Koti Uutisia Porilaislehti varoittaa Vastarintaliikkeen lonkeroista

Porilaislehti varoittaa Vastarintaliikkeen lonkeroista

2

uk_pori

10.11. kirjoitimme, että Poriin on perustettu Vastarintaliikkeen aktivistiryhmä. 14.11. porilaissanomalehti Satakunnan Kansa havahtui siihen, että “valkoista ylivaltaa ja kansallissosialismia ajava Kansallinen vastarinta [sic] on ulottanut lonkeronsa Poriin”.

Toimittaja Ville Hammarbergin uutisessa mainitaan Porin ryhmänjohtaja Johannes Murron haastattelu sekä liuta konflikteja, joihin Vastarintaliike on julkisuudessa liitetty. Uutisen vähintäänkin raflaava sävy ja sanavalinnat herättivät ihmetystä sanomalehden verkkosivujen kommenttiosiossa.

Satakunnan Kansa uutisoi liikkeestä jo tammikuussa 2012, jolloin Porin kaduille oli ilmestynyt järjestön mainosmateriaalia. Myös tuolloin lehden kanta järjestöön oli selvä, sillä uutisessa oli haastateltu poliisia, joka suhtautui “vakavasti liikkeen toimiin”. Rikosylikomisario Heikki Särkiniemi totesi tuolloin: “Tämä on Porissa ensimmäinen kosketus vastarintaliikkeeseen ja seuraamme huolestuneena ääri-ilmiötä. Selvitämme, keitä paikallisia tekijöitä on tässä mukana.”

Tammikuussa 2012 Satakunnan Kansan toimittaja Anne Nikka myös haastatteli tunnettua kansallismielisyyden vastustajaa Jussi Jalosta, joka julisti: “Vastarintaliike on syytä ottaa vakavasti, sitä on syytä tarkkailla ja sen toimintaa ei pidä suvaita. Tärkeintä on ennen kaikkea ennaltaehkäisevä toiminta nuorison keskuudessa.”

Kansallinen Vastarinta jatkaa rikosylikomisario Särkiniemeä mukaillen huolestuneena Satakunnan Kansan toimittajien edesottamusten seuraamista ja tulee jatkossakin selvittämään, ketkä paikalliset tekijät ovat mustamaalauskampanjassa mukana.

Porin seudulla asuvat kansallismieliset voivat ottaa järjestöön yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pori[at]vastarinta.com.

2 KOMMENTIT

  1. Ilmaista mainosta taas! Jokainen medialukutaitoinen varmastikin osaa suodattaa tuollaisista uutisista pahimmat typeryydet pois.

  2. Monikultturistien maailmanhahmotukseen näyttää mahtuvan ainoastaan kaksi ääripäistä poimittua mahdollisuutta: heidän toivomansa ihana hallitsematon kehitysmaaperäinen massamaahanmuutto tai sitten, jos “ihmisvihaajat” voittavat, paluu Auschwitziin.

    Sama kuin ravintosuosituksina olisi 50 kg läskiä päivässä tai sen vaihtoehtona jatkuva suolihuuhtelu ilman mitään ruokaa.

    Ei järjen häivää.

Comments are closed.