Koti Uutisia Sionismi Presidentiksi pyrkivällä Joe Bidenilla “huutava käteispula” – kääntyi juutalaisen lobbaajan puoleen

Presidentiksi pyrkivällä Joe Bidenilla “huutava käteispula” – kääntyi juutalaisen lobbaajan puoleen

4
Joe Biden vasemmalla.

Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi pyrkivä Joe Biden on saanut kovaa kritiikkiä haastajiltaan rahankeräystaktiikoidensa vuoksi. Talousjulkaisu Financial Timesin (FT) mukaan Bidenilla on niin “huutava käteispula”, että tämä joutui kääntymään juutalaisen megarahoittajan puoleen jo kampanjansa ensimmäisenä päivänä.

Biden on aiemmin toiminut Yhdysvaltojen varapresidenttinä. Hän on aina ylläpitänyt lämpimiä suhteita maan juutalaislobbyyn ja puhunut avoimesti juutalaisten poliittisesta ylivallasta.

– Juutalainen kansa on muuttanut Amerikkaa todella paljon. Millään muulla ryhmällä ei ole kokoonsa nähden yhtä paljon valtaa tässä maassa kuin teillä ja kaltaisillanne, hyvä yleisö. Minusta tuntuu, että te itse asiassa aliarvioitte juutalaisuuden vaikutusvaltaa, Biden totesi juutalaisessa kulttuuritapahtumassa 2013.

Heti presidenttikampanjansa aluksi Biden todisti seisovansa juutalaisaiheisten lausuntojensa takana. Hän uskoo juutalaisten poliittiseen vaikutusvaltaan niin voimakkaasti, että hän ryhtyi kerjäämään juutalaista rahoitusta välittömästi kampanjansa käynnistyttyä.

FT:n mukaan on erittäin “epätavallista”, että presidentiksi pyrkivät järjestävät rahankeruutilaisuuden heti kisan käynnistyttyä. Lehti arvelee, että päätös kuvastaa Bidenin epätoivoista tilannetta, sillä hänen haastajillaan on jo erittäin varakkaat kampanjakoneistot taustallaan.

Biden järjesti rahankeruutilaisuutensa kuuluisan juutalaislobbaajan, David Cohenin kotiasunnossa. Juutalainen Cohen on tunnettu avoimien rajojen kiihkoilija, jonka mukaan “monikulttuurisuus on Amerikan tulevaisuus“.

Lähde: Financial Times

4 KOMMENTIT

 1. Biden myös muuttaa trendien mukaan mielipiteitään, sai aikoinaan kusetettua valkoisen työväen äänet ja nyt tämä rotta julistaa, kuinka hienoa on että valkoiset ovat jäämässä vähemmistöksi jenkeissä. Täysin sairas tyyppi.

 2. Tiesitkö muuten että ei voi tulla merkittäväksi juutalaiseksi sionisti-johtajaksi jos ei ensin käy läpi kasaari-juutalaista, babylonialaisen talmudin oppeihin suoraan perustuvaa vihapuhe- ja vihateko -koulutusta. Juutalainen sionisti oppii siis koko lapsuutensa ajan vihaamaan ei -juutalaisia opettajiensa ja koulutusmateriaalin avulla. Lapsen vanhempien hurratessa tässä mukana.

  Tämä koulutus alkaa siitä että juutalainen näin lapseen kajoava rabbi imee vauvan pippeliä julkisesti ensin sadomasokistisesti sen pippeliä villellen niin että veri vuotaa. Moni vauva on kuollut jopa USA:ssa toimenpiteen jälkikomplikaatioihin. Katso video omalla vastuulla, sillä se voi lisätä judeo-nauseaasi merkittävästi:

  youtube.com/watch?v=Dzs-09Of99I
  RABBI EXPLAINS IMPORTANCE OF SUCKING BABY’S PENIS FOLLOWING CIRCUMCISION
  (Fobia on ennakkoluuloihin tai valhepropagandaan perustuvaa epäilyä tai vastenmielisyyttä, nausea kokemukseen tai faktaperäiseen tietoon perustuvaa epäilyä tai vastenmielisyyttä)-

  Kun vauvan pippeliin aiheutetaan kivulias hyökkäys, ja sitten ruma vieras partaniekka imaisee pippelin suuhunsa, menee vauvan psyyke rikki, ja tästä tulee erittäin suurella todennäköisyydellä tyypillinen juutalainen psyko- ja/tai sosiopaatti.

  Euroopan juutalaiset vetivät hirveät pultit kun Saksassa ehdotettiin ympärileikkauksen kieltämistä. Tämä olisi Holokaustiin eli juutalaisten massamurhailemiseen verrattavissa oleva anti-semiittine super-rikos Saksan juutalaisten kattojärjestön mielestä (sitaatti tässä alempana olevasta linkistä):

  “So when I hear that the Conference of European Rabbis calls the end of circumcision in Germany “the worst attack on Jewish life since the Holocaust,” I no longer wonder what the hell kind of a world they’re living in that they can possibly say something so heinous, painting themselves as the victims in an act that strips the flesh off of week old babies, selectively interpreting their own religion in favor of genital mutilation. I know that they’re the walking dead, crying for blood. I don’t need a random control study for that.”

  Alla linkissä laaja selonteko ympärileikkauksesta. Esimerkiksi sen yksi TARKOITUS on luoda terroria lapseen. Vauvan hermoratajärjestelmä ei ole kehittynyt kestämään kipua samoin kuin varttuneempi lapsi. Vauvat kokevat kipua paljon kovemmin ja laajemmin kuin iäkkäämmät:

  https://www.sott.net/article/248940-Circumcision-Conditioning-the-Adult-by-Torturing-the-Child

  Tämä lapsen terrorisointi empatiakyvyttömäksi raakileeksi luo perustan astua lapsuudessa hebrealaiseen vihapuhe-koulutukseen. Siinä lapsi saa koko ajan kuulla miten pahoja gentiilit ovat, miten juutalaiset ovat valittu kansa joka voi sadistisesti kidutus-hävittää gentiili-kansoja monin eri tavoin.

  Kun lapsi on kuullut jo pienenä vain vihapuhetta gentiileistä, on hän nuorena aikuisena vakuuttunut että gentiilit ovat saastaa ja karjaa jota pitää kaitsea kuin taparikollista ja jota pitää VIHATA. Tämä talmudin oppeihin ja teeseihin perustuva koulutus toimii myös sosiaalisen paineen myötä. Kaverit koulukiusaavat sellaista juutalaista joka huomauttaa että eihän nuo gentiilit niin pahoja ole, syystä se ja se.

  Tällaisen vihapuhe-koulutuksen on esimerkiksi Facebookin tyrannijohtaja Mark Zuckerberg käynyt läpi. Tuloksena on tämän koulutuksen mukainen toiminta, jossa eniten vihattu gentiili-kansa, valkoihoiset, ja eniten vihattu uskonto, kristinusko, laitetaan automaattisesti rikolliset -kategoriaan, ja näiltä viedään kaikki oikeudet puolustaa itseään verbaalisesti.

  Esimerkki Zuckerbergin koulutuksesta on olla puuttumatta Hamasin Facebook-sivujen sisältöön, vaikka Hamas lähetti satoja raketteja Israeliin, ja on toiminut juutalaisia vastaan vuosikymmeniä. Sensijaan joku kristitty, jos vähänkään “vihapuhuu” juutalaisista, bannataan hetimiten Facebookista.

  Tässä on kyse yhteisistä intresseistä. Sekä juutalaiset että muslimit toteuttavat samoja epäinhimillisiä asioita puolustuskyvyttömiin: Rituaaliteurastus ja vauvojen ympärileikkaus. Nämä ovat molemmille pyhä asia jonka vuoksi juutalaiset miljardöörit mielellään käyttävät muslimeja tuhotakseen valkihoisten yhteiskunnat ja poistaakseen valkoihoiset vähitellen kaikesta päätöksenteosta. Talmud sanoo myös että gentiilit ovat karjaa, joiden ei pidä antaa päättää omista asioistaan. Talmud tarjoaa tähän reseptin: Globalismi, eli valitun kansan johtama tyrannia. EU on luotu Kalergi-suunnitelman toteuttamiseksi. Siksi EU toimii tämän suunnitelman mukaisesti. Ja eräs Angela Merkel sai, kuten EU:n ex-presidentti Von Rumpay, Kalergi-mitalin urotöistään tuhota valkoihoisten kansojen itsemääräämisoikeutta ja täyttää Eurooppa semiittisillä islamisteilla.

  Lisäksi sanoo Talmud että gentiilejä saa murhailla mielin määrin, kunhan sen tekee toisen käden kautta. Tajuatko?

  Samalla kun valkoihoisten suut on tukittu “vihapuhelainsäädännön” eli rasismisyytösten kautta, ollaan luotu sionisti-mafian laajan vaikutusvallan myötä tilanne jossa valkoihoiset on leimattu “terroristeiksi” a priori, joten jos valkoihoinen, jonka suu on tukittu, yrittää puolustautua fyysistä voimaa käyttäen, voivat nämä juutalaiset sekä heidän valtamediankin avulla aivopestyt hyödylliset idiootit ja rotupetturit “todeta” että siinäs näät, nämähän ovat väkivaltaista ääri-oikeistoa, nyt pitää kurittaa ja kieltää näiden ihmisoikeuksia entistä enemmän.

  Näin mennään samaan syöksykierteeseen kuin tapahtui Neuvostoliitossa, jossa juutalaisten Leninin ja Trotskyn johdolla asiat eskaloituivat miljoonien “rasistien” (jonka termin Leon Trotsky keksi aseistaa keinoksi kieltää dialogi valkoihoisilta) massamurhaamiset.

  Merkittävä osa ANTIFA-jäsenistöstä ja vaikkapa Black Lives Matter -liikkeen jäsenistä ovat mentaliteetiltaan valmiita murhailemaan rajattomasti valkoihoisia “rasisteja”. Heidät on siihen tehokkaasti aivopesty vasemmisto-propagandalla. Tästäkin syystä on ANTIFA kielletty monessa maassa terroristijärjestönä. Ilmeisesti Black Lives Matter -järjestöä ei olla kielletty USA:ssa, vaikka sen rahoittaja on ääri-sionisti ja talousterroristi George Soros:
  http://www.nowtheendbegins.com/george-soros-real-power-behind-black-lives-matter-movement/

  Lenin, oikealta nimeltään Vladimir Ilyich Ulyanov, oli äitinsä kautta pesunkestävä puolijuutalainen. Tätäkin faktaa Neuvostoliitto/Venäjä piilotti 70 vuotta:

  thejc.com/news/news-features/lenin-s-jewish-roots-1.447185

Comments are closed.