Koti Uutisia Kotimaa PolPon johtoa epäillään rikoksista Lounais-Suomessa

PolPon johtoa epäillään rikoksista Lounais-Suomessa

2

Suomen poliittisen poliisin (PolPo) johtoa epäillään jälleen kerran rikoksista. Tällä kertaa rikosepäilyt kohdistuvat Lounais-Suomen poliisilaitokseen. Rikokset, joista heitä epäillään ovat työturvallisuusrikoksia ja virkavelvollisuuden rikkomisia. Rikoksesta epäillyt ovat Lounais-Suomen poliisilaitoksen poliisipäällikkö Tapio Huttunen ja apulaispoliisipäällikkö Teijo Ristola. Ristolaa epäillään myös työsyrjinnästä.

PolPon johtohahmoihin kohdistuvaa rikostutkintaa johtaa Sisä-Suomen syyttäjänviraston kihlakunnansyyttäjä Antti Virtanen. Tutkinta on saanut alkunsa kahden poliisimiehen Aluehallintavirastolle tekemästä valvontapyynnöstä, joka liittyi työpaikkakiusaamiseen Turun poliisiasemalla.

Turun PolPon toiminnassa on jo pitkään havaittu ongelmia. Muun muassa Yle on tutkinut asiaa. Heidän haastattelemansa poliisit kertovat siitä, kuinka monet poliisit Turussa eivät edes uskalla kannella esimiehistään seuraamuksien pelossa.

Lähde: Yle

2 KOMMENTIT

  1. Kokoomus on ehtinyt saada paljon pahaa aikaan “hallinnonalallaan”. Sipilän, Orpon ja Soinin “arvopohja” valunut alaspäin kuin ripulipaska.

  2. Lounais-suomen PolPo ilmeisesti muutenkin on syyllistynyt kaikenlaisiin valtuuksiensa ylittämiseen vainotessaan paikallisia patriootteja, mm. Turussa ilmeisesti on perustuslakia rikottu ja rankasti. Varmaan lähiaikoina tästä kuullaan erinnäisissä vaihtoehtomedioissa…

Comments are closed.