Koti Uutisia Pommi-isku saksalaista jalkapallojoukkuetta vastaan – muslimeja epäillään

Pommi-isku saksalaista jalkapallojoukkuetta vastaan – muslimeja epäillään

3
Syyskuussa 2015 Borussia Dortmund järjesti yhdessä St. Paulin kanssa tempauksen Euroopan miehittämisen puolesta.

Saksalaisen jalkapallojoukkue Borussia Dortmundin joukkuetta kohtaan iskettiin tiistai-iltana pommeilla. Yksi joukkueen pelaaja ja yksi poliisi loukkaantui iskussa.

Poliisi on pidättänyt kaksi ääri-islamistiksi kuvailemaansa henkilöä tapauksesta epäiltyinä. Süddeutsche Zeitung -lehden mukaan paikalta oli löytynyt kirje, jossa kerrotaan iskun syyksi Saksan kuulumisen Isisin vastaiseen koalitioon.

Ironisesti Borussia Dortmund on joukkueena lobannut eurooppalaisten kansanmurhan puolesta. Syyskuussa 2015 joukkue pelasi äärivasemmistolaisista faneistaan tunnetun St. Paulin kanssa ystävyysottelun, jonka alussa molempien joukkueiden pelaajat levittivät yhdessä “Refugees Welcome” -lakanan. Myös joukkueen kannattajat ovat pidelleet katsomossa banderollia, jossa on sama teksti.

Kuvia joukkueen kannattajista:

“United against racism.”
Joukkueen kannattajia vuonna 2015.

Lähde: Ilta-Sanomat

3 KOMMENTIT

  1. Urheilufanit ovat ehkä se kaikkein kriittisin nukkuvien miesten ryhmä, useat heistä ilmeisesti liian tyytyväisiä parisuhteeseen tai työhön ollakseen kateellisia, tai sitten sirkushuvit ajavat asiansa… kuitenkin herääminen takaisin nollasummapeliin siis resurssisotaan on monelle vain yhden välirikon tai irtisanomisen päässä.

    Miksei tehdä ja voiteta omassa miesporukassa? Miten nämä miehet voivat häpeämättä katsella ruudulta kun muut urheilevat, kilpailevat, nussivat? Muslimitkin tajuavat jo että suurempi reaktio tulee polttamalla Zidanen kuin Jeesuksen kuva.

  2. Nää ei ole vaan taistelleet tarpeeksi kovasti rasismia vastaan ja siitä heitä nyt muistutettiin. Rasisminvastainen taistelu jatkukoon niin kauan, että muslimit ovat tyytyväisiä!

Comments are closed.