Koti Uutisia Ulkomaat Presidentti Duterte käski YK:n virkailijaa “painumaan helvettiin”

Presidentti Duterte käski YK:n virkailijaa “painumaan helvettiin”

4

Filippiinien presidentti Rodrigo Duterte raivostui YK:n virkailija Diego García Sayánille tämän arvosteltua korkeimman oikeuden tuomarina toimineen Maria Lourdes Serenon erottamista oikeuden enemmistöpäätöksellä. Sereno erotettiin tämän kieltäydyttyä puoltamasta useita Filippiinien hallinnon tekemiä ehdotuksia.

Presidentti Duterte kehotti YK:n virkailijaa olemaan sekaantumatta maansa sisäisiin asioihin televisioidussa lehdistötilaisuudessa:

– Käskekää García Sayánia olemaan häiritsemättä maani asioita. Hän voi painua helvettiin. Hän ei ole erityinen henkilö, enkä tunnusta hänen titteliään toimittajana.

YK:n ihmisoikeuskomissaari Zeid Ra’ad Al Hussein arvosteli aiemmin huhtikuussa Dutertea tämän kovista toimista huumeiden vastaisessa sodassa jopa ehdottaen presidentille “psykiatrista arviointia”, minkä jälkeen suorapuheisuudestaan tunnettu Duterte kutsui YK:n komissaaria “huoran penikaksi”.

Rodrigo Duterte nousi Filippiinien presidentiksi lupauksellaan taistella tehokkaasti huumeita vastaan. Poliisin mukaan Filippiinien huumeiden vastaisessa sodassa on kuollut vuoden 2016 jälkeen 4 100 ihmistä. Ihmisoikeusjärjestöt väittävät lukua vähintään kolminkertaiseksi.

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

  1. Ihan hyvä lausunto. Sielä missä on YK tai sen vasalleja, sielä on sionistiset ongelmat ja kohta vallankaappaus käynnissä. Niin että nyt jos YK:n edustajat putsataan maasta pois, niin tiedon keruu ja kiristys poistuu siltä osin. Sekä globalistein agendan julistaminen. …ettei vain potkut sanut olisi ollut korruptoitunut lobbari…

  2. Komppaan Dutertea täysin.
    Vielä kun saisi nuo amerikkalaiset riistoyhtiöt karkoitettua maasta hikipajoineen, niin avot.

Comments are closed.