Koti Uutisia Porissa vanhukset väistyvät turvapaikanhakijoiden tieltä

Porissa vanhukset väistyvät turvapaikanhakijoiden tieltä

5

UK_Aino-Maija_Luukkonen

Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen aikoo esittää Liinaharjan vanhainkodin siirtämistä turvapaikanhakijoiden käyttöön. Esityksen mukaan vanhainkotia ei tulisi enää käyttää vanhusten hyvinvointiin keskittyvänä tilana, vaan se tulisi vuokrata maahanmuuttovirastolle pakolaiskeskukseksi.

Liinaharjan vanhainkodin tulevaisuus on ennenkin ollut puheenaiheena; huhtikuussa kodin asukkaiden omaiset keräsivät adressin vanhainkodin säilyttämisen puolesta. Toukokuun alussa kaupunginhallitus äänesti vuokrasopimuksen jatkuvan vuoteen 2016. Suunnitelmissa on ollut muun muassa tilojen kunnostaminen vähävaraisten vanhusten asuntoihin.

Poriin ensimmäiset turvapaikanhakijat saapuivat syyskuun 27. ja 28. päivän välisenä yönä, kun Junnilan leirikeskus päätettiin muuttaa väliaikaisesti hätämajoitukseksi. Tulijoita oli noin sata ja lähipäivinä asukkaita on luvattu saapuvan lisää.

Lähde: Satakunnan Kansa

5 KOMMENTIT

 1. Suomi on evankelisluterilainen maa, jossa poliittisen vallan ovat kaapanneet siionistit.

  Katoliseen kirkoon kuuluva ulkoministeri Soini alistuu ristiriitaisesti sekä Paavin että Israelin ylivallan alle palvomaan ulkomaalaisia uskontoja ja valtioita. Hihhulipääministeri palvoo rahaa vaäräoppisena lahkolaisena ja on samalla siionistien sätkynukke, ja valtiovarainministeri Stubb, ulkomailla kasvanut, suomenruotsalainen kosmopoliittinen siionisti, joka on nainut itsensä juutalaiseen sukuun.

  “Perus?suomalaisissa? kansan?edustajissa?” näyttää olevan paljon maanpettureita sekä katolisisia, siionisteja, suomenruotsalaisia ja massiivista islamilaista maahanmuuttoa ajavia hölmöläläisiiä

  LUTHERIN LÄHIMMÄISENRAKKAUS

  Me kaikki voimme oppia uskonpuhdistuksen isältä, jonka opeille protestanttinen kirkkomme eli evankelilaisluterilainen kirkkomme on perustettu. Voimme olla yhtä mieltä siitä, etä Martin Luther tunsi kristillisen opin lähimmäisenrakkaudesta, siten kuin sitä jumalanpalveluksissamme on opettettu satojen vuosien ajan.

  Lutherin mielestä islam on lakiuskonto, jolla ei ole mitään tekemistä evankelisen kristinuskon kanssa. Luther kehoitti taistelemaan islamia vastaan kahdella tavalla:

  teologisesti eli kristinuskoa julistaen, jossa ruokouksella ja Raamatun avulla käännetään vääräuskoiset Jeesukselle

  ja toinen tapa on poliittinen, johon osallistutaan yhteiskunnan osana, maansa kansalaisina. Tällä Luther tarkoitti sitä, että tarvittaessa joudutaan käyttämään sotilaallista voimaa, jos maahamme hyökätään tai sitä uhataan. Näin tapahtui juuri uskonpuhdistuksen aikoina, jolloin Saksaa, Itävaltaa ja muita Euroopan maita vastaan hyökkäsivät turkkilaiset muslimit.

  Me elämme eri ajassa nyt, mutta meidän täytyy yhä taistella ja uskaltaa tunnustaa, että Suomea ja suomalaista yhteiskuntaa uhkaavat islamilainen maahanmuutto ja samalla maan islamilaisoitumien. Suomi on evankelilaisluterilainen valtio, jota uhkaa siionistien junailema islamilainen maahanmuutto.

  Luther opetti meitä katolilaisuudesta, juutalaisuudesta ja islamilaisuudesta ja siitä, miksi nämä harhaopit eivät kuulu aitoon evankeliseen kristillisyyteen. Lukekaa Lutheria ja olkaa aitoja luterilaisia. Luther tiesi juutalaisten valheet ja opetti meitä näkemään ne. Luther tiesi, että islamilaiset pitää torjua maamme rajoilla, kuten aktiiviset kansalaiset Torniossa ovat jo yrittäneet. Soinin kaltaista katolilaista maanpetturia ei olsi Suomessa koskaan saanut päästää ministeriksi. Tai Sipilää. Kyllä meitä suomalaisia on kusetettu ja pahasti.

  Martin Luther rukoilee yhdessä Jeesuksen kanssa taivaassa päivittäin Suomen kansan puolesta, jotta tämä nousisi poliittiseen taisteluun, tukisi kansallista vastarintaa ja estäisi sekä israelilaisten ja juutalaisten juonet Suomen talouden ja yhteiskunnan tuhoamiseksi ja estäisi kymmenien tuhansien islamilailaisten miesten suorittaman Suomen valtaamisen massiivisella maahanmuutolla kukkahattutätejen ja muiden hölmöläläisten lähimmäisen rakkauteen vedoten.

 2. Öööö epätietoinen maalta kyselee kummissaan mihin ne vanhainkodon asukkaat sitten joutuvat? Kenties johonkin lopullisen ratkaisun leirille ??
  Tuokin lehmä hymyilee niin helvetin maireasti kameralle, luulee kaiketi olevansa jotenkin tärkeässä päättävässä asemassa. Tällaisista hyysäreistä pitäisi päästä eroon! Toivottavasti tämäkin lehmä pysyy hengissä vielä muutaman vuoden jotta näkee minkä sotkun aikaan saamisessa tuli oltua mukana, kun piti laupeana kantaa oma korsi kekoon.

 3. Asun n.400 metrin etäisyydellä mainitusta vanhainkodista joka nyt lähiviikkoina aiotaan tyhjentää ja siirtää matuja tilalle.Mummot ja papat kyörätään muihin laitoksiin tai heidän toivotaan kuolevan mahdollisimman pian että kustannukset pienenevät.Seudun asukkaille ei ainakaan vielä ole tiedossa info-tilaisuutta ym.Tämä Vähärauman alue on ollut hyvä paikka asua tähän asti mutta nyt kaupunginhallituksen suvakit tekevät täällä elämisestä helvetin.Matuille on herkkua tiedossa,koska ala-aste,ylä-aste,lukio ja kaksi päiväkotia ovat 500 metrin säteellä.Muunlaista vipinää saadaan varmasti seurata,koska vanhainkodin naapurissa on Pub Keidas,jonne matut ovat varmaan “tervetulleita”.Tulen seuraamaan tilannetta ja olen jo itsekin tehnyt asuntohakemuksen muuttaakseni pois.

Comments are closed.