Koti Uutisia Pohjoismaat Pommi-isku poliisiasemalle Ruotsissa

Pommi-isku poliisiasemalle Ruotsissa

1

Ruotsin Staffanstorpissa iskettiin pommilla poliisiasemaa vastaan tasan viikko sitten. Pommi-iskuista on tullut lähes päivittäinen tapa kommunikoida eri ryhmien välillä monikulttuurisessa Ruotsissa.

Pommi vaurioitti poliisiaseman sisäänkäyntiä, muttei aiheuttanut henkilövahinkoja. Poliisin mukaan “vakava hyökkäys henkilökuntamme, kuten myös poliisin arvovaltaa ja koko yhteiskuntaa vastaan.”

Sen sijaan, että poliisi keskittyisi ongelmien juurisyihin ja puhuisi asioista niiden oikeilla nimillä, aikoo se lisätä läsnäoloaan alueella resurssipulastaan huolimatta.

Lähde: Fria Tider

1 KOMMENTTI

  1. Voi poliisia, voi. Heidän johtajansa eivät tunnu oikein ymmärtävän että arvovallan voi menettää vain kerran. Sen jälkeen jäljellä on enää hameet korvissa räpiköintiä.

    “Vai pommitatte meitä? – Katsokaa, lisäämme läsnäoloamme ja uskallamme laittaa vaikka henkilökuntamme istumaan pomminne päälle!”

    Sama kasvojen, arvovallan ja toimintaedellytysten menettäminen on käynnissä Suomessa, kun raakalaisjoukon annetaan mätkiä polliisia nyrkillä turpaan ja vapauttaa jo toistamiseen vanki ilman että siitä tulee mitään sanktiota. Ei näin.

    Lieneekö kuvassa vasemmalla olevassa mainoksessa tahatonta komiikkaa vaiko poliisin käyttämä mainostoimisto islamisoitu, koska taustapeilissä näkyvä kuva muistuttaa suuresti burkhasta näkyvää kasvojen osuutta.

Comments are closed.