Koti Uutisia Sionismi Pormestarit ympäri maailmaa aloittaa koalition taistellekseen antisemitismiä vastaan

Pormestarit ympäri maailmaa aloittaa koalition taistellekseen antisemitismiä vastaan

2

Taistellekseen antisemitismiä ja uhkauksia Israelin liiketoimintoja vastaan pormestareita useista maista on päättänyt liittyä ”vihan” vastaiseen kamppailuun.


Pormestarit Uwe Becker, Gabriel Groisman ja Haim Bibas. (alkuperäinen kuva Jerusalem Postista CC BY-SA 4.0)

Uusi pormestareista koostuva koalitio kantaa nimeä ”Globaali pormestarikoalitio vihaa, antisemitismiä ja BDS:ää*” vastaan. Koalition toiminta käynnistettiin viime viikolla.

Koalition perustajat ovat Frankfurtin pormestari Uwe Becker, juutalainen Floridan Bal Harbourin pormestari Gabriel Groisman sekä Israelin Modi’in-Maccabim-Reutin pormestari Haim Bibas.

Myös pormestareita Espanjasta sekä Argentiinasta kuuluu koalitioon.

Pääasiallinen työtehtävä on vastustaa ”antisemitististä” BDS:ää, globaalia rauhanomaista järjestöä joka kehottaa israelilaisten tuotteiden ja palveluiden boikottiin niin kauan, kun palestiinalaisten kansanmurha jatkuu sekä pahenee.

Pormestarikoaliitio esitteli itsensä ’Paikallisten Israelin viranomaisten federaation’ pitämällä konferanssilla. Koalitio aikoo pysäyttää BDS-järjestön globaalin ”syrjinnän ja vihan” sekä muun ”Israel-vihan”.

-Kun ottaa huomioon suuren maailmanlaajuisen vihan ja antisemitismin kasvun, kaikilla tulee olla oma roolinsa tässä tärkeässä taistelussa. Pormestareina sitoudumme tekemään elämän kansalaisilemme paremmaksi kaikilla rintamilla, sanoo Gabriel Groisman.

-Tämä koaliitio on voimatoimi vihaan ja viharyhmiin kuten BDS, ja tulee olemaan tärkeä työkalu pormestareille ympäri maailmaa, jotta he voivat jakaa ideoita ja resursseja vastustaakseen vihaa sen jokaisessa muodossa, sisältäen myös antisemitismin, Groisman jatkaa.

Saksalainen pormestari painotti solidaarisuutta Israelin valtiota kohtaan.

-Tämä yhtenäinen, kansanvälinen aloite pormestareiden välillä antisemitismiä ja BDS-järjestöä vastaan on vahva solidaarisuussignaali Israelia kohtaan. Tämä on selvä viesti antisemitismiä vastaan ja osoitettu heille, jotka yrittävät lietsoa juutalaisvihaa ympäri maailmaa.


*The Boycott, Divestment, Sanctions (BDS) movement.

Lähde: Nordfront

2 KOMMENTIT

  1. Tämähän on loistava järjestö. Ei tarvitse kuin katsoa nimilista niin tietää ketkä ovat sionisteja.

Comments are closed.