Koti Uutisia Kotimaa Posti harkitsee töiden osittaista ulkoistamista Viroon

Posti harkitsee töiden osittaista ulkoistamista Viroon

8

Homolobbausta tukeva Posti harkitsee töiden siirtämistä Suomesta Viroon. Tarkkaa tietoa siitä, mitä toimintoja Posti olisi Viroon ulkoistamassa ei ole. Posti on kuitenkin kertonut tavoittelevansa 150–200 miljoonan euron kustannussäästöjä seuraavan kolmen vuoden aikana.

Posti kertoo, että heillä on 236 henkilön vähennystarve hallinnossa ja palvelutuotannossa. Postin yt-neuvottelut koskettavat kaiken kaikkiaan noin 6000 henkilöä.

Lähde: MTV

8 KOMMENTIT

 1. Sehän on ulkoistanut jo!!

  Suomessa ajetaan virolaisilla rekkareilla ja pressuissa lukee “Itella logistic”. Posti on ulkoistanut jo toimitoja Viroon. Tätä otsikkoa minä ihmetelin iltiksessä. Eikö muka toimittajat ole olleet ajan tasalla? Kannattaisi käydä joskus lentokentän vieressä lajittelukeskuksessa ja katsoa minkä maan rekkareita sinne ajaa.

 2. Posti vie toimintansa sosiaademokraattisen isänmaallisesti halpatyövoimamaahan Viroon. Sinänsä kunnioitan Viroa suuresti sen EU-vastaisesta kansanmurha -maahanmuuttopolitiikan vastustamisesta tai ainakin täysipäisempää politiikkaa vetävänä kuin paskastan-Suomi. Virolaiset rakennusmiehet ja mikseipä ehkä naisetkin ovat ainakin pääkaupunkiseudulla vieneet ent. Itä-Euroopan maista tuotujen vuokrafirmatyöntekijöiden kanssa suomalaisilta rakentamisammattilaisilta työpaikat, koska palkkataso ja Suomen elinkustannukset VS. Viron elinkustannukset.

  Hokemaa: Säästöjä, säästöjä, voidaan pitää synonyyminä ihmisten tai ainakin ihmisyyden tappamiselle, koska ihmiseltä riistetään käsittääkseni toiseksi tärkein asia eli työ. Ensimmäinen on tietysti Elämä!

 3. Niin, postinhan ajoi kuralle Pekka Vennamo, isä Vennamo alusti Postin sitä ennen erittäin hyvään tilaan.
  On niitä muitakin säästökohteita aloittaen vaikka Postinen lehdykästä, jonka painaminen ei varmasti ole illmaista mutta aivan täysin turhaa. Siinä olisi alku muutaman työpaikan säilymiselle/ tuloksen nostamiselle.

 4. Eikö postin johto voitaisi ulkoistaa vaikka esim. Kiinaan, Intiaan tai vaikkapa Vietnamiin tai sitten Somaliaan. Ei palvelu ainakaan tule huonommaksi.

 5. Itsepalvelupostin seuraava vaihe on itseiskanto; maksat vain korotetun postimaksun ja kuskaat itse lähetyksen vastaanottajalle.

 6. Veikko Huovinen kirjoitti tästä jo Lentsussa mistä lienee saanutkaan profetian.

 7. https://mvlehti.net/2019/03/11/helsingborg-testaa-sosiaalista-asumista-nuoret-siirtolaiset-ja-vanhukset-asumaan-samoihin-rakennuksiin/

  Posti on laakia vaille vainaa. Mutta mitä käy vanhuksille? Suomessakin kuraturpaa kuskataan “tapaamaan” vanhuksia vanhainkoteihin. Ruotsissa menty jo astetta pidemmälle. Helppoja ryöstön uhreja kunniakansalaisille tarjolla taatusti.

  Eihän vanhukset täällä Suomessakaan uskalla laittaa hanttiin, voi muuten jäädä se yksi limainen perunakin pois päivän ateriasta. Törkeää vanhojen ihmisten riistämistä. Rikollista toimintaa!

Comments are closed.