Koti Uutisia Elämäntavat PolPon Jari Taponen: “Minulla on korona”

PolPon Jari Taponen: “Minulla on korona”

0
taponen auvinen tuhopoltto shomrim
Jari Taponen on hyökännyt ankarasti kansallismielisten laillisia kampanjoita vastaan. Samalla hän flirttailee avoimesti väkivaltavasemmiston kanssa. Kuvassa Taponen ja Suvi Auvinen.

Poliittisen poliisin (PolPo) äänekkäimpiin edustajiin lukeutuva Jari Taponen kertoo Twitterissä saaneensa koronatartunnan. “Loman puolivälissä alkoivat oireet ja tänään sain tietää sairastavani #COVID ia”, ylikomisario kirjoitti.

Taponen on ollut tänä vuonna runsaasti otsikoissa sen jälkeen, kun hän teki oma-aloitteisesti rikosilmoituksen kansanedustajasta, joka kutsui häntä “munattomaksi nillittäjäksi”. Kommentin kirvoittajana saattoi olla se, että Taponen on profiloitunut erittäin kärkkäänä kulttuurimarxismin edustajana mediassa tuhoten näin kaiken uskottavuuden väitteeltä, että poliisi olisi “poliittisesti puolueeton” instituutio.

Viime vuonna Taponen esimerkiksi julisti, ettei kansallissosialisteilla tule olla Suomessa sananvapautta. Lisäksi hän väläytti julkisuudessa ajatusta, että kansallismielisten vanhempien lapset voitaisiin ottaa huostaan poliittisista syistä.

Taponen on myös linjannut, että kansallismielisten harrastama ”satiiri” ja ”parodia” ovat Suomen kansalliselle turvallisuudelle vaarallista viestintää. Taponen ei ole peitellyt poliittisia intohimojaan, vaan hän on jopa poseerannut yhteiskuvassa lapsiperheeseen kohdistettua tuhopolttoiskua juhlineen äärivasemmistolaisen kanssa.

Koska Kansalliseen Vastarintaan kohdistuu tällä hetkellä entuudestaan poliisitutkintoja, emme oikeusturvamme vuoksi julkaise tähän uutiseen liittyen kommentteja. Tiedämme ilman kommentointiakin erinomaisen hyvin, millaisia tunteita Taposen saama koronatartunta herättää lukijoissamme.

Lähteet: Twitter, Helsingin Sanomat