Koti Artikkelit Pormestari Vapaavuori matkustelee juutalaismiljardöörien luo veronmaksajien rahoilla

Pormestari Vapaavuori matkustelee juutalaismiljardöörien luo veronmaksajien rahoilla

9
Jan Vapaavuori.

Ylen tuoreen selvityksen mukaan Helsingin pormestari Jan Vapaavuori käyttää kollegoihinsa verrattuna tähtitieteellisiä summia veronmaksajien rahaa matkusteluun. Samalla selvisi, että kokoomuslainen kosmopoliitti on erityisen tykästynyt juutalaiseen seuraan.

Selvitykseen sisältyi Vapaavuoren ja muiden pormestareiden “matka- ja kululaskut sekä luottokorttiostot viimeisten kahden vuoden ajalta”. Kokoomuspoliitikon tuhlaileva tyyli herättää epäilyksen, että Vapaavuori ajaakin matkoillaan omaa etuaan eikä suinkaan veronmaksajien asiaa.

Vapaavuoren kulutushysterian perusteella häntä voisi luulla pormestarin sijaan kovan luokan ministeriksi, Yle selvitti. Kokoomuspampun 109 000 euron matkakulut olivat 68 kertaa suuremmat kuin Tampereen pormestarilla. Kuusinumeroinen summa onkin paljon lähempänä Suomen pääministerin koko delegaation matkabudjettia. Ylen mukaan Vapaavuori suuttui toimittajalle, joka yritti selvittää hänen törsäilynsä motiiveja.

Selvityksen perusteella Vapaavuori ja muut pormestarit suosivat silmiinpistävän paljon matkustamista New Yorkiin. Tämä kielii siitä, että helsinkiläiset pyrkyripoliitikot uskovat voivansa nousta samoihin salonkeihin globaalin rahaeliitin kanssa.

Maailmankiertueillaan Vapaavuori on selvityksen mukaan yrittänyt päästä erityisesti juutalaisten miljardöörien sisäpiiriin. Ylen artikkelissa Vapaavuoren isokenkäisiksi kontakteiksi paljastuvat Chaim Poju Zabludowicz, Michael Bloomberg sekä Guggenheimin klaani. Kaikki nämä ovat kansainvälisen juutalaisen rahaeliitin kärkinimiä.

Pormestarin tuhlailun tutkiminen paljasti Ylelle, että Vapaavuoren suosikkikontakteja ovat nimenomaan Zabludowiczit. Juutalaisperhe rikastui alkujaan hämärällä asekaupalla sionistisille sotarikollisille, mutta siirtyi myöhemmin pörssikeinotteluun ja politiikan manipulointiin. Yle kirjoittaa:

“Suomen yhden rikkaimman miehen Chaim ‘Poju’ Zabludowiczin tapaaminen New Yorkissa tuntuu sekin olevan Vapaavuorelle arkista. – – Mutta hirveästi Vapaavuori ei halua hänestä puhua. – – Vapaavuori tuntuu kuitenkin pitävän Zabludowiczeista erityisen paljon. Ainakin Vapaavuori on halunnut pitää yhteyttä heihin myös Suomessa.”

“Jan Vapaavuori illallisti Poju Zabludowiczin tyttären Tiffany Zabludowiczin kanssa Krog Robassa Pienellä Robertinkadulla – – Tiffany Zabludowicz on 25-vuotias taidekeräilijä, joka asuu Mannhattanilla New Yorkissa. Hän kuuluu Guggenheimin säätiön nuorten taidekeräilijöiden neuvoston puheenjohtajistoon.”

Vapaavuori menetti malttinsa, kun Ylen toimittaja kysyi, mitä helsinkiläiset veronmaksajat hyötyvät hänen ja Zabludowiczien yhteisistä illallisista ja muista kalliista tapaamisista. Pormestari kieltäytyi Zabludowiczeista puhumisesta lähes täysin.

On loogista, että Vapaavuori pyrkii piilottamaan medialta motiivinsa tiiviille yhteydenpidolle juutalaisen finanssiklaanin kanssa. Juutalaismiljardööri Chaimia on nimittäin epäilty korruptiosta ainakin kolmella eri mantereella.

Kansallinen Vastarinta kirjoitti aiheesta artikkelissa, joka paljasti ensimmäisenä mediana Zabludowiczin roolin Caymansaarille perustetussa salaisessa Unami International Limited -veroparatiisiyhtiössä. Artikkelissa esitellyt Zabludowicziin kohdistuneet korruptiotutkinnat Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Israelissa herättävät painavia kysymyksiä Vapaavuoren riippumattomuudesta.

Zabludowicz on ollut myös Vapaavuoren puoluetoveri Alexander Stubbin tärkein vaalirahoittaja. Miksi Kokoomus pitää tiiviitä yhteyksiä juutalaiseen, joka on kerta toisensa jälkeen sotkeutunut kansainvälisen tason korruptioon ja ammattimaiseen veroparatiisien hyväksikäyttöön useilla mantereilla?

Lähde: Yle

9 KOMMENTIT

 1. Taksijonossa seisominen on vähän epämukavaa, joten on käytettävä limusiinipalvelua ja kaupungin palveluksessa olevia omia kuljettajia. Eihän tätä oikein voi moittia, sillä kuten tiedämme, monikulttuurinen taksijono voi olla erityisen vaarallinen paikka ja toisaalta monikulttuurista taksia saattaa joutua ajamaan itse.

 2. tyhmä aivokuollu kansa! Ei mitään muuta! voi vittu kuinka sekaisin 99% on päästään! Muuttakaa muualle tai tehkää omavaltio!!

 3. On huomionarvoista että Jan Vapaavuori tosiaan on Ben Zhyskovizin “Tallin” poliittisen broileritehtaan tuote.

  Eli Ben Zyskovitz itse on taitava diplomaatti, ja hän kouluttaa suomalaisia poliitikkoja toimimaan maamme ja varsinkin kansalaisten intressejä vastaan.

  Benin isä kuulemma kärsi nazi-leirllä silloin aikanaan, ja tässä motiivi että Ben haluaa maamme kokonaan juutalais-hallintovallan alaisuuteen, kidutettavaksi pois maan päältä monikultturismin- ja muilla keinoilla.

  • Isä tuli pakolaisena Ruotsiin. Hukkui uintireissulla. Tosiaan tällä judella sattuu myös olemaan muslimi vaimokin. Erittäin kaunista ja ihanaa rappiota Oy Suomessa tänä päivänä.

   Mitä Vapaavuoreen tulee niin siinä vasta ylimielinen tyyppi, varas ja rattijuoppo. Talvivaaran sotkut/metku Kataisen/Stubbin hallituken aikana jäi hänen synneikseen.

   • Älkäätten unhoittako, jotta PS:n hallituskaudella 2015–2019 tuli Suomeen ennätysmäärä uusia elättejä. 2015 100 000 kpl, 2016 aika liuta myös, sekä viime vuonna 2018 78 0000.

    Nami-nami ja äänestäkää Perussionisteja jatkossakin.

 4. Tyhmia

  Aika tyypilisia kometteja suomalaisilta.. Seka aika jopa rasistisia.

  • Voisit ehkä yksilöidä mielestäsi “rasistiset” kommentit? Vai yleistätkö ilman perusteluja? Jospa oma kommenttisi onkin se tyhmä, ilman sisältöä tai perusteluja? Rasisti-syytös on muuten juutalaisen toveri Trotskyn (kommari-terroristi Leninin lähin rikostoveri miljoonien valkoihoisten joukkotuhonnassa Neuvostoliitossa) keksimä ase jolla hiljennettiin hävitettävät valkoihoiset puolustuskyvyttömiksi ja luokkaan otuksia joilla ei ole enää ihimisoikeuksia.

   PS. Sir Henry Pratt oli ensimmäinen henkilö joka Oxford -sanakirjassa mainitaan käyttäneen sanaa rasismi. Siinä häntä ylistetään haluavat kansojen sekoittamista jotta rasismi vähenisi.

   Todellisuudessa tämä Henry Pratt on juuri se henkilö joka vaati julkisesti – “Tappakaa intiaanit – näin pelastatte ihmiset”.

   https://www.npr.org/sections/codeswitch/2014/01/05/260006815/the-ugly-fascinating-history-of-the-word-racism?t=1567557992815

   Koko Sir Henry Prattin lause on agendaltaan samanlainen kuin nyt vaikuttaa olevan käytössä valkoihoisia vastaan, suomessakin, kun poliisi on kuulemma alkanut jahtaamaan vain suomalaisia jotka käyttävät turvapaikkajärjestelmää väärin, ei muun-rotuisia…

   “”A great general has said that the only good Indian is a dead one,” Pratt said. “In a sense, I agree with the sentiment, but only in this: that all the Indian there is in the race should be dead. Kill the Indian in him, and save the man.”

   Sir Henry Pratt oli iloinen kun USA:n haliltus aktiivsesti kaappasi elinalueet Intiaaneilta, ja sulki heidän lapsensa valtion koulutuslaitoksiin.

   “Lapset kirjaimellisesti eivät enää kyenneet puhumaan sukulaistensa kanssa intiaanien kielellä…”

   Kanta-USA:laislta li Intiaaneilta siis evättiin heidän oma elämäntapansa, ja kun nämä puolustivat luonollisia oikeuksiaan elää ja olla aseellisesti, demonisoitiin heidät ja hävitettiin/suljettiin reservaatteihin järjestelmällisesti.

   Kunhan arabeja/afrikkalaisia on täällä tarpeeksi, kaappaavat he myös poliittisen vallan, ja laittavat eloon jätetyt kanta-suomalaiset reservaatteihin/orjatyöleireihin? Tätäkö haluamme lapsillemme?

   “These kids coming from the boarding schools were literally unable to speak with their parents and grandparents,” Chaillier said. “In many cases, they were ashamed of them, because their grandparents and parents were living a life that nobody should aspire to live.”

   Suoman kansa ei enää saa elää turvallista arkea omissa oloissaan, vaan rajat auki ja kakenlaisia tuholaisia tuodaan lastemme ja kaikkien ihmisten arkea väkivaltaistamaan ja tekemään normaali sivistynyt elämä vaikeaksi.

   Samalla on koulutuslaitos palkattu kovaksi lasten aivopesukoneistoksi jossa suomalaisten on alistuttava julmalle kohtalolle tulla Kalergi-suunnitelman mukaisesti rotusekoitetuksi vakivaltaisten klaani-heimojen vallatessa yhä enemmän elintilaa kantiksilta. Ruotsissa tilanne on se mikä tännekin nyt pakotetaan ajan kanssa.

   Että sellainen historia kansaamme vastaan nyt laajasti käytettävällä rasismi-syytteellä.

 5. Mielen luomaa kasvojen lukua kun käyttää vapaavuori,stub ,sale ynm. Herättää suurta huolestusta.

 6. Mitäpä muuta tuosta ketkusta olisi voinut odottaa? Ketkuilua ketkuilun perään…

Comments are closed.