Koti Uutisia Kotimaa PolPo saattoi valehdella Oulun raiskaajan kiinniotosta Saksassa

PolPo saattoi valehdella Oulun raiskaajan kiinniotosta Saksassa

13

Oulun poliittisen poliisin (PolPo) tunarointi jatkuu. PolPo on ilmoittanut, että 25-vuotias seksuaalirikoksesta epäilty rotumuukalainen ei välttämättä ollutkaan kiinniotettuna Saksassa. Aiemmin poliisi yritti tyynnytellä raiskausvyyhdin suututtamia kansalaisia väittämällä, että Saksan poliisi olisi saanut yhden syyllisistä kiinni.

Ällistyneelle kansalle viestiä käsittämättömän huonosti hoidetusta tapauksesta tuo rikosylikomisario Markus Kiiskinen.

– Emme tiedä, onko hän ollut kiinniotettuna, pidätettynä ja mistä syystä, kertoo Kiiskinen ja jatkaa:

– Tässä ei epäillä eikä syytetä Saksan poliisia mistään virheestä. Tässä on tullut väärä tulkinta meille annetusta tiedosta. Emme tiedä kontaktin luonteesta. Emme tiedä sitäkään, onko hän ylipäätään koskaan ollut neljän seinän sisällä lukkojen takana Saksassa.

– Me olemme toimineet viime viikolla sen tiedon varassa, mikä sieltä Saksasta on tullut ja siitä oli vedettävissä se johtopäätös, että hän olisi ollut Saksan viranomaisilla kiinni. Kun myöhemmin on selvitetty asiaa Oulun poliisilaitoksella ja keskusrikospoliisissa on käynyt ilmi, että hän ei ole ollut siellä kiinni fyysisesti vaan on ollut jonkinlaisessa kontaktissa Saksan poliisin kanssa.

– Moka tarkoittaa käytännössä sitä, että asiassa on tulkintavirhe loppujen lopuksi. Meille on tullut tieto meidän rekistereistä kansainvälisten kanavien kautta. Niistä on viime viikolla tehty johtopäätös, että henkilö olisi Saksan poliisilla hallussa. Kyse ei kuitenkaan tästä sitten loppujen lopuksi ole ollut.

– Kun asiaa on selvitetty, mitään tahallista mokaa tai vahinkomokaa ei ole käynyt. Saksan poliisi ei ole erehdyttänyt eikä lyönyt laimin mitään eikä myöskään Suomessakaan. Näin vaan pääsi käymään. Tulkinta on ollut virheellinen. Kun tieto tuli, se oli hyvin lyhyt. Se ei sisältänyt juurikaan niin sanotusti lihaa luiden ympärillä, Kiiskinen selittää.

PolPo ei edes tiedä, millä paikkakunnalla Saksassa epäilty on mahdollisesti ollut tai missä hänen oletettiin olleen tekemisissä paikallisen poliisin kanssa.

– Sillä ei ole meille merkitystä rikostutkinnan kannalta. Sillä on merkitystä, että hänet saadaan kiinni ja Suomeen. Nyt hänestä on kansainvälinen pidätysmääräys voimassa. Se on annettu sen jälkeen kun hänet on poissa olevana vangittu Suomessa.

PolPo pyrkii nyt korjaamaan virheitään syyttäjänviraston kautta. Viraston kautta on annettu kansainvälinen pidätysmääräys karkurista.

– Ihan normaalilla nopeudella vaadittiin heti seuraavana päivänä vangiksi ja viipymättä syyttäjä teki kansainvälisen pidätysmääräyksen, että henkilö saataisiin mahdollisimman pian Suomeen. Sitten selvisi, ettei hän olekaan kiinni, Kiiskinen jatkoi.

Lähde: Ilta-Sanomat

13 KOMMENTIT

 1. Emme tiedä mistä syystä. Ei epäillä eikä syytetä. Väärä tulkinta. Emme tiedä. Emme tiedä sitäkään, Ei ole erehdyttänyt eikä lyönyt laimin mitään. Tulkintavirhe. Kyse ei kuitenkaan tästä. Mitään tahallista mokaa tai vahinkomokaa ei ole käynyt. Sitten selvisi, ettei hän olekaan kiinni.

  Ovatko nämä vatipäät IHAN OIKEASTI NÄIN VITUN AUTISTEJA.

 2. PolPo ei vain saattanut valehdella vaan suoraan valehteli.

  Hätävalhe
  Saksassa tehty pidätys ja vahingossa tehty vapauttaminen oli Suomen poliisin keksimä tarina, että some-julkisuus saadaan pikaisesti vaimennettua.

  Henkilö, joka ensimmäisenä kertoi tämän hätävaleen on itse mukana pedofiiliringissä.

  Oma Lehmä Ojassa
  Etsintäkuulutettu oli merkittävässä roolissa Oulun poliisin ja silmäätekevien pedofiiliringissä.
  — Häntä ei missään tapauksessa saa päästää todistamaan. Nyt hänen henkensä on vaarassa. Mitä eliitti tekee: murhaa hänet (esimerkiksi väkivaltaisessa pidätyksessä, jos ei “muuten kuole”).

  Ulkomailta Johdettu Toiminta
  Tälle pedosedälle oli luvattu Suomen rajojen ulkopuolelta johdetun terrorismin järjestäjien taholta, täysi suojelu koska hän osallistui koulutukseen terrori-iskujen järjestämiseksi.

  Terroritoiminnan järjestäjien Suomen osasto toimii NATO:n alaisuudessa. Suomessa sen toiminta tapahtuu nimellä hybridiosaamiskeskus ja on kokonaan Suomen lakien (jopa kaikkien lakien, kun vähän tutkii asiaa) ulkopuolella.

  Arvelisin, että Saksasta on helposti saatavissa vahvistus pidätykselle ja sen jälkeiselle vapauttamiselle, jos sellainen ylipäätään on tapahtunut.

  • Räppi tärvelee kansan ja muusikot. Taustamusiikkioksennukseksikin sitä kuulee kutsuttavan.

   • olen aina vihannut räppiä mutta tämä on soinut aika monta kertaa putkeen, aika herännyttä räppiä

 3. Jotenkin ensimmäisenä tuli mieleen et eihän ne voi sitä suomeen lähettää koska täällä se olis saanut ehkä, ja vain ehkä, ehdollista vankeutta tai ei ainakaan suurimmanosan kansaa mielestä riittävää tuomiota kun tällähetkellä asia valitettavasti on näin että tuomiot ovat aivan mitättömiä rikoksiin nähden! Tällä huomiolla minkä tapaus on herättänyt jopa valtamediassa, olisi voinut suomen poliisi ja “oikeuslaitos” saada huonoa julkisuutta ja paheksuntaa jopa suvaitsevalta osalta kansakuntaa…ettei vain olisi käynyt “vahinkoa” tahallaan kun nykypäivänä luulisi informaation kulkevan suhteellisen nopeasti… Mistä näistä tietää, usko mennyt kaikkeen jo aikapäiviä sitten.

 4. Älkää nyt vaatiko poliisilta että he tietäisivät onko putkassa joku vai eikö ole. Toden näköisesti siellä ei ole valojakaan, koska femakot ovat kieltäneet muun kuin auronkosähkön käytön. Erota siinä nyt sitten yön timo pimeästä kaapista.

 5. Oululaisilla poliiseilla ei taida olla muu kieli hallussa kuin “oululainen” ja “omaan napaan” tuijottaminen on tuottanut samanlaista älykkyysosamäärän laskua kuin sukurutsa muslimien keskuudessa.
  Huutamalla suomalaisille kanta-asukkaille “Hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää!!!” silloin kun valkoista “miehen näköistä” miestä hakataan kuin koivuhalkoja lopulta vain taannuttaa sen vähänkin ymmärryksen, jota tämän päivän tinanapit omaavat.

 6. Polpossa on todella uskomattomia pahvipäitä. Ongelman syy on se, että kuuliainen ja nöyrä poliisimies on yleensä hieman yksinkertainen, älykäs taas ei suostu tekemään vääryyksiä, joten “sopivat” työntekijät ns. tekivät parhaansa.

 7. Käännösvirhe? Kukaan PolPossa ei ole osannut saksaa. Joku viitseliäs voisi tarkistaa tämän.

Comments are closed.