Koti Uutisia Kotimaa Porin monikulttuurinen henkirikos suoritettiin teloituksenomaisesti

Porin monikulttuurinen henkirikos suoritettiin teloituksenomaisesti

14

Keskiviikkona 19. syyskuuta 28-vuotias oleskeluluvan saanut irakilaismies vangittiin Satakunnan käräjäoikeuden päätöksellä todennäköisin syin epäiltynä keski-ikäisen naisen murhasta ja tuhopoltosta. Äärimmäisen raa’an ja suorastaan terroristimaisen teon pääepäilty kuuluu monikulttuurisuuden nimeen vannovaan Porin Teljän seurakuntaan ja hän on seurakuntavaaliehdokkaana sitoutumattomien listalla.

Satakunnan Kansan saamien tietojen mukaan keski-ikäisen uhrin pää oli irrotettu tai yritetty irrottaa katkaisemalla uhrin kaula. Tapauksen tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Erik Salonsaaren mukaan tapausta tutkitaan murhana etenkin tekoon liittyvän erityisen raakuuden takia.

Kansallinen Vastarinta uutisoi tapauksesta  jo viime viikolla.

Lähde: Satakunnan Kansa (29.9.2018)

14 KOMMENTIT

  • Ei tunnu missään! Koska jokainen multikulturisti vakavasti uskoo, että HÄN ITSE tekee kaiken oikein, ja että muut multikulturistit tekivät jotakin väärin kun tapahtuu jotakin dogmaan kuulumatonta.

   Tästä syystä mikään historian ikävät opetukset, jotka sattuivat edellisille/muille multikulturisteille (Ami Biehl ja legioona muita) eivät opeta lainkaan! Multikulturisteille kaikki tapahtumat on “aina eka kerta”, koska tyhmyydessään he eivät pysty havaitsemaan edes ilmeisimmät lainalaisuudet.

 1. Vastarinta poistetaan sanoi hallinnossa joku haha moikka homot 💩

  • jos olet jokin teini/aikuinen niin kannattaa jatkaa vain elämän elämistä eikä turhaa pikkulapsimaista valittamista, jos et muuta osaaa.
   Ymmärrä että vastarinta ei ole pelottava eikä vaarallinen. Meilläkin on sielu ja sydän, kiitos.

 2. Naiselta kaula poikki… Jo on ajat… Tuntuu että mennään vaan ajassa taaksepäin näiden mustien kanssa.

 3. Me tarvitsemme tänne lisää näitä eroityisosaajia. Heillä on sellaista tietotaitoa mitä suomalaisilla ei ole.

 4. Tosiaan vierestä näitä neekeri ja arabipoitsuja seuranneena voi todeta,että puukko ja putki heilahtaa suhteelisen hätäisesti. Savimajameiningillä ensin suihin ja siintä kaula poikki. Jeesus pelasti,nice.

 5. Tosiaan vierestä näitä neekeri ja arabipoitsuja seuranneena voi todeta,että puukko ja putki heilahtaa suhteelisen hätäisesti. Savimajameiningillä ensin suihin ja siintä kaula poikki.

 6. Yks juttu mitä länkkärit ei hiffaa (vielä) yleisesti on fakta että esmees useissa lähi-idän kulttuureissa on kunniallisempaa laittaa ihminen hengiltä juuri nimenomaan puukon kanssa, silmästä silmään kohdata se tietty juttu mitä kuolevan silmistä näkee. Aivan eri asia kuin lähettää tappava luoti 200m päästä. Ja se, että idässä ja lännessä arvot ja monet muutkin asiat elämässä katotaan aikalailla eri vinkkelistä.
  Tiiä sitten kulttuurien eriarvoisuudesta , joskin päivänselvää on erilaisuus, usein perustavanlaatuinen sellainen. Makuasioista voi aina tapella.
  Kun oikeasti haluaa tutustua idän kuvioihin ja mentaliteettiin kannattaa hilipaista toviksi paikan päälle, eipä jää epäselväksi enää mikä kotomaassa on arvokasta ja mitä todellakaan ei halua tänne…

  • On tullut käytyä niin idän kuin etelän ihmeitä katsomassa ja sikäläisistä kulttuureista en kovin montaa juttua kyllä katso meille (tai yleensäkään Eurooppaan) soveltuviksi.

   Kuinka kunniallista on katkoa kauloja naisilta lienee mielipidekysymys. Itse halveksin syvästi kaikkea puolustuskyvyttömiin kohdistuvaa väkivaltaa. Tuskinpa tämä herra Alaa Albu-Salih toimi itsepuolustukseksi ja joutaa siksi muurahaispesään loppuiäkseen.

 7. Subhanaka allahumma wa bi hamdika wa tabara kasmuka wa ta’ala jadduka wa la ilaha ghairuka.

  سبحانك اللهم و بحمدك، وتبارك اسمك، و تعالى جدك، ولا إله غيرك

  Allahu Akbar!

Comments are closed.