Koti Uutisia Porilainen vasemmistoöykkäri Aki Nummelin herättää jälleen myötähäpeää

Porilainen vasemmistoöykkäri Aki Nummelin herättää jälleen myötähäpeää

2

Porilainen vasemmisto- ja monikulttuurisuusaktiivi, “Puuha-Akiksi” kutsuttu Aki Nummelin tuli ensimmäisen kerran tutuksi Kansallisen Vastarinnan lukijoille vuoden 2013 lopussa perustettuaan lähinnä ulkomaalaistaustaisista opiskelijoista ja muutamasta paikallisesta vasemmistolaisesta koostuneen antirasistisen askartelukerho International Porin, jonka toiminta vähintään lässähti yhtä nopeasti kuin alkoikin.

"Puuha-Aki" Nummelin.
“Puuha-Aki” Nummelin.

Lisäksi olemme kirjoittaneet väkivaltarikollinen Nummelinin hakanneen ex-vaimonsa ja kehuskelleen rahoittaneensa nuoruudessaan valkoisten kansanmurhaa tälläkin hetkellä ajavan eteläafrikkalaisen mustien terroristipuolue ANC:n toimintaa.

Vuoden 2014 maaliskuussa Nummelin vaahtosi porilaisessa kahvilassa sylki lentäen paikalliselle kansallismieliselle ja tämän pienelle lapselle ja sadatteli “Hitlerin tappaneen 50 miljoonaa ihmistä”. Syy tähän oli, että kansallismielisen vaatetus ärsytti Nummelinia ja että hän olisi kuullut edeltä mainitun kansallismielisen ja hänen lapsensa puhuvan “Puuha-Petestä”. Nummelin oli varma, että todellinen puheenaihe oli ollut “Puuha-Aki”.

Nummelinin lukuisista toilailuista voi mainita vielä esimerkkinä hänen joulukuussa 2015 sepittämä tarinansa siitä, että turvapaikanhakijoiden tekemät raiskaukset olisivat natsien false-flag-operaatio. Hän antoi ymmärtää tuolloisessa Facebook-päivityksessään porilaisen naiskansallissosialistin tekaisseen rikosilmoituksen turvapaikanhakijan tekemästä raiskauksesta saman vuoden marraskuussa.

Nummelin vaati poliisin ja tutkivien journalistien selvittävän “juurta jaksain” tämän hänen mukaansa laajalla alueella tapahtuvan “natsien sumutuksen”. Todisteita tällaisesta Nummelin ei odotettavasti ole saanut kasaan.

Tuoreimmat tapahtumat liittyen Nummeliniin saivat alkunsa tämän viikon maanantaina Satakunnan Kansan kirjoitettua Pormestarinluodon asukasyhdistyksen toiminnassa ilmenneistä “epäselvyyksistä”. Näissä olisi kyse ilmeisesti yhdistyksen rahojen väärinkäytöstä. Nummelin on asukasyhdistyksen hankepäällikkö.

Asukasyhdistyksen toimikunnan oli määrä pitää kokous, ja Nummelin keuhkosi soittaneensa poliisit paikalle ennen kokousta. Satakunnan Kansan kirjoittelu ja poliisin tiedottaminen asiasta on ollut ympäripyöreää, mutta mitä todennäköisimmin Nummelin itse oli syy poliisin tuloon paikalle.

Keskiviikkona Nummelin jätti eroanomukset sekä Porin kaupungille että kuluttajaosuuskunta Tradekalle kaikista luottamustoimistaan. Nummelin sai puolueeltaan vasemmistoliitolta epäluottamuslauseen koskien epäilyä, että Tradekan vaalien alla olisi palkattu uusia jäseniä mieluisan äänestystuloksen saavuttamiseksi.

Nummelin on esiintynyt julkisuudessa “erittäin masentuneena” ja kommentoinut ryhtyvänsä “rakentamaan elämäänsä politiikan ulkopuolella ja hyödyntämään koulutuksiaan ilman politiikan tuomaa ylimääräistä painolastia”.

Voi kysyä, miten on ylipäätään mahdollista, että Nummelinin kaltainen epävakaa henkilö on saanut toimia erilaisissa luottamustehtävissä, Satakunnan pelastuslaitoksen johtokunnan puheenjohtajana tai asukasyhdistyksen hankepäällikkönä. Moni onkin ilmaissut Satakunnan Kansan kommenttipalstalla närkästyksensä siitä, miksei Nummelinin toimia ole alettua tutkia jo aikaisemmin. Nyt hän luultavasti tulee saamaan poliittisen suojatyöpaikan esimerkiksi joltain monikulttuurijärjestöltä.

Lähde: Satakunnan Kansa (1, 2, 3, 4)

2 KOMMENTIT

  1. Mitähän mieltä Nummelinin vaimo on väitteestä, että vasemmistolaisten väkivalta on aina itsepuolustusta? Sometimes anti-social, always anti-fascist!

  2. Nummelinin ulkoinen olemus ei vakuuta, siltojen alla lepäävät “rantojen miehet”kin ovat paremmassa fyysisessä kunnossa. Vaimo on varmastikin ollut enintään 150cm/40kg kun tuollainen rimpula on onnistunut pahoinpitelemään.

Comments are closed.