Koti Uutisia Aktivismi PolPo raivostui SoO:n pedofiilinmetsästyskampanjasta – uhkailee seurauksilla

PolPo raivostui SoO:n pedofiilinmetsästyskampanjasta – uhkailee seurauksilla

23

Suomen poliittinen poliisi (PolPo) on huolissaan lapsia Internetissä vaanivien pedofiilien ja raiskaajien turvallisuudesta. PolPo on alkanut tehdä selvitystä videosta, jossa Soldiers of Odinin (SoO) jäsenet julistavat aloittaneensa pedofiilinmetsästyksen.

PolPo on saanut viime kuukausina suomalaisilta rajua kritiikkiä siitä, ettei se ole edes yrittänyt estää maahantunkeutujien suorittamia seksuaalirikoksia. Sen sijaan PolPo on julistanut monikulttuurisuuden ilosanomaa, vainonnut maahanmuuttokriitikoita (joita virkavalta kutsuu “vihapuhujiksi”), sensuroinut raiskausuutisia, puolustellut suomalaisnaisille huutelevia rotumuukalaisia sekä kannustanut maahantunkeutujia miehittämään suomalaiskaupunkien julkisia tiloja.

Nyt PolPo on alkanut taistella pedofiilien “oikeuksien” puolesta. Poliisihallitus laati julkisen tiedotteen, jossa se uhkaili pedofiilinmetsästysvideon tekijöitä mahdollisilla oikeudellisilla seurauksilla. Sen sijaan maahanmuuttajapedofiileja PolPo ei ole missään vaiheessa uhkaillut vastaavalla tavalla julkisuudessa.

– Poliisi suhtautuu väkivallalla uhkailuun vakavasti ja pyrkii estämään ennalta mahdollista väkivaltaa. Väkivallalla uhkailu on tuomittavaa riippumatta siitä tapahtuuko se uhkaavasti käyttäytyvänä katupartiointina vai samalla tavalla toimivana nettipartiointina, poliisitarkastaja Pekka Heikkinen Poliisihallituksesta uhosi.

Lähteet: MTV, Uusi Suomi

23 KOMMENTIT

  • Sinä, reppana, et äärioikeistoon kuulu, joten kaivele muniasi jatkossakin vain. Joko olet tehnyt päätöksen: PS vai Reformi?

   • No mitenkäs itse? Kommarit vai vihervasen? Kumpi lupasi isomman sosiaalituen ja on myötämielisempi tajunnanlaajennus- ja lapsigynegologisille harrastuksillesi?

 1. “. Poliisihallitus laati julkisen tiedotteen, jossa se uhkaili pedofiilinmetsästysvideon tekijöitä mahdollisilla oikeudellisilla seurauksilla. ”
  Mitähän syytteitä luvassa? Kiihottaminen kansanryhmää vastaan?😂

  • Pedofiilit ja raiskarit ovat kansanryhmiä, jotka kiihottuvat pedofiliasta ja raiskaamisesta.

  • Mm. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan oli yksi rikosnimikkeistä joilla maanpetturikyttä alkaa vainota videon tekijöitä, sillä videossa oli nostettu nimenomaan esille matupedodiilien jahtaaminen.

   • Eli se on O.K. jos jahtaa kaikkia pedofiileja?

    Hitto kun on vaikeaselkoinen laki. Eiku, hups – eihän sellaista lakia edes ole. My bad.

 2. Oulussa asuvana, etenkin naisena ymmärtää minkälaisen helvetin Suomen hallitus ja sen tuoma paskasakki on saanut aikaiseksi. Kuten ei Oulun kaduilla, ei myöskään kouluaikana ole enää turvallista. Kokemuksen rintaäänellä!

  • Pahoin pelkään tilanteen olevan sama kaikkialla Suomessa.

   Nyt pitäisikin ehdottomasti saada tavallinen kansa heräämään lastensa turvallisuuden suhteen. Kotona pitää saada suut auki ja asia esille. Sen on syytä riittää, mutta kun niitä heikompiakin kohtaloita osuu tielle, niin tarvitaan myös kansalaisten omaa valvontaa läheisistään. Ei ole paljoa vaadittu, katsoa hieman kaverin perään tai antaa lupaa kaverille katsoa toisen perään.

   Eihän, PolPo?

 3. Eipä näytä kiinnostavan se miksi ajauduttiin tähän tilanteeseen. Missäs sitä sanottiin:

  Ken vaivojansa vaikertaa,
  On vaivojensa vanki.
  Ei oikeutta maassa saa,
  Ken itse sit’ ei hanki.

  Kaarlo Kramsu 1877 runo suomalaisesta talonpoikaisjohtajasta Jaakko Ilkasta joka taisteli maatamme sortavaa ruotsinkielistä aatelistoa ja virkamiesrälssiä vastaan.

 4. Taitaa olla virkamiehissä ja varsinkin Sokolewin joukkueessa ringit lapsipornoa ja pedofiliaa varten kun eihän se korppi korpin silmää noki ja omien puolesta pitää tiukasti pitää puolensa.

 5. SANAKIRJA
  metsästää
  verbi
  Pyytää, pyydystää, saalistaa luonnonvaraisia eläimiä.
  Esimerkiksi: Metsästää jäniksiä, hirviä. Metsästää teeriä kuviltaMetsästää ampumalla, ansoilla.

  kuvakielessä, kuvallisesti, kielikuva: etsiä, tavoitella jotakininnokkaasti.
  Esimerkiksi: Metsästää uutta asuntoa. Katso: kuva
  https://www.kielitoimistonsanakirja.fi/netmot.exe?motportal=80

  Poliisilla menee lujaa.

 6. Irvokasta, että PolPo alkoi uhkailla pedofiilinmetsästäjiä samana päivänä kuin Oulussa paljastui jälleen uusi matupedofiilikeissi.

  PolPo vois painua vittuun, ei paljon rikossyytteet ja niillä uhkailu pelota tässä Suomen konkurssissa.

 7. Mutta muut taparikolliset ja huumeryhmittymät on jees? Täällä on kunnon arvopohja malli kiitos persujen. Moralismi on kuollut.

 8. Se on, hei, “katupartiointi”. Muistakaa sitaatit. Niin Iltapaska, Helsingin Sionistit ja YLEkin tekevät. Oli muuten perkeleen upea ilma heittää tuolla maaseudun rauhassa reilun 8 km:n lenkki, ahh. Ei mutakuonoja eikä muuta saastaa pilaamassa rikkumatonta rauhaa ja luonnonkauneutta. Ja jos puhutte SoO:sta tai SVL:stä, niin pitää sanoa aina: “Sitten meillä on TÄMÄ SVL” tai “Ja sitten on TÄLLAINEN Soldiers of Odin.”

  https://blogi.poliisi.fi/vihapuhe-viharikokset-ja-rikokseen-kehottaminen/ ← Käykäähän katsomassa ja kommentoimassa.

  Tor-selainta kandee käyttää tai sitten hommaatta nk. VPN:n vaikkapa F-Securelta – ei maksa edes paljoa. Omalla nimellä/naamalla ei voi enää mitään _todellisen painoarvon omaavaa_ sanoa. Jos on tarkoitus vain kommentoida koiravideoita tai Olli Lindholmin kuolemaa, niin sitten ei ole niin väliä. Näytti, muuten, Ollin naama kaksi vuotta jääkaapin pakastelokerossa olleelle voitaikinalle, jos minulta kysytään…

  Toivottavasti saadaan pian nähdä video jossa muhamettilainen raiskari saa kaasut silmillä ja monoa suuhun.

  Poliisi on puolensa valinnut jo aikoja sitten. Ihan turha on häiritä heitä. Hoidetaan ongelmat itse tai porukalla, suomalaiset!

  • Onko paha jos vastaa “Olli Lindholm on kuollut” tä? kuka? HÄH? tutun kuulonen mutta ei kyllä mitään tajuntaa kuka on Olli Linhdholm. Eikä kyllä kiinnosta. Ei kiinnosta edes Matti Nykäsen kuolema. Miks uutisissa ei ole vaikka juttua vastasyntyneestä vauvasta? Ainiin.. eihän se ole töitä vielä tehnyt..

 9. Polpolla on prioriteetit kohdillaan. Polpo ja demla yhdistettynä on ebola. Jos SoO menisi ABC:lle syömään vielä donitseja se olisi se viimeinen oljenkorsi, joka katkaisee kamenlin selän.

 10. Mites tuo kun etninen profilointi on kiellettyä, polpo etsii vaaleita ellei valkoisia Guy Fawkeseja. No Guy hirtettiin ja teilattiin vuonna 1606 joten lukeeko tiedoitteessa haetaan 413 vuotta sitten kuollutta… käydäänkö ensin kuulustelemassa vaikka somaleja puhoksella että ovatko he tehneet videon kun siinä on tekstitys arabiaksi. Mutta taas tullaan etniseen profilointiin, taitavat aloittaa kiinalaisesta tai nepalilaisesta ravintolasta kyselyt niin silloin menee omien ohjeiden mukaan. Vai julkaistaanko nettitiedoitteessa nykyiseen tyyliin oletetun uhrin tuntomerkit?

  • Kalmo ylös ja 30 ruoskaniskua, perkele! Täällä ei ruumiit jöötä pidä, s’tana.

   On kyllä kytillä monot solmussa ja kiisselit suussa. Fobba vetää Poliisileijonan puvun päälle, kun Paatero lähettää Fob-signaalin paskahuussinsa katolta 6G-tekniikkaa sekä eräänlaista Putinilta saatua hologrammitekniikkaa käyttäen. Nänä-nänä-nänä-nänä-nänä-nänä-nänä-nänä-Bäck-maaaan! Paitsi että hän oli Burger Kingissä laskemassa kilohintaansa eli syömässä kymmentä megatuplapurilaista, välillä colaa ryystäen ekologisesta tuohipillistä, jonka hiilijalanjälkikin on hyvitetty lähettämällä kaksi käpyä Swazimaahan, Afrikkaan. Neekeri luulee ruoaksi ja tukehtuu yrittäessään digestoida niitä. RIP. Juha Sipilä esittää valittelut.

   Ilja Janitskin ja Risto Lappeenrannasta adoptoivat Sebastian “BB” Tynkkysen ja koko konkkaronkka vetää sukkahousut jalkoihin sekä käsilaukut olalle hiihtäen DTM:ään kuuntelemaan Timo Soinin paljastuspuhetta: Minä olen suuri homojen ystävä! Sampo Terho kuolee yllättäen vesisänkyynsä hukkuen, jolloin Simon Jakob Benjamin Elo nousee puikkoihin.

   Juha Molari & Torsti Sirén ratkaisevat tyyliin “once and for all” keskinäisen paremmuutensa urheilukentällä yhteisestä sopimuksesta. Kamppailu keskeytyy kuitenkin ratkaisemattomana siihen, kun Torsti työntää pituushyppypaikan lanan perseeseensä poikittain, eikä saa sitä sieltä enää pois. Barry “Hussein” Soetoro ylentää Torstin NATO-kenraaliksi kuultuaan tapauksesta.

   YLEn cuck-“miehet” ja Bonnierin palkitsemat pirihuorat kirjoittavat jutun, jonka Riku+Tunna & Enbuske tuovat Erkkomedian toimituspäällikölle juuri ajoissa ja etusivu lyödään uusiksi: Maria Veitolan & Rakel Liekin tuplapuudildotussessio jää kutossivun alalaitaan vain pieneksi kuriositeetiksi.

   -Lappu-

 11. “Väkivallalla uhkailu on tuomittavaa riippumatta siitä tapahtuuko se uhkaavasti käyttäytyvänä katupartiointina vai samalla tavalla toimivana nettipartiointina.”
  Heikkinenhän voisi näyttää esimerkkiä ja teljetä itsensä oman maijansa perälle rangaistukseksi edellämainitusta, vähän voisi rimpuilla vielä itseään vastaan ja antaa sit vähän pamppua viranomaisen vastustelusta.

Comments are closed.