurinkurinen toiminta on kaiken loogisen ajattelun vastakohta, mutta se on osa meidän arkeamme.

Vain muutama kuukausi Turun tapahtumien jälkeen päätti Pirkanmaan käräjäoikeus lakkauttaa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen. Käräjäoikeus perusteli päätöstään muun muassa sillä, että maahanmuuttajien rikostilastoista puhuminen saattaa “levittää rasismia”. Suomen oikeuslaitoksen mukaan rikostilastot eivät siis ole ongelma, mutta niistä puhuminen on.

Politisoituneen näytösoikeudenkäynnin luonnetta kuvaa hyvin se, ettei tuomiossa kommentoitu lainkaan puolustuksen argumentteina käyttämiä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen päätöksiä. Sen sijaan siinä hyväksyttiin sellaisenaan Poliisihallituksen röyhkeä valhe, että tarkoituksemme olisi aloittaa sota. Vaikka tämä valhe oli yksi ensimmäisiä asioita, jotka oikeudessa osoitimme valheeksi, kirjasi tuomarina toiminut Virpi Pirhonen sen “riidattomaksi faktaksi”.

Tuomarina toiminut Pirhonen oli tehnyt päätöksensä jo ennen koko näytösoikeudenkäyntiä. Tämä fakta paistaa läpi tuomion perusteissa, jotka käytännössä kopioitiin suoraan Poliisihallituksen kanteesta muuttamalla ainoastaan sanamuotoja. Vastarintaliikkeen argumentit sivuutettiin kokonaan ikään kuin emme olisi edes olleet paikalla. Politisoitunut oikeuslaitos ei vaivaudu edes peittelemään sitä faktaa, ettei tässä ole kyse laista tai sen noudattamisesta vaan poliittisesta ajojahdista.

Poliisihallitus väitti käräjäoikeuden istunnossa ajojahdin saaneen alkunsa sen jälkeen kun Jimi Karttunen oli kuollut huumeidenkäytön vuoksi. Todellisuudessa kieltoa oli lobattu mediassa ja poliitikkojen puolelta jo vuosikaudet. Nämä tahot ovat sattumalta niitä, jotka ovat usein arvostelumme kohteina. Kieltovaateita on perusteltu jopa Pariisin rauhansopimuksella, vaikka Suomen hallitus on todennut jo vuonna 1990, ettei sopimus ole kaikilta osin enää voimassa. Tämä on heidän käsityksensä sananvapaudesta.

Median tarkoituksena on toimia vallan vahtikoirana, mutta sen sijaan se suojelee valtaa ja vainoaa todellista oppositiota. Todelliset vallanpitäjät voivatkin luottaa median vetoapuun aina, kun sille on tarvetta. Media valehtelee mistä tahansa, mistä sen halutaan valehtelevan. Media manipuloi ihmismassoja tanssimaan systeemin pillin tahtiin. Media sensuroi kiusalliset tiedot, joista voi olla haittaa kansanpettureille. Media on suomalaisvastaisen järjestelmän äänitorvi.

Viime vuosien yksi suurimmista rikoksista onkin eliitin silmissä ollut sensuurista vapaiden kansallismielisten medioiden synty. Näiden medioiden tuotua järjestelmän rikoksia laajempaan tietoisuuteen on eliitti päättänyt käynnistää sensuurikampanjan, jonka aikana myös Suomessa on päädytty lukkojen taakse tekaistujen syytteiden varjolla.

Vastarintaliikkeen media Kansallinen Vastarinta on toiminut Suomessa lähes kymmenen vuoden ajan. Koko tänä aikana se ei ole saanut sisällöstään yhtäkään rikostuomiota, vaikka laki tässä asiassa on hyvin tulkinnanvarainen ja tuomioita annetaan usein tunnepohjalta. Myös Poliisihallitus myöntää kanteessaan, ettei julkaisun sisältö ole laitonta. Silti tätä laillista sisältöä käytettiin perusteena järjestön kiellolle. Kertokaa minulle, miten tämä ei muka ole poliittista sensuuria.

Systeemi tahtoo rakentaa maastamme monikulttuurisen poliisivaltion, jossa terrorismi on osa arkeamme. Poliitikkojen mukaan niin sanottu vihapuhe on suurempi ongelma kuin terrori-iskut. Sanomalla julkisesti päivänselvän faktan kuten sen, että Turun terrori-isku olisi ollut estettävissä järkevämmällä maahanmuuttopolitiikalla, voit saada kimppuusi niin valtion virkakoneiston kuin median, joka sosiaalista painetta aiheuttamalla pyrkii pelottelemaan ihmiset hiljaisiksi.

Faktoista on tehty vihapuhetta ja valehtelemisesta on tehty hyve. Sananvapautemme on enää haamu entisestään. Sen tila on johtanut siihen, että totuuden kertomisesta on tullut vallankumouksellinen teko.

Sananvapaus todellakin on vaarassa, ja on meidän tehtävämme taistella tätä kehitystä vastaan omalla esimerkillämme. Valtiollisesta sensuurista huolimatta kansallismielisyys nousee kaikkialla valkoisessa maailmassa, koska mikään ei voi estää sellaisen aatteen nousua, jonka aika on tullut.

Kuulkaa, jokainen monikulttuurista terrorismia lobbaava sananvapauden vihaaja!

Vaikka te repisitte minulta silmät päästä, pystyn silti näkemään totuuden.

Vaikka te repisitte minulta korvat irti, pystyn kuulemaan yhä suurempien kansanjoukkojen vaatimukset vapaudesta.

Vaikka te repisitte minulta kielen irti, tulen aina puhumaan kansani puolesta.

Vaikka te repisitte minulta selkärankani pois, olisin suoraselkäisempi kuin yksikään kansanpetturi voi koskaan olla.

Vaikka te repisitte minulta käteni irti, pystyisin osoittamaan suunnan, johon kansani tulee kulkea saavuttaakseen vapautensa.

Vaikka te repisitte minulta sydämeni ulos rinnastani, tulen aina rakastamaan kansaani sanoinkuvaamattomalla ylpeydellä.

Vaikka te repisitte minulta jalat irti, tulen aina marssimaan kohti vapautta.

Pohjoismaiset miehet ja naiset! On aika löytää sisäinen taistelijanne ja lopettaa rikollisen valtiovallan nöyristely. Systeemi pyrkii järjestelmällisesti tuhoamaan kaikki valkoiset kansat, eikä muutosta ole tulossa muutoin kuin toimimalla tätä kehitystä vastaan. Kansallinen vapaustaistelu vaatii anteeksipyytelemätöntä vastarintaa, jossa ei nöyristellä sen enempää kulttuurimarxisteja kuin rikollisia virkamiehiäkään. Nyt on aika taistella vastaan!

Pohjoismainen Vastarintaliike

10 KOMMENTIT

 1. Tuon puheen aikana tuli mieleeni esimerkki luonnosta. Luonnonlakeja vastaan on vaikea taistella sillä tavalla tai toisella luonnossa kaikki löytävät aina tasapainon. Luonnossa eläimet käyvät jatkuvaa sotaa keskenään lisääntymisestä, ravinnosta ja elintilasta. Miten se eroaa nyt käynnissä olevasta ihmisten sodasta josta Suomessa mielletään käynnissäolevaksi vain terrorismi?

  Kun miettii luontoa niin se on poikkeuksetta julma. Kuinka moni laji käyttää lisääntymiseen isäntää? Kuinka moni esim. munii isänännän sisälle ja kun alkiot kehittyvät ne syövät isännän hengiltä sisältäpäin? Kaikki nyt varmasti tietävät käen, jonka poikanen hävittää linnun omat munat ja vaatimalla vaatii huomiota ja ruokaa niin paljon että isännät nääntyvät.

  Mietitäämpä nykyistä yhteiskuntaa, sen rakennetta ja luokkajakoa. Kyllä, meillä on voimassaoleva luokkajako vaikkei sitä yleisesti mielltäkkään. Yksi loinen tuottaa useita jälkeläisiä munimalla yhteen tai useampaan isäntään, samalla näännyttäen tämän ja yhteiskunnan . Voisiko sillä olla yhtenäisyyksiä Suomen nykyisen rajapolitiikan kanssa? Ja soveltuuko se nykyiseen Suomen luokkajakoon? Entä missä kohtaa ovat LGBTPNA-marssijat ja äänekkäät vaatijat?

  Ja jos mietitään mitkä kansanosat lisääntyvät eniten ja laajentavat perimäänsä nopeimmin niin millä tavalla se on yhteneväinen luonnon kanssa? Entä miten nämä alemmat kansanosat palvelevat ylempiä kansanosia/luokkia? Kuka vaatii keneltä, kuka näännyttää kenet ja kuka käyttää toisia omien lisääntymisviettien välikappaleena?

  Yhteiskunta on toisaalta kuin roikkuva ketju. Jos alhaalta ei tule mitään ylös, niin kohta ylhäällä voidaan huonosti. Ja jos ylhäältä ei tule mitään alas, niin kohta alhaalla voidaan huonosti eikä sieltä varmsati tule mitään ylös. Luonnon selvitymiskamppailussa on nähtävissä sama asia. Ympäristön pitää olla elinkelpoinen ja selviytymisen mahdollisuudet täyttävä. Helppoa elämä ja suvun jatkaminen luonnossa ei ole. Ja jokapäiväinen selviytyminen vielä vaikempaa. Siksi meidän tulee ottaa huomioon loiset, tehdä kaikkemme selviytyäksemme ja ottaa jopa suuria riskejä tulevien sukupolvien hyväksi. Pitää nykyinen elintilamme ja laajentaa sitä.

  Olkaamme se Vastarinta joka ei alistu loisen jälkeläisten kehitysalustaksi. Olkaamme se Vastarinta joka taistelee luonnonlakeja vastaan. Olkaamme se Vastarinta joka ymmärtää nykyisen paikkamme Suomessa ja euroopassa ja henkisiä voimavaroja kehittäen kasvaa suuremmaksi kuin meitä vastaan olevat tahot.

  • Hyvin sanottu siellä ylhäällä. Luonto on kokonaisvaltainen organismi, jossa lajit ovat riippuvaisia toisistaan monellakin eri tapaa. Jos sille annetaan vapaat kädet, siivoaa se ihmisen aikaansamat tuhot käyttäen evoluutiota hyväkseen, kuten nykyään jo esiintyvät muovinsyöjäbakteerit muun muassa todistavat.

   Yhteiskunnassa taas vapaa kehitys johtaa nykytilanteeseen, jossa ahneet vievät kaiken tajuamatta että tekevät hallaa itselleen siinä sivussa, mutta oma etu ainoa etu, joka noteerataan. Siksi tarvitaan PVLn kaltaisia organisaatioita siivoamaan pahimmat parasiitit pois. Kuoleehan härkäkin, jos miljoonat luteet ja täit imevät siitä verta jatkuvalla syötöllä.

 2. Kävin tänään Bittimaatilla lahjoittamassa 20€ Vastarintaliikkeen bitcoin-tilille kiitoksena hyvin järjestetystä tapahtumasta sekä muutenkin kaikesta siitä hyvästä työstä mitä aktiivit ovat tehneet ja haluaisin samalla myös kannustaa teitä muitakin joilla vain on lähistöllä Bittimaatti-laite, laittamaan lahjoituksen.

  Lahjoittaminen oli todella helppoa. Tulostin vain paperille QR-koodin joka löytyi siitä Bittimaatti aiheisesta artikkelista ja näytin sitä Bittimaatille. Ei tarvitse muuta kuin seurata ruudulla näkyviä yksinkertaisia ohjeita ja koko toimitukseen meni noin 15 sekuntia kokonaisuudessaan.

  • Vähän rahatilanne huono nyt, mutta jalat pelaa lenkkeillä! Jos ymmärrät mitä tarkoitan! Ehkä ensi kuussa koitan tuota maksujuttua! Mutta nyt lenkkarit jalkaan ja silmät tarkkana, korvat avoimena ja sormet näppäränä!

 3. Mahtava puhe oli. Kymmenen vuoden päästä meidän radikaalien sanat, teot ja puheet ovat konservatiivisia, vaikka emme yhtään mielipidettä sinä aikana vaihtaisikaan. Eli uskon että Suomi tulee muuttumaan ja on jo tässä muutoksessa, mikä on tärkeintä.

 4. Todella hieno puhe.

  Marssin aikana ja puheiden jälkeen oli myös hienoa huomata, kuinka moni teki voiton tervehdyksiä. Mahtavaa! Meistä lähtee ääntä, hei.

Comments are closed.