Koti Uutisia Aktivismi Presidentti Niinistö otti kantaa Kohti vapautta! -marssiin uudenvuodenpuheessaan

Presidentti Niinistö otti kantaa Kohti vapautta! -marssiin uudenvuodenpuheessaan

20

Suomen nukkepresidentti Sauli Niinistö otti uudenvuodenpuheessaan kantaa kansallissosialistien itsenäisyyspäivän Kohti vapautta! -marssiin. Presidentin mukaan on olemassa liikkeitä, joille “ei ole sijaa demokratiassa”. Toisin sanoen presidentti vaatii opposition tuhoamista “demokratian” nimissä.

– Avoimesti natsitunnuksin marssivat vievät ajatukset viime vuosisadan julmuuksiin ja raakuuksiin. Demokratiassa ei niille ole sijaa, globalisti uhosi.

Suomen itsenäisyyden sijaan Niinistö painotti globalismin tärkeyttä ja esimerkiksi “YK-järjestelmää”, joka on hänen mukaansa “tärkeä tukipilari” Suomelle. Presidentti kuitenkin pelkää, että katutason kansanliikkeet voivat haastaa globalistien ylivallan.

– Euroopalla on pitkä perinne edustuksellisesta demokratiasta. Sen rinnalle, sitä korvaamaankin, on alettu kaivata enemmän suoraa demokratiaa, välitöntä ja nopeaa vaikuttamista. Syntyy muutosta vaativia marsseja, liikkeitä ja vastaliikkeitä. Vaarana on, että menetämme jotain edustukselliselle demokratialle olennaista, Niinistö harmitteli.

Presidentti myös muistutti suomalaisia, ettei hän salli rajojen sulkemista maahantunkeutujilta. Niinistö vetosi siihen, että globalistit pakottavat Suomen ottamaan tunkeutujia vastaan tulevaisuudessakin:

– Turvapaikkahakemusta ei voida jättää käsittelemättä, ilman että rikotaan kansainvälistä oikeutta. Kansainväliset sopimukset on tehty suojaamaan hätää kärsiviä. Heitä meidän on autettava.

Lähde: Uusi Suomi

20 KOMMENTIT

 1. Oli todella sekava ja ristiriitainen puhe, tämä globalisti ajaa aateveljiensä kanssa Suomen tuhoon.

 2. Yksi vale riittää. Tuli jo 70 luvulla. Hyvä vain ettei itse ymmärrä. Ylimieilinen tyhmä ja paha. On niin hyväkäytöksinen ja charmantti kuin kiilloitettu saatana. Hieno katsoa ainaisesta köyhyydesta tätä omasta mielestään onnistunutta.

  • Vastenmielinen Suomea tuhoava äijän kähvänä, jota hölmöläiset juoksivat kilvan äänestämään kuin jotain messiasta konsanaan. Todellisuudessä äänestivä juurikin kiilloitettua saatanaa!

 3. Noo… Minä olisin enemmän huolissani kommunismin tuhoamista ihmisistä. Kymmeniä miljoonia ihmisiä on tapettu kommunismin nimissä. Siinä YK:n laskemat ja 16.1.1984 vahvistamat 373 468 leireillä kuollutta ehukkuvat taustakohinaan.

  Toisaalta, jos oikein muistellaan kuka aloitti toisen maailmansodan niin sehän oli Englanti/Iso-Britania. Se oli ensimmäinen joka aloitti sodan omalla sodanjulistuksellaan Saksaa kohtaan. Mutta kukapa niitä totuuksia haluaisi kuunella…

  • …mutta muista tehdä ensin tarpeesi siihen ennen kuin asetat sen takaisin päähäsi, sillä näin osoitat edes jonkinlaista aktiivista katumista halveksimasi kansan edessä. Kiitos.

 4. Kansalaisopistoissa pitäisi alkaa järjestämään hirttolavojen rakennuskursseja. Tuo vanha ammattitaito voisi olla tarpeen, kun maailma muuttuu ja ns. päättäjiemme valheet paljastuvat kovaa vauhtia?

 5. Sauli Niinistön uran kohokohta oli saattaa tuhannet suomalaiset yrittäjät itsemurhaan 90-luvun lamassa. Hän oli tässä tapahtuneessa yhtenä suurena arkkitehtina.

  Toinen kohokohta oli saattaa käsikynkässä kännistä Junckeria Naton kokouksessa yhdessä Ukrainan juutalaisen iljetyksen ja presidentin, Petro Porosenkon (Peter Waltzman) kanssa.

  Olisi hienoa, kun tässä maassa olisi presidenttinä tai kansaa edestä johtavana henkilö, jonka taulua voisi ylpeänä pitää seinällä. Toivottavasti tulevat sukupolvet vielä sen tulevat kokemaan.

  Sauli Niinistöstä ei ole kuin tikkatauluksi ja eläväksi esimerkiksi jälkipolville henkilöstä, joka täyttää kaikki ketkun tunnusmerkit.

 6. Raakuudet ja julmuudet kohdistuivat saksalaisiin ja toisaalta Neuvostoliitossa lähes kaikkiin kansallisuuksiin. Demokratia tarkoittaa samaa kuin valehteleminen ja kansanmurhaaminen. Demokratiassa esim. juurikin valehdellaan rikosten uhrit tekijöiksi ja päinvastoin

  • Ehkä parlamentaarinen demokratia tarkoittaa samaa kuin valehteleminen. Parlamentaarinen demokratia täytyy kenties uudelleenjärjestää meritokraattiseksi kansandemokratiaksi, jotta kansakunta voi säilyä. Mein Kampf antaa siihen hyvät toimintaohjeet.

   • Totta. Edustuksellisessa demokratiassa on jo hyvin kauan ollut kaikkialla olennnainen piirre, että edustajat ajavat vihollisen asiaa ja toimivat kansaa vastaan. Suorassa demokratiassa on vaarana, että kansan tahtoa kuunnellaan eikä se jää vain vaalilupauksiin.

    Nykyinen demokratia on kommunismia. Tätä ennen oltiin siirtymävaiheessa kommunismiin. Koko Suomi taitaa olla vain kommunistinen petos. On aina ollut

 7. Täällä suurin osa kommentaattorina voisi mennä lutkuttamaan saksalaisten ja venäläisten kyrpää!
  Suomi suomalaisille! Eläköön voitto!

 8. Sauli on syntynyt ylemmän keskiluokan lapsena,siis kulta lusikka suussa.Voiko kuvitella ,että saulilla on mitään tunteita köyhällistöä kohtaan.Ikänsä hyvissä viroissa palvelleen röystäilijän vapaamuurari hyvä veli verkoston käsikassarana Sauli juutalaisia nuoleskelee,eikä aja kansanasiaa.Sauli on Amerikan ja juutalaisten hyvä ystävä,ja sitten hän soittelee Putinille ja yrittää valehdella hänelle korvat päässä heiluen,mahtaa Putin selkä kippurassa nauraa Saulin jutuille.Niinhän se menee,että jos toiselle kumartaa,niin toiselle pyllistää.Huomasitte miten vähälle jäi ne Oulun lapsiraiskaukset.,ja tämän maan ruokajonot.Ehei Sauli vain kuunteli Wienissä uuden vuoden konserttia.

Comments are closed.