Koti Uutisia Kotimaa Professori harkitsee poliisitutkintaa halveksivasta puheesta

Professori harkitsee poliisitutkintaa halveksivasta puheesta

5

Perustuslakiasiantuntija professori Martin Scheinin harkitsee poliisitutkintaa häneen kohdistuneiden halventavien puheiden johdosta. Professori Scheinin sai vastaanottaa valtavaa kritiikkiä hallituspuolueilta, kun hän vastusti heidän ajamaansa poliisivaltiolinjaa. Omassa kritiikissään Scheinin huomautti, että uusi tiedustelulaki, jota maan eliitti ajaa avaa portit massavalvonnalle.

Scheinin ei ole kertonut ketä vastaan hän harkitsee ilmoituksen tekemistä. Oletettavissa on, että kyseessä on ainakin Sinisten Jussi Niinistö, joka kutsui Scheininin kaltaisia massavalvonnan vastustajia perustuslakitalebaaneiksi.

Juridisesti kyseessä olisi Scheininin tekemä ilmoitus poliisille kunnianloukkauksesta.

Lähde: Yle

5 KOMMENTIT

  1. (((Martin Scheininin))) oma toiminta YK:n kautta ei kestä päivänvaloa. Tämä mies oli aikoinaan vaatimassa ihmisoikeuksien nimissä afrikkalaisia merirosvoja Eurooppaan tuomittavaksi. Sitä ennen hän oli keskeisin toimija, joka esti rikollisten somalien karkotukset Suomesta. Kommunistisessa puolueessa globalisaatiouskonsa oppineen Scheininin lobbauskuviot YK:ssa ja juutalaisten pankkiirien kaverina olisi vähintäänkin mielenkiintoista tutkia.

    • Mutta mitä tulee itse aiheeseen eli ihmisten massavalvontaan, sellaisen tulee olla tietenkin laitonta kuten EU:n kansalaisvastaisen politiikankin.

  2. Jos kaikki valvoo kaikkia, ollaan mielenkiintoisessa tilanteessa. Silloinhan ei ole väliä, mitä tai miten valvoo. On vaan kuplassa ja valvoo. Kunniaansa ei kunniaton enää menetä kun se on jo myyty. On nämä kommunistit kieroja perkeleitä.

  3. Ei millään pahalla Martin mutta kun lukee lehdistä valaistuksesi aikaan saannoksia niin tulee tunne että olet jossain paralleeli todellisuudessa vailla mitään kontaktia reaalimailmaan. Jopa epäilys siitäkin että et vain käyttäisi mitään kemiallista tajunnan laajennusta kun juttusi ovat välillä aika sakeita.

  4. Suomessa on siis edes yksi viisas mies, joka omaa akateemisen oppiarvon, joka nykyään merkitsee sitä, että heidän “viisautensa” on sitä samaa mitä tulee lehmän hännän alta.

Comments are closed.