Koti Uutisia Kotimaa PS-Nuorten varapuheenjohtaja: “Olen fasisti”

PS-Nuorten varapuheenjohtaja: “Olen fasisti”

25
Toni Jalonen vasemmalla.

Perussuomalaisten Nuorten etnonationalistista siipeä edustava varapuheenjohtaja Toni Jalonen piti viikonloppuna puheen virolaisessa Etnofutur-tapahtumassa. Suorana verkkoon lähetetty puhe herätti Suomessa välittömästi mielenkiintoa, sillä Jalonen ei pyrkinyt muokkaamaan sanomaansa kulttuurimarxisteille mieluisaksi.

Puheen aikana Jalonen luonnehti itseään etnonationalistiksi, traditionalistiksi ja fasistiksi. Perussuomalaisen emopuolueen sionistinen johto on Jussi Halla-ahon vaatimuksesta yrittänyt erottaa Jalosen ja hänen hengenheimolaisensa nuorisojärjestöstä. PS-Nuoria uhkaa jopa järjestötason erottaminen emopuolueesta, mikäli sionistit toteuttavat uhkauksensa etnonationalisteja kohtaan.

Etnofuturissa puhuivat myös esimerkiksi juutalaisten vihaamaan EKRE-puolueeseen kuuluva Viron nykyinen valtiovarainministeri Martin Helme sekä parlamentissa istuva Ruuben Kaalep. Voit katsoa alla olevista linkeistä Vihapuhe FM:n lähetyksen paikan päältä:

Etnofutur IV, osa 1
Etnofutur IV, osa 2

25 KOMMENTIT

 1. Voi tulla Jaloselle lähtö Perussuomalaisista tai todennäköisemmin laitetaan puolueessa koipussiin. Siis saa olla jäsen, jotta nuivat eivät menettäisi uskoaan puolueeseen mutta ei päästetä merkittäviin luottamustoimiin.

  • Nyt olisi aika etnonationalistien, fasistien ja muiden kansallismielisten erota tuosta sionistisesta valeoppositiopuolue perusjunteista. Osoittakaa, että teillä on sen verran selkärankaa tehdä niin ja haistattaa paskat “mestarille” eli kansanpetturi Jussi Halla-Aholle ja muille Perussuomalaisille roskaväelle! Liittykää todellisiin oppositioliikkeisiin, kuten Kohti Vapautta kansanliikkeeseen tai Soldiers of Odin (SoO) järjestöön! Nuorille on myös hyvänä vaihtoehtona KS-nuoret – > ks-nuoret.com

  • “Kun politiikan verkkojulkaisu Uusi Suomi kirjoitti videosta maanantaina aamupäivällä uutisen, perussuomalaisten puoluesihteeri Simo Grönroos arvioi fasistiksi esittäytymisen johtavan Jalosen erottamiseen perussuomalaisista.

   – Kyllä tämä tietää loppua puolueen jäsenyydelle, puoluesihteeri Grönroos kommentoi US:lle.”

   Perussionistien junttiporukkaa ei miellytä jatkuvasti kasvava etnonationalistien määrä. Erotkaa perusjunteista!

 2. Katsoin tämän eilen suorana lähetyksenä ja voin todeta, että liikutuksen kyynel tuli silmäkulmaan, kun tämä nuori herrasmies kertoi poliittisesta vakaumuksestaan.

  T: fasisti

 3. “Olen kivenkova sadisti, fasisti ja rasisti. Suomalaisia en ammu, mutta jos joku vierasrotuinen tulee ärhentelemään…”
  —Pekka Siitoin

  • Pekka oli terävä ja hauska, mutta todellista kansallissosialistista Suomea ei niillä kuvioilla kuitenkaan rakennettu. Nyt on toinen meiniksi, ja kansallissosialistinen Suomi rakentuu päivä päivältä kohti voittoa!

   • Totuusblokin sivuilla on mielenkiintoinen kuva, jossa Pekka keskellä kahden juutalaisen välissä, ja toinen näyttäisi olevan “Poju” Zabludowicz. Kukas se Pekan oikea käsi oli? Kuisma Taipale?

   • Pekka Siitoin oli mielisairas saatananpalvoja ja eläinrääkkääjä. Ihan täysi pelle, joka ei toiminnallaan tehnyt mitään muuta kuin hallaa. Myötähäpeä tuon läskin natsifetissi leikeistä tuli.

    • Me kansallissosialistit emme käytä itsestämme juutalaista pilkkatermiä “natsi”…

    • Enemmän olen elämässäni kohdannut näitä rappiollisen kulttuurin lumoissa olevia “natseja”, jotka niin olevinaan ovat kovia kirjoittaessaan kuudesta miljoonasta kuolleesta juutalaisesta ja ylpeinä puhutaan itsestään “natseina”. Nämä on siis pikku paikkakunnilta, jossa minäkin kouluni kävin. Tyypit paheksuu mm. kasvissyöntiä, mutta ryyppääminen maittaa. Vasta tämän sivuston löydettyäni murtui minunkin ennakkoluulot ja olen muuttanut näkemykseni nyt toisenlaisiksi.

     • Tarkoitit varmaankin, tietyn aikakauden skini-ryhmittymiä, joille kalja ja päätön öykkäröinti oli se itseisarvo. Itseäni monasti huvitti, juuri nämä ryhmät. Ruumiinkuntoa ei löytynyt ja poliittinen tietoisuus tasan nolla. Ne ajat toivottavasti ohi. Onneksi enää ei tarvitse hävetä omaa kansallissosialismiaan.

     • Joensuun skinheadit aikoinaan (90-luvun alussa) ajoivat kirjaimellisesti neekerit pois sieltä. Kunnioitettavaa toimintaa. Helsingin skinit pitivät myös nk. “aseman somaleita” jonkinlaisessa kurissa.

  • Siis fanittaako joku ihan oikeasti Siitointa? Sehän oli täysin sairas hullu, kaukana kansallissosialistista.

  • En tajua myöskään mitä etnonationalistit, fasistit ja muut kansallismieliset tekevät tuossa sionisti -ja valeoppositiopuolue perusjunteissa.

   Perussuomalaiset = Kansanpetturipuolue

  • Jep. PS ja Kokoomus — Suomen kuraturpa- ynnä hinttiystävällisimmät puolueet.

  • “– Olen tehnyt useasti selväksi, että natsismi ja fasismi eivät ole suvaittuja aatteita tässä puolueessa” , kansanpetturi Halla-aho sanoo.

 4. Maalaisjärki nyt käteen, Jussi on oikeessa. Tämä on kommareille sopivaa mielikuvaa tämä erottaminen. Mikään marginaali puolueen äänestäminen ei muuta mitään.

  • Äänestät sitten mielummin puoluetta, jonka mahdollinen vaalivoitto ei tule johtamaan mihinkään hyvään.
   Jos äänestät tyhjää tai jätät äänestämättä, saat saman lopputuloksen. Kosherkonservatiivejä äänestämällä ei ikinä voita mitään.

  • Perussuomalaisissa nuorissa voi ollakin ihan hyviä jäseniä, mutta Helsingin persunuoret ovat ongelma.
   Se on aivan täynnä mädättäjiä, jotka tukevat pride-tapahtumia ja tuomitsevat mm. etnonationalismin.
   Toivottavasti Helsingin Perussuomalaiset nuoret eivät menesty missään vaaleissa.

Comments are closed.