Koti Uutisia Porilaisen lenkkeilijätytön surmaaja todennäköisesti iranilaislähtöinen maahanmuuttaja

Porilaisen lenkkeilijätytön surmaaja todennäköisesti iranilaislähtöinen maahanmuuttaja

25

Perjantai-iltana 30. tammikuuta porilainen 17-vuotias Jonna Männistö oli lähtenyt lenkille kotoaan Metallikylän kaupunginosasta. Hänet ilmoitettiin samana iltana kadonneeksi ja oikeuslääketieteelliset tutkimukset ovat paljastaneet hänen ruumiinsa lopulta löytyneen ladosta pahoin palaneena Kokemäen Sääksjärveltä perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Epäiltynä Männistön surmasta pidätettiin 25-vuotias mies, joka on lähes sataprosenttisella varmuudella Männistön entinen poikaystävä, iranilaistaustainen maahanmuuttaja Ramin Azimi. Vaikka miehen kerrotaan työskennelleen suuressa turvallisuusalan yrityksessä G4S:ssä, Azimin kontolta löytyy Helsingin käräjäoikeudesta kolme lainvoimaista tuomiota. Näistä vakavin on tapahtunut vuoden 2008 marraskuussa, jolloin hän vei helsinkiläiseltä ampumaradalta käsiaseen patruunoineen päivineen. Anastamisen jälkeen Azimi vei aseen toiselle miehelle, joka puolestaan vei sen vielä kolmannelle henkilölle.

Ampumarataa ylläpitänyt yhdistys onnistui saamaan aseen ja patruunat myöhemmin takaisin ja Azimi tuomittiin varkaudesta ja ampuma-aserikoksesta neljäksi kuukaudeksi vankeuteen. Lisäksi hän joutui maksamaan kahden muun tapauksessa osallisina olleen miehen kanssa yhdistykselle lähes 2 000 euroa yhteisvastuullisesti.

Azimia vaaditaan vangittavaksi keskiviikkoiltapäivällä kello 13, mutta hän on ilmoittanut, ettei ole saapumassa itse oikeuteen. Häntä kuullaan sen sijaan videoyhteyden välityksellä vankilasta.

Lähteet: Mitavittua.fi, Ilta-Sanomat

25 KOMMENTIT

 1. Muistakaa opettaa lapsillenne että mutanahkojen kanssa ei seukata missään yhteydessä. Tämä on sellainen elämän koulu jota monet valkoiset ihmiset “rikastetuimmissakaan” maissa eivät tunnu käsittävän. Varsinkin valkoiselle naiselle mutiaisten tapaileminen johtaa hyvin usein murhatuksi tai hakatuksi tulemiseen ja jos tästä rotusekoituksesta syntyy lapsia, yksinhuoltajuuteen. Uutisen kaltaisissa tapauksissa voitaisiin mielestäni myös pikkuhiljaa – nyt kun tätä rotusekoituskokeilua on länsimaissa kokeiltu jo viitisenkymmentä vuotta – alkaa laittaa vanhempia vastuuseen tapahtuneesta.

 2. Ainakin G4S kieltää henkilön työskennelleen heille. Tuskin ketään palkataan ainakaan vartijaksi tuolla taustalla.

  Kolme tekotavaltaan törkeää raiskaustapausta maahanmuuttajien toimesta aivan lähiaikoina. Viimeisin myös murha, tuhopoltto ja ruumiin häpäisy. Eikö mikään riitä!?

 3. Kurja juttu, kyllä käy sääliksi tämän tytön perhettä ja ystäviä.
  Valitettavasti kun tuli tieto että hän on löytynyt kuolleena, oli usealla foorumilla tietoa että oli ollut tekemisissä ulkolaisten kanssa, ja aavistukseni vahvistui että tekijä löytyy niistä porukoista. Ilmeisesti tyttö oli antanut pakit tälle tyypille, ja se ilmeisesti käy kovasti näiden kunnian päälle.

  Monikulttuurisuus on vaatinut jälleen uuden uhrin. Tämä tyttö olisi tänä päivänä elossa, jos kyseinen iranilainen ei olisi koskaan saapunut Suomeen.

  Oksettavainta on, kuinka Suomen media peittelee jatkuvasti näitä tekijöiden maahanmuuttajataustoja. Onneksi nykyisin internetin ansiosta nämä asiat tulevat esiin, ja ehkä näiden esiintulojen ansiosta joku uhri säästyy vastaavalta kohtalolta. Ylen rummuttaessa monikulttuurisuuden ihanuutta, sen uhrit jäävät unholaan.

  • Moi,

   Tiedoksi vain kaikille siitä että käsitätte tappajan kansalaisuutta väärrin ja mustamaalatte toisten maata:

   Huom! henkilö ei ole Iranilainen vaan Afghanistanista ihan eri maa kyseessä, todisteena:

   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015062219912064_uu.shtml

   lukeekaa koko iltalehden teksti.

   Ps. Juttu on ihan selvää että mies on tappanut tytön ja se on tosi surullista että joku tekee tollaista, en tiedä yhtään miksi tätä juttua pidennetään turhaan koska epäilyn antama tarina ja todisteet viittavat että hlö on suunnitellut koko jutun ja mikäli on kyseessä ollut itsemurhaa miksi on tullut takaisin Ns. poltanut talon ja jättänyt köydet ja lähtenyt menemään missä ne köydet on minkä hän oli ostanut !!!

   Voimia tytön perheelle,
   tiedoksi kaikille Suomi ei ole enää niin turvallinen ja rauhallinen maa,

   T. ulkomaalainen kirjoittaja.

 4. On myös naurettavaa, että epäillään taposta. Kerta tiedetään hänen ajelleen Jonnan naapurustossa, ehkä etsien häntä. Mielestäni kyseessä on aivan selvä vainoaminen ja murha. Jos hänet tuomitaan taposta, on ensikertalaisena jo vuoden puolentoista päässä jatkamassa sairasta touhuaan.

  Yritän kuitenkin nähdä pilvessä sen hopeareunuksen, vaalit ovat lähestymässä ja toivon että ihmiset vähitellen alkavat ymmmärtää että ehkä se holtiton maahanmuutto ei ole ainoastaan rikkaus ja voimavara, kuten YLE/HS toitottaa. Vaan se tuo mukanaan tämän kaltaisia kulttuurin törmäyksiä.

  Suomessa naisella on oikeus valita seuransa, sen sijaan arabimaissa näinhän se ei mene.

  • Kirjoitit kaiken niin kuin ajattelin.
   Siis miksi tässä maassa yritetään kaikin tavoin A. lieventää tuomioita B. suojella maahanmuuttajia.

   Selvä murha jostat kuuluu antaa tiomioksi elinkautinen niin ei “epäillään taposta”. Tappo on se jos vahingossa aiheuttaa kuoleman esim. Huolimattomalla ajamisella mutta murha on se kun poltetaan toinen tarkoituksella elävältä kuoliaaksi.

   Alkaa mennä niin yli hilseen tän Maan pelleily.

   En halua äänestää persuja koska heidän edustajansa ei paljoa sivistynyttä mieltä hivele mutta jotain muutosta tän maan järjestelmiin on saatava.

 5. Suomeksi sanottuna ällöttää koko tapaus. Ensimmäinen kysymys onkin, että mitä 17-vuotias tekee 25-vuotiaan kanssa ja vielä parisuhteessa?! Toiseksi, että eikö vanhemmat ole oikeasti ollut järjissään vai eivätkö ole olleet tietoisia tapahtumista? Ei olisi kyllä ihmekään jos eivät tietäisi, mitä se nyt enää 2000-luvulla vanhempien tehtäviin “kuuluisi”…

  • Suomessa tosiaan on jo vuosikymmeniä sitten siirretty vanhempien kasvatusvastuu koulujen tehtäväksi. Jos et opeta lapsillesi realiteetteja muista roduista, tämä on lopputulos, sillä äärivasemmistolaiset jotka ovat Suomen koulujärjestelmän herroja, eivät niitä lapsellesi latele. Ottakaapa vanhemmat itseänne vähän niskasta kiinni. Töllö umpeen, netti umpeen ja järkeä kersojen kalloihin sen sijaan että annatte opettaja Anna-Kristinan kertoa lapsillenne miten harrastetaan anaaliseksiä afrikkalaisten kanssa.

 6. Ällöttävä tapaus, joskin on todettava että tietyt kunniakäsitteet ovat myös vankiloissa, vankien kesken, ja nimenomaan etnisten suomalaisten vankien kesken.

  • Mitä kunnialla on tekemistä 17-vuotiaan tytön murhaamisen kanssa? Oletko täysin järjissäsi kun selittelet mutiaisen tekemistä? Pysy vain siellä metsässä, et tajua nykymaailmasta hölkäsen pöläystä.

   • Metsänpoika varmasti tarkoitti että koneinsinöörikamelikuski tulee saamaan vankilassa “palautetta” tekemisistään.

 7. Tällaisten tapausten takia rotujenväliset suhteet pitäisi olla laittomia, kuten aikoinaan Jenkeissä, Saksassa ja Etelä-Afrikassa oli.

 8. Joka Päivi Lipponen vetää jalkaansa marssisaappaita tämän rasistisen teon takia? Ai niin, ei sentään, koska tekijä oli kulttuurinrikastaja.

  • Minä haluaisin potkaista marssikengällä Päivi Lipposta päähän ja samalla tuota mamu-rottaa perseelle. Ulos Suomesta kaikki ali-ihmiset!

 9. Ei saatana oliko tääki joku neekeri? No orivedellä neekerit ei silmille hypi!

 10. Vuoden 2015 helmikuun 7. päivään mennessä ulkomaalaiset ovat surmanneet Suomessa kolme kantaväestöön kuulunutta suomalaista.. Mikä vittu näillä paskapäättäjillä oikein on vikana päässä kun raahavat tänne näitä vitun musulmaaneja ja nekruja ja kaikenmaailman paskasakkia ympäri maailmaa.. Tapaukset tulevat luultavasti jatkumaan, ja mediassa vaan jankataan että nämä ovat yksittäistapauksia.. Toivotaan että tappavat linnassa ton Jonnan tappaneen mulkun!!

 11. Sen verran viela tasta juutalaisten vaarallisuudesta, etta suomalaistyton Espanjassa tappanut Lilokin on juutalaistaustainen. Ja nama kolmannenmaailman moukat ja mafiosot vaativat viela aseeskantolupaa!

  Poliitikot pitaisi saattaa edesvastuuseen jokaisesta uhrista, minka nama animaalit tappavat/ ovat tappaneet.

  Suomessa ei ole vaarallista ilman naita kolmannen maailman pyrkyreita ja rikollisia.

 12. Suvaitsisiko värillinen muslimi-isä, muslimitytölleen suomalaisen “vääräuskoisen” poikaystävän?

Comments are closed.