Koti Uutisia PolPon propaganda rinnastaa Suomi Ensin -aktivistit Isisiin

PolPon propaganda rinnastaa Suomi Ensin -aktivistit Isisiin

5

Viime kuussa poliisijohtaja Tomi Vuori julkaisi Twitterissä kuvan liittyen poliisin strategiapäiviin, joiden polttavana aiheena oli poliisin muuttuva toimintaympäristö sekä yhteiskuntarauhaa horjuttavat uhat.

Tulkinnanvaraisesti Poliisihallituksen mukaan uhkia ovat muun muassa anonyymit Internetin käyttäjät, kouluampujat sekä moottoripyöräjengit. Erityisesti kiinnostusta herätti kuvassa kansallismielisten suomalaisten mieltäminen uhkaksi yhteiskunnassamme, ja kyseinen twiitti onkin saanut kymmeniä reaktioita kansallismielisiltä Twitterin käyttäjiltä.

Epäselväksi jää, pitääkö Poliisihallitus esimerkiksi äärivasemmistoa tai islamistista terrorismia uhkana yhteiskuntarauhallemme.

Alkuperäisessä twiitissään Vuori kuvasi kuvan olevan “mittasuhteineen puhuttava”, mutta kansallismielisten antaman palautteen jälkeen hän irtaantui alkuperäisestä kannastaan ja totesi vain, että kuvan “tasapaino voisi olla parempi”.

5 KOMMENTIT

  1. Polpo on joko helvetin tyhmä tai sitten niin varma siitä, että on voittavalla puolella, sillä kansalle “haista paska politiikka” on sama kuin poliisivoimat sahaisivat sitä oksaa, jolla istuvat. Kuten ystävyyssuhteissa hyvän ystävän hankkiminen ja saaminen on työn ja tuskan takana, mutta sen menettäminen käy kädenkäänteessä.
    Sama koskee myös liike-elämää. Kauppias tölväisyillään voi karkoittaa vuosikausia kaupassa käyneen kanta-asiakkaan pois asiakaskunnastaan, mutta yritäppä liehitellä tämä takaisin. Kun ehjän maljakon pudottaa lattialle. Ei liimalla yhteen liittämällä “korjattu” ole muuta kuin rumennus ja irvikuva alkuperäisestä.
    “Tarttis vähä aatella ensteks!” by Simo Salminen (1932-2015)

  2. Polpon tehtävä on suojella juutalaista rahaeliittiä. Voikin sanoa että poliisi on mukana edistämässä valkoisten suomalaisten kansanmurhaa. Poliisin kädet ovat veressä. Kaikki vain siksi koska asuntolainan maksaminen menee moraalin edelle.

  3. Kovaan seuraan on kansallismieliset päässyt, samalle viivalle “hybridiuhkien” (Venäjän vihreidenmiehien) ja jihadistien kanssa. Moottoripyöräjengit ja kouluampujien ja “perinteisten uhkiem” yläpuolelle

  4. Miksei kuvassa näy Antifa-pellejä? Ai niin.. kun se vasemmistolainen väkivalta on vaan niiiin pal’ parempaa, kuten Li Andersson on Suomen kansalle televisiossa asti kertonut.

Comments are closed.