Koti Uutisia Kotimaa Professori Heikki Hiilamo tahtoo kiristää ajatusrikoslakeja “vihapuheen” vuoksi

Professori Heikki Hiilamo tahtoo kiristää ajatusrikoslakeja “vihapuheen” vuoksi

6

Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori ja Kelan entinen tutkimusprofessori Heikki Hiilamo antaa tukensa eliitin pyrkimyksille kaventaa suomalaisten sananvapautta. Hiilamon mukaan sosiaalisessa mediassa esiintyvä toisinajattelu on “uhka Suomen sisäiselle turvallisuudelle”.

– Se on iso ongelma, johon pitäisi voida puuttua päättäväisesti. Esimerkiksi rikosoikeudellisin keinoin. Ilmiantokynnystä pitäisi madaltaa, ehkä lainsäädöntöäkin tarvitsee muuttaa, Hiilamo totesi Yleisradion haastattelussa.

Hiilamo pyrki vuonna 2011 eduskuntaan vihreiden listalta. Vuonna 2014 hän kertoi olevansa “yllättynyt” tutkimustuloksesta, jonka mukaan lähes puolet Suomen nuorisosta tahtoi vähentää maahanmuuttajien määrää.

Hiilamon mielestä Suomella olisi “paljon opittavaa” naapurimaamme Ruotsin maahanmuuttopolitiikasta:

– Kulttuurinen ero Suomeen on valtava. Olemme aika myöhässä asenteiden muokkauksessa, Hiilamo kommentoi suomalaisnuorten asenteita.

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

 1. On nyt niin hienoa laukoa omia mielipiteitä ilman selityksiä. Arvatenkin selitykset ei pidä. Mitenniin meillä on opittavaa ruotsista?

 2. Tästäkin “älymystön” edustajasta oikein hehkuu “korkeakulttuurisuus” ja “viisaus”. Tuntuu että Hölmölän “intellektuelleihin” pääsee kunhan kannattaa kommunismia, globalismia ja liberalismia sekä vihaa kansallismielisyyttä ja Suomalaisuutta.

 3. Totuuden ja tosiasioiden julkituominen ei koskaan voi olla rikos. Jos se olisi, kuten Hiilamo haluaisi niin se olisi mielivaltaa. Ei edes diktatuuria vaan silkkaa mielivaltaa. Koska mielivaltaisesti kukin voi päättää mistä puheesta vihastuu ja mistä ei.

  Sen jälkeen esim. joku voi vihastua siitä että ei saanut täysiä pisteitä väärin lasketusta matematiikan tehtävästä. Tai siitä että toinen joka laski sen oikein, sai täydet pisteet.

  Henkilön jolla on professuuri pitäisi vähän miettiä mitä suustaan ulos päästää.

 4. On se jännä, mitä korkeammin koulutettu pilvilinnanrakentaja kyseessä, sitä innokkaampi on rajoittamaan tavallisen ihmisen vapauksia.

  Rennolla DDR-henkisellä otteella…mielipidevaikuttamista pampuin, tuomioin japalkitsevilla ilmiantojärjestelmillä…
  “Se on iso ongelma, johon pitäisi voida puuttua päättäväisesti. Esimerkiksi rikosoikeudellisin keinoin. Ilmiantokynnystä pitäisi madaltaa, ehkä lainsäädöntöäkin tarvitsee muuttaa, Hiilamo totesi”

  Ainoa lohtu asiassa lienee, ettei Heikki “Berija” Hiilamo työskentele enää KELA:ssa.

 5. “Kulttuurinen ero Suomeen on valtava”. Niin perkele on. Istuin eilisen illan tuopin ääressä ruotsalaisen ex-poliisi-inspektöörin kanssa keskustellen mm. maahanmuuttopolitiikasta. Herra sosiaalipummipolitiikan professori ja Kelan entinen tonkimisprofessori Heikki Hiilamon olisi kannattanut olla kuulemassa tiettyjä faktoja Ruotsin ah niin ihanan myötämielisen ja suvaitsevaisen kulttuurin saavutuksista alalla. Lähinnä siitä puolesta, josta valtamediat vaikenevat ja josta ääneen puhuvan konstaapelin urakehitys pysähtyy saman tien.

  Monille Tukholman, Malmön, Göteborgin ja mutaman muun poliisilaitoksen henkilökunnan sisään-/uloskäyntiin on asennettu pyöröovi ja niistäkin tuppaa laakerit ylikuumentumaan. Sen verta nopeaa on vaihtuvuus kun poliisiopiston alokkaat marssivat sisään korvaamaan turhautumisen takia virkamerkkinsä tiskille lätkäisseitä vanhempia kolleegoita. Viime aikaiset palkankorotukset ovat kuulemma hieman hidastaneet oven vauhtia, mutta rahakaan ei korvaa motivaation menetystä.

Comments are closed.