Koti Uutisia Sionismi Presidentti al-Assad: itsenäiset kansakunnat voivat rauhoittaa maailmanpolitiikkaa

Presidentti al-Assad: itsenäiset kansakunnat voivat rauhoittaa maailmanpolitiikkaa

4

Sionistien ruokkiman sisällissodan voittanut ja islamistiterroristit päihittänyt Syyrian presidentti Bašar al-Assad otti hiljattain kantaa globalismia vastaan puhuen itsenäisten kansakuntien puolesta. Presidentin mukaan aidosti itsenäiset valtiot voisivat tuoda vakautta maailmanpolitiikkaan.

Al-Assad muistutti, että kansainvälistä epävakautta aiheuttavat tällä hetkellä erityisesti Yhdysvallat ja sen liittolaisvaltiot, jotka synnyttävät tietoisesti jatkuvasti uusia konflikteja. Sotaa janoavien globalistivoimien vastapainoksi Al-Assad asetti itsenäiset valtiot, jotka eivät suostu ulkomaiden ohjailtaviksi.

Presidentin mukaan globalistit painostavat itsenäisyyttä tavoittelevia kansakuntia monin tavoin – niin taloudellisesti kuin sotilaallisestikin. Kyse ei ole hänen mukaansa vain yksittäisten valtioiden painostamisesta vaan “maailmankartan uudelleenpiirtämisestä”. Al-Assadin mukaan hänen vihollisensa “eivät tunne rajoja”.

Lähde: Press TV

4 KOMMENTIT

  1. Viisaasti sanottu. Valitettavasti nykymaailmassa ei järkipuhe tunnu paljoa auttavan.

  2. Olisi kyllä mahtava päästä kättelemään Assadia, siinä on miehellä järjen ääni joka lausumassa eikä niitä voi “ymmärtää” väärin.

  3. Esimerkiksi saksalaiset sosialistit olivat 1800-1900 luvulla sitä mieltä että on aivan luonnollista nationalistiset valtiot jotka luovat yhtenäisyyden tunnetta ja näin kehittävät kansakuntia.

  4. Luin juuri YLEn uutisesta, että hirvittävän paha uusnatsijärjestö Pohjoismainen Vastarintaliike lietsoo täyttä sotaa ja haluaa kaataa koko valtion väkivalloin!!!

Comments are closed.