Koti Uutisia Ulkomaat Psyykkisesti epävakaa rotumuukalainen pidätetty jo 107 kertaa Berliinissä

Psyykkisesti epävakaa rotumuukalainen pidätetty jo 107 kertaa Berliinissä

2

Ghanasta kotoisin oleva 59-vuotias mies pääsi taas vapaaksi poliisin huostasta. Mies on pidätetty vuosien aikana jo 107 kertaa Berliinissä. Mies nimeltä Bismark B. on tuttu näky berliiniläisille kauppiaille. Bismark saattaa käydä 4–5 kertaa viikossa supermarketeissa ryöstämässä ruokaa. Huhut ja silminnäkijät todistavat, että hän myös vie arvokkaampia esineitä ja pitää varkauksistaan kirjaa.

Ghanalaista rotumuukalaista ei kuitenkaan ole koskaan pidemmäksi aikaa pidätetty. Hän on uhannut lihaveitsellä naisen henkeä. Tästä hän joutui putkaan ja pääsi muutaman päivän jälkeen taas vapaaksi. Mies on usein pidätetty väkivaltaisista tapauksista ja ryöstöistä.

Tällä hetkellä oikeudessa käsitellään, voisiko Bismarkin viedä psykiatriseen sairaalaan. Hänellä on jo aiemmin todettu paranoidi skitsofrenia.

Aiemmin Frankfurtissa oli vastaava tapaus. Rotumuukalaisella oli todistetusti 540 eri rikosta taustallaan. Muukalaisen palautus kotimaahan ei onnistunut, koska hänellä ei ollut papereita, jotka olisivat todistaneet hänen kotimaansa.

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

  1. Kauppiaat keräävät rahasumman niin ongelma poistuu lopullisesti.

  2. Poliisilta ja vallanpitäjiltä munatonta toimintaa Saksassa taas. Berliinikin tarvitsee lisää katupartioita.

Comments are closed.