Koti Uutisia Kotimaa PS-Nuorista erotettu Kuru ottaa kantaa Pride-liikettä vastaan

PS-Nuorista erotettu Kuru ottaa kantaa Pride-liikettä vastaan

9
PS-Nuorten entinen johtaja Sebastian Tynkkynen poikaystävänsä kanssa Pride-marssilla.

Perussuomalaisista Nuorista tänä keväänä kansallismielisyyden vuoksi erotettu Tuukka Kuru ottaa “Hiekalle rakennettu perusta” -artikkelissaan kantaa Pride-liikettä vastaan. Kuru kritisoi myös homolobbyn kanssa liittoutuneita liberaaleja maahanmuuttokriitikoita.

Kuru muistuttaa, ettei Pridessa ole kyse vain seksuaalivähemmistöistä vaan erilaisten marginaaliryhmien kuten maahanmuuttajien poliittisesta kamppailusta valkoista yhteiskuntaa ja kulttuuriperintöä vastaan. Siksi kansallismieliset eivät voi koskaan tehdä yhteistyötä Priden kanssa.

Pride on ongelma myös kansanterveyden näkökulmasta, kuten Kurun esittelemät tilastot osoittavat:

“Essentialistin näkökulmasta oleellista on se, onko kyseiset väestöryhmät todellisuudessa niin samanlaisia heteroiden kanssa, kun virallisissa ulostuloissa esitetään. Heidän seksuaalikäyttäytymisensä eroaa ainakin voimakkaasti heteroista, jos virallisiin tilastoihin on uskominen.

Homoseksuaalit miehet harrastavat heteroita paljon enemmän irtosuhteita, joka edistää myös sukupuolitautien leviämistä. HIV-tartunnoista lähes 70 % tapahtuu homoseksuaaleille, mikä on tuntuva yliedustus ottaen huomioon kyseisen ryhmän suhteellisen pienen lukumäärän.

Neljäsosa uusista HIV-tartunnoista syntyy ‘ötökkäjahdiksi’ nimetystä toiminnasta, jossa HIV-negatiiviset homomiehet pyrkivät tietoisesti harrastamaan seksiä virusta kantavien partnereiden kanssa. Kyseistä tartuntaa pidetään joissain piireissä ‘lahjana’ ja aidon homoseksuaalin tunnuksena.

Kyseisellä toiminnalla pyritään myös taistelemaan heteronormatiivista yhteiskuntaa vastaan, joka on HIV-epidemian puhkeamisen jälkeen yrittänyt vähentää uusien tartuntojen syntymistä seksuaalivalistuksella, siinä kuitenkaan onnistumatta. Sama yliedustus sukupuolitaudeista on havaittavissa myös Suomessa, jossa homomiehen HIV-riski on 20-kertainen heteroväestöön verrattuna.”

Kurun mukaan tilastot osoittavat, että “vaihtoehtoiset elämäntavat [eivät] ole ainakaan yhdenvertaisia perinteisen heteroseksuaalisuuden kannalta”.

Artikkelin ydinajatus on se, ettei kansallismielisten tulisi liittoutua homolobbyn kanssa vain siksi, että tämä voi “ärsyttää” pientä joukkoa vasemmistoa ja muslimeja. Kansallismielisillä tulee olla vakavampia ja kunnianhimoisempia poliittisia tavoitteita kuin kulttuurimarxistien provosointi.

“Kansallismielisten ei tule ‘hyväksyttää’ maahanmuuttokriittisyyttään sateenkaariaktivismilla, vaan pikemminkin hahmottaa, että molemmat niistä edustavat saman taudin eri oireita”, artikkeli summaa.

Lue myös:

PS-Nuorten Samuli Voutila: “Mitä sitten, jos Suomi muuttuu tummemmaksi?”
Muut eivät vieläkään halua entistä maltillisempia perussuomalaisia hallitusyhteistyöhön – Kuru näpäyttää
Jussi Halla-aho ei uskalla ottaa virallista kantaa etnisyyden merkitykseen

9 KOMMENTIT

  1. Ihmettelen, miksei Kuru ole mukana kansallissosialistisessa toiminnassa? Hyviä mietintöjä kaverilla ja piti selkärankansa erottamisen jälkeenkin.

  2. Sitä minä vaan ihmettelen että miksi nämä tällaiset ihmiset ovat persujen joukoissa yhä edelleen? Meillä on vaihtoehtoja. Ja kun yleisessä tiedossa on että persut ovat mädättäjäpuolue, niin miksi ihmeessä yhä edelleen porukka on niiden jäsenenä.

    Kuulin tässä pari vuotta sitten kaikkein korneimman selityksen:”Jos nyt eroan niin en pääse äänestämään Soinia ulos”. Öööö ryhmä on läpimätä sisältä jo nyt. Miten ihmeessä ihmiset kuvittelevat että se paranisi Soinia äänestämällä. Tai nyt kun se jakaantui, niin puolet sinisistä on yhä edelleen Persuissa ja mädättää sitä. Eikä kyllä jäljelle jääneetkään ole osoittaneet isänmaallisuutta. Tai sitä että ajaisivat suomalaisten asiaan.

    Vallanhimoko se niitä niin tiukasti pitää uppoavassa laivassa? Näkeekö ne itsensä seuraavina hillotolpan juurella olijoina?

    • Vallanhimo edellyttäisi lähtökohtaisesti sitä että omaa jonkunlaista valtaa tai mahdollisuuden sellaiseen. Nämä Ab Suomi Oy:n “päättäjäthän” eivät tosiasiallisesti päätä yhtään mistään.

  3. Kuru ei ole kansallissosialisti. Ottakaas huomioon että tämä tyyppi haluaa vain luoda uraa mutta nyt Halla-Aho tuhosi hänet. Kavereina Keronen, Lokka ja Wiikin pariskunta sekä Hännikäisen hevosenkyrpä Sarastus joka noita tekstejä julkaisee. Lapin Sisu on sionistien firma.

  4. Kuru ja Suomen Sisu ottivat tapahtumaansa puhumaan ruotsalaisen somalinaaraan. Eiköhän tämä kerro kaiken tarpeellisen. Tai no, eiköhän jo perussuomalaisiin kuuluminen kerro kaiken. Jotenkin menee tuo tyyppi Markus Janssonin kanssa samaan kastiin minun kirjoissani.

Comments are closed.