Koti Uutisia Kotimaa Postin kirjelaatikot mukana Helsinki Pride -tapahtumassa

Postin kirjelaatikot mukana Helsinki Pride -tapahtumassa

3

Posti on julkistanut olevansa Helsinki Pride -viikon virallinen tukija. Osoittaakseen tukea kyseiselle rappiokulttuurille Posti aikoo koristaa noin 20 kirjelaatikkoa sateenkaaren väreillä Pride-viikon ajaksi. Kaikki laatikot sijaitsevat Helsingin keskustassa. Koristeteippien lisäksi Postin henkilöstöjohtaja on puhumassa Pride Talk -tapahtumassa tiistaina.

Vastuullisuusjohtaja Noomi Jägerhornin mukaan “monimuotoisuus, yhdenvertaisuus, tasa-arvo sekä näiden asioiden edistäminen” ovat tärkeitä arvoja Postille, mikä näkyy myös heidän henkilökunnassaan.

– Tämä on meille arvopohjainen kannanotto, jolla ei ole mitään myynnillisiä tavoitteita. On suuri rikkaus, että myös Postin palveluksessa työskentelee keskenään erilaisia ihmisiä. Tämä teema on ollut meille jo pitkään tärkeä, Jägerhorn kertoo.

Tänä vuonna homolobbausjärjestö Setan ja Pride-tapahtuman teemana onkin entistä vahvempi homokulttuurin tyrkyttäminen ihmisoikeuksien ja “yhteiskunnassamme vaiennettujen äänien” puolesta.

Lähde: M&M

3 KOMMENTIT

 1. Minkähänlaista arvopohjaa se postista kuvastaa? Että sinne on pesiytynyt homoja ja lesboja? Että posti ajaa homjen agendaa? Että posti tukee homokulkueita? Käsitteleekö posti homojen lähetykset nopeammin/paremmin kuin muiden?

 2. Taitaa olla epätoivoinen yritys kosiskella väkeä töihin postiin – olipa sakki sitten millaista hyvänsä. 😀 Kunnon väkeä ei enää saada matalapalkkahommiin, joten mielisairaat, psykopaatit, seksisekopäät kaikki ovat tervetulleita.

 3. Erittäin hyvä huomio. Matalapalkkatyövoiman löytämisessä on saa ilmiö kuin nigerialaiskirjeissä: Miten löytää tarpeeksi ääliö, joka suostuu tulemaan töihin ja vieläpä viihtyisi ammatissaan postinkantajana.

  — Kysymys:
  — Miksi nigerialaiskirjeet on kirjoitettu niin tökerösti, että jokainen täysjärkinen heti tajuaa, mistä on kyse?

  — Vastaus:
  — Juuri se on tarkoituskin. Löytää hölmöt. Täysjärkiseltä ei rahojen ottaminen noin vain onnistu. Jos kirjeet eivät olisi tökerösti kirjoitettuja lähettäjältä menisi resursseja sellaisten ihmisten kanssa kommunikointiin, jotka kuitenkaan eivät lopulta lähettäisi rahaa pyytäjälle.

  En halua mitenkään panetella postinkantajia tai niitä, jotka lähettävät omaa tai toisten rahaa Nigeriaan. Meillä jokaisella on oma tehtävämme tässä yhteiskunnan kokonaisuudessa emmekä aina ymmärrä sitä (koska olemme niin tyhmiä!).

  Kysymys vain yksinkertaisesti on siitä, että yhteiskunta ei pyörisi ilman niitä, jotka vastailevat nigerialaiskirjeisiin. — Tai jakavat postia.

Comments are closed.